Dule_smor Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Videcu sutra, mozda nije ni skinuo pare sa kartice, desavalo se da mi stigne poruka, a da nije prosla transakcija na bankomatu recimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Dobra ti je ta banka, em baguju elektronske uplate, em baguju poruke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 e i ja sam danas kupio ROS i osim sto mi pise na create character da vise nema uprade nego da kao satro mogu da napravim crusadera,drugo nista drugacije ne izgleda .Ali da li ti na battlenetu pod diablo pise diablo 3 ili diablo 3 reaper of souls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 dule imas approval dok ti ne potvrde da si zaista dobio dobio ROS "Please note that the review period for digital purchases is usually completed within a day. However, in some cases it may last up to 72 hours. During this time, the following restrictions apply" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Je l ima ta banka e-banking pa da vidiš na sajtu stanje računa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 to je komercijalna, ranije kad sam gledao na sajtu nije bilo...kili, nisam uzimao ros, vec obican d3...mozda ima i tu approval period neki, samo mi cudno sto nisam dobio neko kakvo obavestenje u vidu maila/bilo cega nebitno, videcu sutra u banci pa saljem mail supportu ako su mi skinuli pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 postoje 2 emaila, koja treba da dobijes - da si dobio gift na svoj email na kome ti je account - potvrda da su ti "odobrili" digital purchase pogledaj spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 aman kili, nisam uzimao kao gift pa slao na svoj mail, vec ovako normalno, rekoh vec:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ima li rur neki klan ili community u d3? Cisto ono bzvz, nisam bas komunikativan igram vise kao single player i slab sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 mozda ce i imati sad kada vec uvode to cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Bio do banke, oni mi slozili pricu kako je transakcija zapoceta, ali nije ostvarena i sad su sredstva zamrznuta dok se ne ralizuje. Poslao sam onaj suppoet ticket pa ce mi odgovoriti valjda do sutra...ako bude ispala vise nikad nista ne kupujem preko neta mamu im lopovsku edit, lol, ovi carevi iz blizzard supporta mi odgovorili za 5 min bukvalno...kaze da je banka odbila transfer i da vidim sa njima...ovi u banci kazu da je zabagovalo nesto i da moram da pisem mail da trazim odmrzavanje sredstava na kartici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Promeni banku, srsly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 pa relano, nubovi...poslao sam im mail, odgovorili su, valjda ce srediti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Odgovorili mi od banke, odmrzli sredstva...uplatio sam danas ponovo i stigao mi mail od blizza da je potvrdjena transakcija...jos uvek mi stoji starters edition, ali pise da treba 24h za verifikaciju...skidam igru sad, 15 giga, mada pise kao da moze da se igra kad je vec trecina skinuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Meni je posle nekoliko minuta prikazao Standard Edition na accountu, ali je formalan mejl da sam "odobren" stigao tek sutradan. Mada nigde nije žurba, ko zna kad ću skinuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Evo i meni pise standard edition, sutra se skida konacno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frutela Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 koji je po vaman najbolji deo diabla 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 dvojka je keva Ali milim da ce ti to svi reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Ajde Dule da pravimo lom! (što da ne?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 PAE! Joj, evo skinuo sam skoro celu igru, ne znam s kojim likom da pocnem prvo da igram, svi su mi kul:) Jerl pikamo Vudu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Pikamo, pikamo Nisam ni stavio da se skida, al javiću ti kad bude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 AE! Nije lose, malo su mi konfuzni ovi skillovi, nervira me sto nema stats/skill poena kao u dvojci, al dobro:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Ae bre, dajte neke savete, koji skillovi za barbariana:D btw, kako ide multi, kao u dvojci ili sta...mada bih prvo heo sam da obrnem celu igru zbog price pa posle pikanje sa drugarima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 boost za level mozete da dobijete dok ne izadje expanzija, posle pk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Jebo varvarina, ja krenuo sa monkom (tj. monkinjom), ovo je potpuna ludnica sta radim, bukvalno udri Brus Li, ripaj Brus Li, sve pohvale upucujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts