konfuzni Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 E ovako trazio sam igru Rune i nigde nisam mogao da je nadjem. Za neupucene to je ona avanturisticka igra iz 3eg lica onaj viking sto kolje sve pred sobom , zamolio bih nekoga ako je ima trenutno da mi nareze i da se nadjemo ja cu mu doneti disk ili tako nesto. Treba mi za igraonicu da instaliram da mozemo da pikamo u multiju posto je kewa. tnks unapred Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 http://www.demonoid.com/files/details/1098213/4993089/ http://www.demonoid.com/files/details/1157755/8321815/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 hvala puno sada cu da pokrenem skidanje :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Rune u multiplayeru je otkidanje Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 uff bre Rune.... to se kod nas masovno igralo, sećam se da je više ljudi bilo na turninru u Runama nego u CS i to još dok je CS i bio neki kurac Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Nabavi "Rune - Halls Of Valhalla". To je multiplayer dodatak za obican "Rune" singleplayer. Bez ikakvih serijskih brojeva mozes da igras igru online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 kad fragujesh lika njegovom sopstvenom glavom koju si otfikario pre 20 sekundi.. vrh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Blade of Darkness je bolji 2x od RUNEA :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Sta je to? Daj neki info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 http://www.gamestats.com/objects/003/003870/ pogledaj tamo Bolja grafika , gameplay i multiplay nego sto ima RUNE . ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 uh kad se samo setim rune halls of valhala suza mi krene. kako smo se klali u igraonici. vrh vrh igra Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Rune... mocna igra purnjali smo je 2-3 godine po igraonicama.. i danas se ponekad okuva kada se skupi ekipa :) cak smo i takmicenja pravili :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 u kad se setim tog otkidanja ... pukipis neko sranje i poludis skroz trcis sa onim maljem i razbijas sve pred sobom ... mnogo sam se nalozio sada :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Kod nas debili nisu hteli da instaliraju Rune u igranici (pre 3-4 godine) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts