VELIKI KURAC Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 i to ubedljivo... Steta sto ne dolazi... Sjajan si. hejtujes me za Skazija na kojeg ne bih u zivotu otisao i to sa sve linkom na kome je Tiesto po 100 mesta pre artista kao sto su Jeff Mills,Sven Vath,Richi Hawtin itd. mozak? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 http://www.thedjlist.com/ I ova lista treba da je merilo kvaliteta ...? smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 hejtujes me za Skazija na kojeg ne bih u zivotu otisao i to sa sve linkom na kome je Tiesto po 100 mesta pre artista kao sto su Jeff Mills,Sven Vath,Richi Hawtin itd. skazi je bio samo primer, a ako cemo sa muzicke strane, ta 3 dj-a su milion svetlosnih godina iza tiesta I ova lista treba da je merilo kvaliteta ...? da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 skazi je bio samo primer, a ako cemo sa muzicke strane, ta 3 dj-a su milion svetlosnih godina iza tiesta IJAO. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 šta ste se primili na moj post, nije to ništa novo. prosto kod nas ne prolazi veseli trens jer je gro trens publike lowbrow blue collar ekipa. a ti mi, rapide, sad objasni da ne postoji dark psy i da bigz nije štrokav :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) skazi je bio samo primer, a ako cemo sa muzicke strane, ta 3 dj-a su milion svetlosnih godina iza tiesta da Edited June 18, 2007 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Doco mislim da si par postova gore pogresio reply,ali nema veze... poenta cele price je "de gustibus non disputandum"-o ukusima ne treba raspravljati(btw to je jedina koju sam zapamtio:DD:D:). A takodje je opste poznato da je Tiesto jedan od najpopularnijih,ako ne i najpopularniji dj na svetu,i tu diskusije nema...e sad,sta se tebi svidja,ili Srbiji generalno,to je druga prica...Mene je samo zanimalo da li je ovo sto sam ja procitao istina,ocigledno da nije... Kraj ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 tiesto je retard koji nema veze sa muzikom nit je tr00, nit je gari ishta sam postigao on je samo produkt industrije znate za njega jer se reklamira a ne znate za 5k drugih, mnogo boljih djeva, jer nemaju celu kampanju iza sebe molim vas, nemojte mu davati para thedjlist. lol. 9. je paul oakenfold koji vishe nije dj :) a millsa (koji je imo najinteligentniji dj a usput je i tvorac chitavog zhanra) nigde nema primeticete da svih 10 pushtaju slichan fazon, a to je anthem trance, najlala i najlaksha za svariti muzika od sve elektronike. shta, ovi shto pushtaju drugu muziku nisu muzichki obrazovani, loshi su djevi ili shta? dakle, the dj list je merilo popularnosti ne kvaliteta Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 iskreno dj list je sranje, ali ne mogu da kazem da ne slusam tiesta ponekad, jer stvarno ima dobrih stvari. na kraju krajeva jel dolazi ili ne omg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 lag, ja sam slusao tiesta pre 3-4 godine kada se kod nas i nije proculo za njega, pre tiesto cee toura, pre one coca-cola reklame gde se i najvise izvikao meni se jednostavno njegova muzika svidja, po meni ima mnogo lepse melodije od npr. sven vatha, koji maltene nema nikakve melodije, radi najtvrdji onaj tehno nikada ne bih mogao da sedim kuci i slusam tako nesto, dok tiesta mogu, i to mi je dovoljno. ne kazem da mills, vath itd. ne prave dobru atmosferu na zurkama, ali po meni je jedino to dobro od te njihove "muzike". aj da iskljucim millsa, ima i on dobrih stvari :) sve u svemu, kol'ko god se vama tiesto ne svidjao, on radi jedne od najboljih zurki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Pogrešno si me skontao. Dark trensa nikad nije bilo u Bigz-u, tu se i dovode "veseli (fullon) trens projekti" . A da je zapišan, zapišan je. Eto toliko. :p a, sori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 realno u top10 su 50% euro trance izvodjachi,atb,armin van buren,jebote,njihove zurke bi u Srbiji prosle ko i Tiestova,tako da ono,toliko o popularnosti njihovoj u Srbiji,napolju je to totalno mainstream,zato je i popularno i realno,sad si napricao ne znam ni ja sta,kao ima melodije,nema melodije,prave atmosferu na zurkama,to mi je dobro,daj malo smisla... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 da ahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 koliko ja znam taj "Dj list" se pravi na osnovu live acta.... @LaG: Da se ne lazhemo svi bi mi da budemo na Tiestovom mestu... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 ja ne bih Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Hmm, shtaznam, pre sam dosta slushao Tiesta, imam dosta njegovih pesama i par albuma, ali ga sigurno nisam slushao min. godinu dana. Uglavnom, pre sam se jako lozhio na tu muziku :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 koje sranje. ja mislio neki h-comic, gde je već u trećem kvadratu panjetr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Nije losh strip. Poprilichno je ozbiljan. Mada debilno je poredjenje KLF-a sa Tiestom ali shta je tu je "you get the point at the end". Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 koliko ja znam taj "Dj list" se pravi na osnovu live acta.... @LaG: Da se ne lazhemo svi bi mi da budemo na Tiestovom mestu... Ja u zivotu nisam video Tiesta da radi live act Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Po koji put ukusi su razliciti ako vi ne volite tiesta , neko ne voli to sto vi slusate i cao . Cemo po ko zna koji put prepucavanja ko je bolji ? Daj ljudi mani te se corava posla :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts