f4ts0 Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Galvanajzd na pocetku kad mu nije mesto heygrlhejboj beliv u skroz drugom aranzmanu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 i to je negde to... falilo je, bas je falilo, da su hteli, moglo je da bude "hell break loose". Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 taj rad, I i II album potpuno zanemareni...... fokus se baca na shabanski novi album i shabansku himnu Galvanize sa kojom su i pocheli, al bolje i tako nego kasnije da su je pustili.... vizualan momentan cista 5-ca, njihova zika 3-ka i nista vishe !!! Visual Highlights: Zli klovn, policajci/krimosi koji se upucavaju, leptirici, rojboti... Fotke: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 more, more... :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 I jos fotki: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 o muzici ste sve rekli... mene je smorilo što srednjih tonova tamo gde sam stajao nije bilo prvih 20 minuta (ide galvanize a ja uopšte ne čujem "push te button" glas), što je bila gužva i što se šaban ispred mene skinuo. ali one vizuelizacije su omg svrš! smara i što nikako da napravimo baš mega osvetljenje za neku žurku ovde. ovi laseri su bili blizu toga, ali falio je tu dobar strob i još neke stvari. i sve je bilo napred, a trip je da nešto dolazi i od zadnjeg dela hale. no i pored toga, mislim da je ovo za sada vizuelno najbolji koncert u srbiji (ne znam jedino za ove na kojima nisam bio ali ne verujem da su mejdeni ili 50 napravili nešto lepše). hahaha ali zato Star Guitar... to je i meni bio najbolji momenat ubedljivo. doprinelo je tome i što su se svi oko mene smirili jer nisu znali pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 dajte slike nekih razgolicenih teta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 apex twin? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 procenat galvanize chobana? 50% + ? Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ahahahahaha KURKO JEBOTE :))) nego,Niggo daj onu poslednju fotku iz prvog posta u omg najvecoj rezoluciji :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 drago mi je da vidim da postoje ljudi koji su tr00 fanovi bilo chega a ne samo brainless debili koji idu negde/rade nesto samo sto je poznato ili slicno da ne upotrebljavam debilne izraze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 ovo su neke official fotke... cekamo Kjoota da baci fotke sa svog aparata!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Muzika losa! Vizuelno strava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ja sam sad nešto u fazonu da je vredelo otići zbog star guitar-a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) ivane, još da se taj avatar ''pomera'' bilo bi vrh! nešto slušam novi album, i baš mi se sviđa kako su odradili Saturate sinoć :) Edited June 14, 2007 by Protagonist Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 otishla gajbi posle chuku vremena smorila sam se Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Out Of Control je peak celog eventa.... beshe neki rework ili rmx... plus visual u tom trenu sa onim gangsterima i murijom koji se ucmekavaju \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 svi ste vi narkomani i vi propagirate zajedno sa dj-ejevima narkomaniju i drogu!!! sve cu da vas prijavim organizaciji za borbu protiv narkomanije... lupih se po chelu kada sam prochitao u novinama kako se to udruzenje usprostavilo koncertu hemije...omfgas!!! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Koji je ono remix Believe-a i gde ima da se skine? Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 procenat galvanize chobana? 50% + ? Zbog takvih sam ja odustao i od Tige,i sad od Sinclair-a...Samo bih se nervirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 PA bilo ih je dosta, nije da nije, ali 50%+ je po mom misljenju previse. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 najbolje da ni ne izlazimo, sigurno će biti šabana gde god se pojavili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 video sam kojota i mauda dole, kada je nastic pushtao. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 o muzici ste sve rekli... mene je smorilo što srednjih tonova tamo gde sam stajao nije bilo prvih 20 minuta (ide galvanize a ja uopšte ne čujem "push te button" glas), što je bila gužva i što se šaban ispred mene skinuo. ali one vizuelizacije su omg svrš! smara i što nikako da napravimo baš mega osvetljenje za neku žurku ovde. ovi laseri su bili blizu toga, ali falio je tu dobar strob i još neke stvari. i sve je bilo napred, a trip je da nešto dolazi i od zadnjeg dela hale. no i pored toga, mislim da je ovo za sada vizuelno najbolji koncert u srbiji (ne znam jedino za ove na kojima nisam bio ali ne verujem da su mejdeni ili 50 napravili nešto lepše). to je i meni bio najbolji momenat ubedljivo. doprinelo je tome i što su se svi oko mene smirili jer nisu znali pesmu. Kontam da Tiesto da je radio u Areni bi ih oprao sa VJingom ako proporcionalno uporedimo Halu 10 i Arenu...naravno ako ne poredimo proporcionalno onda Chemical... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts