Jump to content

DIABLO III pričajte - slobodna diskusija

Recommended Posts

jok, Komšije, ko kanal na ircu nekada!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Koja prevara, ovo je siromashni demo, a ne beta. Zavrshish za dva sata max. Need moar. :/

Ne svidja mi se skill sistem. Sa jedne strane mashtovito i potencijalno zanimljivo, a sa druge vrlo ogranicheno u smislu primene. Ima spell-ova koje bukvalno izbacish samo jednom da vidish kako izgledaju (ili nijednom) i onda se vratish onome shto najbolje shljaka na duze staze. Hocu chetrdeset dugmica na action baru, ne 4...

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Koja prevara, ovo je siromashni demo, a ne beta. Zavrshish za dva sata max. Need moar. :/

Ne svidja mi se skill sistem. Sa jedne strane mashtovito i potencijalno zanimljivo, a sa druge vrlo ogranicheno u smislu primene. Ima spell-ova koje bukvalno izbacish samo jednom da vidish kako izgledaju (ili nijednom) i onda se vratish onome shto najbolje shljaka na duze staze. Hocu chetrdeset dugmica na action baru, ne 4...

Ziv je Wulfgar, umro nije! :)

Des matori... :)

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

a ja hocu beta key. aj mi das :)

Bi' ja da je samo to u pitanju, al' vezano je za bnet acc gde mi je i wowowo pa je malo nezgodno. :)

Pa dobro i Diablo II je imao tipa 60 skilova od kojih na kraju koristis 2-3 mozda.Nije ti ovo diablo da imas 40 magija koje koristis :D.

Gre'ota je! :)

Npr. igram witch doctor-a i drzim na kecu psetad. Relativno dugachak cd. Skeleton King je jedini koji je u toku jedne borbe uspeo da mi skine sva 3 pseta. Shto ce reci u praksi - chistish samo, idesh i rokash primarnu, ponekad sekundarnu, kuchad biju i uopshte ne ginu i to je to. To dugme je potpuno protraceno jer ako je suditi po ovom demo-u tebi na svakih sat-dva naidje mob vrste boss koji ce uspeti da ubije kuchad, na trash-u koji chini 99% igre uopshte nemash potrebu da bilo shta radish sa njima. Varijanta da ih summonujesh, pa onda promenish skill na jedinici ne shljaka jer chim promenish na neshto drugo on ti unsummonuje kuchice. I onda to dugme stoji tako a ja bih ponekad bacio neshto drugo, makar for the lulz, da ne bude monotono. I onda se nametne stil igre koji mozda i nije maksimalno zabavan, nosim +magic/gold iteme na sebi dok kuchici tankuju jer zashto bi se jebavao sa vampirism/damage opremom i rizikovao da zaginem zato shto bacam neki aoe koji shljaka samo u melee i summone koji nestaju posle 5 sekundi? :/

Veliki pozdrav chasnoj starini iznad!

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Da se prijavim da cu i ja digram D3 da racunate.

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

to matora, odma edesi ekipa

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

taba = mojo?

des torima o/

@kako smo dosli do bete -

- Dobio cdkey sa jednog od fansajtova

- Barb prebija.

- Skill stistem sakuje jako.

@diablo cena -

Cena varira u zavisnosti od toga koliko se koji reseller ugradi, blizz za resellere ima jednu cenu, i onda neku preporucenu cenu stavi na digital preorder, da bi i reselleri bili konkurentni (blizzardu se to isplati). evo ovde je lepo objasnio fushi.ryuu

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.