exile Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 E je l' isti download onaj sto se skine preko bneta kad se ulogujes na svoj acc i ovaj sa ovog linka: https://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912 pitam da ne skidam dva puta HE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Sve je na serveru, možete samo sinematike da gledate u offline modu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 вратиш се са посла, да се улогујеш, а оно queue 3+ сата... Мени је најлакше. Данас ме зову из Computer Landa и кажу ми да CE који сам платио неће моћи да ми испоруче ни сутра, ни прекосутра, ни до 17тог што неко помену, него до 20тог. До тад ће да ми јаве да немају више, вероватно и да не могу да ми врате уплаћене паре, већ ће ми дати обичну верзију и џабе неки рандом усб флеш са најјефтинијом подлогом за миша са темом диабла. I blame you Silencer! Bru, brate :) Ja sam prodao ono sto sam imao od Collector's, kolko smo uvezli, e sad nisam bio u fazonu, da teram dalje sa pre orderima i da prodajem maglu :) Pa da vidim dal ce nove kolicine biti ili ne :) Sto je sigurno sigurno je. Ti ne znam kako si to prihvatio od complanda, al ti kad bi znao kakvi sve ljudi postoje, ne bi se ja igrao sa time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 instalirano spremno!! idemo!!!!!1 odmor od 21 tek :( 5 samo :( jebem ti jiru Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ako ima neko da je uzeo CE i da je dosao do kopije, zamolio bih ga da mi posalje guest pass na pm, pa cu mu ja vratiti sutra kada podignem svoj CE... jebga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3fty Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Moljakam isto sto i Rejs, ako neko ima jedan jos nepodaren guest/starter pass da mi pregrmi za nocas, pa vracam jedan ili vala oba ako treba sutra kad mi dodje paket :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 beba posao beba teretana beba i sad treba da piknem d3 a sutra od ranog jutra pa ceo dan da bazam po sajmu i sastancima... not fair :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 /ready to work koliko je samo izbagovana instalacija ... neke stvari rade tek iz 10og puta kad ih isto pritisnite cisto ako se neko bude pitao zasto nesto nece AJMO BRE AJMO U GRAJND Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Stavi da ti skine enGB verziju, ionako imaš dojajan net tamo. Fala ckovi, to mi nije palo na pamet! DL rate 10Mb/sec nije greda!MA STA JE OVO, STOJI NA 99% I OPAO DL/UL NA NULU?! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Fala ckovi, to mi nije palo na pamet! DL rate 10Mb/sec nije greda! MA STA JE OVO, STOJI NA 99% I OPAO DL/UL NA NULU?! Ma i meni to jebem im sve.. Prvo nisam mogao da intaliram jer prijavljivalo neko sranje Pa onda uzmem sve obrishem i stavim iz pochetka i onda dodje do 99% i padne DL na nulu i kada sam hteo opet da pokrenem DL ono me vrati na 45%... I sada evo josh malo na 97% sam i jebem li ga sta ce da se desi. Glupi retardi.Posle 7.6gb skinutih mi trazi jebeni cd... ... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Trebali ste da skinete ovaj preload torent pa odma cim vam otvore akaunt uletite :) Mislim ako vas jebe blizard dl a ocajni ste sa dobrim netom to je ok otpcija ja sam skrab pa cekam na krek :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Dajte link za to!JEBEM TI IGRICU Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Mamu im jebem bas!!11~ Odo kod ortaka da bacim na hdd Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ebemliga. Ja sam skino pre par nedelja eu-gb klijent i juche sam ga doterao sa novim downloaderom shto su okachili. Neshto posle 5 popodne mi je prvo kukao da ne moze neki striming da potera, ali je posle 20 minuta krenuo i instalirao se bez ikakve frke. Drugaru je javljao da kao fali cd, ali je malo kasnije isto poleteo laganeze. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 jel bio do Games-a neko u decanskoj da uzme sad, kolko ima ljudi ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 sadsafasdsadas 5 min Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 2 min :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Lol, pa šta se ložite toliko, prva dva-tri sata će biti odrađivanje onoga iz bete :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 a jebg, malo dodajemo ovo ono zanimljivije je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 servers busy :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Zamisli, kreneš da igraš, i posle tri sata odeš da spavaš i tačno si tamo gde si bio i kad si betu završio :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 error 37 ftw Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Zamisli, kreneš da igraš, i posle tri sata odeš da spavaš i tačno si tamo gde si bio i kad si betu završio :) tako ce i biti :) meni prvo izbaci da moji podaci nisu tacni, a posle da su serveri zauzeti jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 ALMOST THERE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 wtf vec peti put se konektuje na server i kaze da mi podaci nisu tacni :) a tacni su bre! zaspacu za 15 min :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts