manager Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 @zemljak - sta cesh, poraste chovek od velike kolichine Gavrilovicevih proizvoda ;o)) :))) inace, izgleda da u maksiju nemaju gavriloviceve proizvode, bas sam danas trazio mesni dorucak.. ali imaju samo karneks.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Sad me Kole stvarno uplashio - ako je njemu mala, da l' cu ja uopshte moci da je nataknem na sebe?!? :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 pa tu ste negde, mozesh a je uramish, ili da je dash zeni kao spavacicu:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Pa ne znam Srbo, ja mislim da si ti pre u grupi sa Aletom nego sa Koletom, mada opet, ko bi ga znao :) Videces i sam, ako je mala daj zheni, pa cemo ti poslati neku vecu sledeci put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 oke, taman josh jednu XS da zakazem za juniora i cela porodica nerdova :) BTW pre neki dan sam se posvadjao sa zenom poshto me je prozivala shto gledam Transformerse - postoje neke stvari koje ne treba dirati Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 I ja bi reko da smo Srba i ja slicnih gabarita.....Kole je posebna grupa..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 oke, taman josh jednu XS da zakazem za juniora i cela porodica nerdova :) BTW pre neki dan sam se posvadjao sa zenom poshto me je prozivala shto gledam Transformerse - postoje neke stvari koje ne treba dirati Svakako cemo morati da radimo jos jednu seriju transformersa, kod nas je premijera pocetkom avgusta, pa da iskoristimo priliku dok je hype ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 woohoo! onda menjam "ovaj" XXL za "onaj veci" kad bude =o)) btw oce li srba morati da otklanja iz dizajna "pomocne linije koje se ne vide na crtezhima ali genijalci u stampariji su uspeli da ih stave na majice" ili imate nekoga ovde ko to mozhe da uradi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nema nikakvih zamena, majice su date, sad ih poklanjajte po familiji kome god hocete. Mozemo se dogovoriti oko popusta i tako tih stvari, a sto se dizajna tice, da, nadam se da ce srba pogledati sta je u pitanju i pokusati da to sredi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 nisam teo da menjam sa 'upravom' nego sa 'normalnim juzerima' koji nisu stigli da ulove ovu pripijenu (a 'teli bi) ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 A to, to je vec druga stvar, tad ima i vecu vrednost, jer si je ti nosio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 to samo po zhelji potencijalnog korisnika =o) nosio sam onu sa brzinomerom 10 sekundi, video koliko je sati, onda otpakovao ovu stavio jednu majicu preko druge da sluchajno ova nije vetja i spremio ih ponovo...no ko sto rekoh, ako neko ima zharku zhelju mogu mu izatji u susret ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ne brini, izacicemo i mi tebi u susret kada bude nova tura, ne zelimo da ostanemo duzni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Kod mene nema nikakvih linija vishka?! Evo sad sam bash proverio i sve je tip-top. Chak sam je i u Corelu 11 otvorio i nema nishta vishka... Mozda je neko editovao posle mene? Ili je neko u shtampariji sluchajno povukao liniju. Dajte mi specifikaciju fajla koji im treba, poslacu u formatu koji im najbolje lezi - eps, ai, cdr, pdf, whateva... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Najbolje da ti nenad posalje nase fajlove koje smo dali stamparima, pa da ti to cekiras, tako cemo znati gde je potencijalno nastao problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 No problem Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ovaj, kole, (spremam se za batine), a da ti napraviš od te dve majice jednu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 um, da, evo satju, pogotovo zato sto sam umeshan sa shnajderskim alatom, a i naravno zato sto su majice, ko odredjeni procesori, krajnje skalabilne pa samo spojish 2 L maje i dobijesh jednu xxl.... bolje da si probao nesto sa fat homerom i poncho/mumu fazonom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 pogotovo zato sto sam umeshan sa shnajderskim alatom Kole shnajder, kole shnajder! ja imam shnajder tv btw! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ih, ja imam schneider cpc 464!:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts