twisted system Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 najveca fora shto sam ja bloodstormu objashnjavao neshto iz rl-a a likovi me ispljuvashe kao da sam im opsovao majku,zapitajte se da li ste uvek u pravu kada nekoga pljujete? Ali ne bitno,moja gramatika u sred nervoze i ogorchenja nikome nije prijatno izgledala medjutim slushajte me govori vam bolji od vas!!! nisam tolerantan vishe toliko da mogu da svaki dan podnesem koje kakve "umetnike" a pritom se kunu u svoj pravac,kada realno svi znamo da ce prekosutra da promeni taj isti.(same story) da ne smaram opet,ako vam se ne svidja shta inache pishem nemojte da chitate. psy,goa,fullon su neponovljivi pravci koji teze ka blagoj komercijali(ima ih isto dosta) ali ne toliko koliko euro trance,electro-trance i ostale primese hous-a od kojih nemoze chovek vishe da pobegne.koliko je to uhvatilo maha u primeru:Umek "nekadashnji" minimaltechno izvodjach sada radi electro,paul van dyk pola novog albuma electro... pochinjem da mrzim taj electro isto koliko i narodnjake,ukusi su razlichiti i tezim ka tome da razumem sve pravce muzike,ali preterivanja nemogu. kao shto sam ti rekao vec bloodstorm,ne bitno shta god da je uradio taj "dj" tiesto nisam zaduzen za "press i kurir" informacije Ostace mi u secanju lepe pesme i lepi koncerti pre par godina od pomenutog i to je to. uzdravlje "prijatelji". PS:jel ide neko 01.12 na Astral? :D Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Danas sam skinuo video od Tiesto-a sa koncerta u Amsterdamu, Isos 6 party, kvalitet je odlican.... http://trance.cephomba.org/Tiesto_ISOS6_HM...-07_HQ-XViD.avi predobro) Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 najveca fora shto sam ja bloodstormu objashnjavao neshto iz rl-a a likovi me ispljuvashe kao da sam im opsovao majku,zapitajte se da li ste uvek u pravu kada nekoga pljujete? Ali ne bitno,moja gramatika u sred nervoze i ogorchenja nikome nije prijatno izgledala medjutim slushajte me govori vam bolji od vas!!! nisam tolerantan vishe toliko da mogu da svaki dan podnesem koje kakve "umetnike" a pritom se kunu u svoj pravac,kada realno svi znamo da ce prekosutra da promeni taj isti.(same story) da ne smaram opet,ako vam se ne svidja shta inache pishem nemojte da chitate. psy,goa,fullon su neponovljivi pravci koji teze ka blagoj komercijali(ima ih isto dosta) ali ne toliko koliko euro trance,electro-trance i ostale primese hous-a od kojih nemoze chovek vishe da pobegne.koliko je to uhvatilo maha u primeru:Umek "nekadashnji" minimaltechno izvodjach sada radi electro,paul van dyk pola novog albuma electro... pochinjem da mrzim taj electro isto koliko i narodnjake,ukusi su razlichiti i tezim ka tome da razumem sve pravce muzike,ali preterivanja nemogu. kao shto sam ti rekao vec bloodstorm,ne bitno shta god da je uradio taj "dj" tiesto nisam zaduzen za "press i kurir" informacije Ostace mi u secanju lepe pesme i lepi koncerti pre par godina od pomenutog i to je to. uzdravlje "prijatelji". PS:jel ide neko 01.12 na Astral? :D omg ti si decko prso.Pa gde vidis da sam te ja izprozivao?Ako nisi ukapirao do sada ok onda cu ti reci.Ja slusam dark psy i fullon tako da ono chill.Za tiesta sam te pitao cisto iz radoznalosti, objasnio si mi i hvala ti zbog toga(ima dosta istine u ovom tvom postu vezano za euro trance). @ Doca : Nisam bio na toj zurci.Jel su Dino i Joti radili bese zajedno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 omg ti si decko prso.Pa gde vidis da sam te ja izprozivao?Ako nisi ukapirao do sada ok onda cu ti reci.Ja slusam dark psy i fullon tako da ono chill.Za tiesta sam te pitao cisto iz radoznalosti, objasnio si mi i hvala ti zbog toga(ima dosta istine u ovom tvom postu vezano za euro trance). @ Doca : Nisam bio na toj zurci.Jel su Dino i Joti radili bese zajedno? wi nerazumete sami sebe a ne mene...jbte kakvi ste vi zgubidani. ma daleko vam lepa kuca vishe da se raspravljam sa vama nepada mi na pamet vishe. rekao sam da sam tebi neshto pisao i nisam te prozivao i boli me tuki vishe shta ko misli jer ste ogranicheni za razgovor. mrsh u ... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Danas sam skinuo video od Tiesto-a sa koncerta u Amsterdamu, Isos 6 party, kvalitet je odlican.... http://trance.cephomba.org/Tiesto_ISOS6_HM...-07_HQ-XViD.avi predobro) au :O hvala Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 wi nerazumete sami sebe a ne mene...jbte kakvi ste vi zgubidani. ma daleko vam lepa kuca vishe da se raspravljam sa vama nepada mi na pamet vishe. rekao sam da sam tebi neshto pisao i nisam te prozivao i boli me tuki vishe shta ko misli jer ste ogranicheni za razgovor. mrsh u ... mrsh ti a znas gde ? u picku materinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 sram te bilo. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 TO SU TI NEKULTURNI KVAZI DARKPSY-ERI!1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 TWISTED SYSTEM SE PEGLA SA PANDURIMA U BIGZU!!11 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 UVEK btw smorio sam se kada je za astral bila shorka izmedju metalla-ca i trance-ra..konachan bilans,2 razbijene glave i 4 urgentna centra... ps :volim i ja vas ali vas ne napadm Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ahahaha bilo mi dosadno, gledao neke klipove sa novog trens enerdzija, pa reko... da vratim topic iz mrtvih :))) naravno, krivite leska za sve, jer ga je on otvorio. alo ljudi,nemojmo biti metalci Zar nije valjda merilo kvaliteta koliko ta muzika proizvede emocija kod odredjenog choveka? Tj. koliko DJ ostavi jak utisak na vas? Meshate malo produciranje i opshti djing... A ovo za komercijalu je glupost. Kada je izashla pesma Delerium - Silence malo ljudi je znalo za nju i vecina DJ-eva je tada htela da proda rodjenu kevu za tu pesmu. Pesma je bila toliki hit da su je svuda pushtali... I shta sad trebamo da kazhemo? Pesma je sranje jer se mnogima svidela? Jer se na nju zaradilo brdo para? Ne kapiram vas ni malo... Drugo je Bob Sinclar i komecijala all the way... ali izvalio sam da je ovde ljudima 99% stvari komercijalno. prvo ne loz te se ,drugo Tiesto je euro trance????OMFG i posle treba neko da vas smatra inteligentim bicjima???? lupetate toliko da je pocelo da boli. Tiesto ima veze sa euro tranceo koliko i dragana mirkovicj sa power metalom.(isto vazi i za PVDa) I Tiesta i PVDa slusam vise od 10god i mogu s pravom recji da su fenomenalni,sta ko od vas slusa,i da li se nekom ne svidja neko od njih me debelo zabole. PVD Tiesto Ferry Corsten euro trance: Megara vs Dj Lee--99% vas "trensera" ne zna sta je Dj Dean Svenson & Gielen--99% vas "trensera" ne zna sta je Blank & Jones--99% vas "trensera" ne zna sta je Marc Van Linden--99% vas "trensera" ne zna sta je Van Der Karsten aka megara--99% vas "trensera" ne zna sta je itd. umoran sam ne mogu da pisem vise:D poz za istomisljenike;) brate,ovaj tvoj monolog me je podsetio na skorasnju situaciju Amy Whinehouse svi znamo da nesto peva,ali niko ne zna sta.Tako i ti,pricas,ali ne znas sta.I pritom govoris o neznanju,a nepismen si brate do bola.Plurijana brate Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Ja se sledim kada vidim taj klip :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 AKO JE KOMERCIJALNO ONDA NE VALJA SIGURNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Naravno da je shit :))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 au,najezio sam se... a bas je danas ortak stavio na ipod neka njegova 2 nastupa,i ceo dan sam u skoli gledao to... vi serite sta god hocete,ali covek ima najbolje nastupe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 U super je ovo bilo :) Bilo bih bas do jaja da on ili PVD , AVB , Ferry Corsten ,ATB , bilo ko samo da doleti neko da pusta kod nas . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 playlista sa strane je moja.ima tu svasta :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 (edited) dumbass:( Edited March 4, 2008 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 vi serite sta god hocete,ali covek ima najbolje nastupe... najbolje nastupe? http://www.youtube.com/watch?v=oGECJP3phyY Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 kad porastem icu na tiesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 najbolje nastupe? http://www.youtube.com/watch?v=oGECJP3phyY jedini koji mogu da mu pariraju...samo nisam spomenuo odmah... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 naravno da nisu jedini,al ajde,necu u raspravu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 a lesko kompetentan si ko moja keva sto se tice toga :D klaber si koliko i ja :D sto znaci duplo golo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 ma sisajte ga ! ! ! ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Ja da sam bio na ovom Daft Punk-u mogao bih odmah posle da umrem Ovo je kao "a dream come true" :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts