Stator Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Da su potpisali nacionalni roming sa samim djavolom bolje bi prosli :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 u svpju opremu ovde oni ulazhu jos 125 milki jura omasadoma, dil sa telekomom je bio privremen jer su PO SVAKU CENU ZELELI DA ISPOSTUJU DEADLINE koji su sebi zacrtali, a to je nesto sto je u SRBIJI NEPOZNAT POJAM.... Deadline in Serbia? HAR HAR !!! Polako, da se dogovorimo mi malo, prvo oni su hteli da dovuku polovnu opremu iz Rumunije sto im nisu dali, pa onda su hteli da im core bude u Austriji sto im opet nisu dali zbog prisluskivanja, na kraju su shvatili da moraju da pocnu sa radom u odredjeno vreme inace gube licencu pa su drz-nedaj za 10 miliona evra zakupili telekomove repetitore kako bi pokrili nesto vise od 2 grada u celoj Srbiji. Idemo dalje, mreza im ne funkcionise u vecini gradova, komercijalni start nije uopste poceo i probili su rok od mesec dana a bogami i vise, dok ne krenu sa komercijalnim startom niko sa onim karticama ne moze ni da zove ni da prima pozive. Uopsteno veoma pilicarski su krenuli i po meni njih ce telekom i telenor da oduvaju sa ovog trzista. Ono sto je dobro sa uvodjenjem treceg operatera, ma kakav on bio, jeste to sto su i telenor i telekom spustili cene i poceli sa novim akcijama. Aj sad kazite kako niste 1001 put imali osecaj da se u ovom sistemu VASE VREME UOPSTE NE CENI !!! Znas kako ako ti cenis svoje vreme cenice ga i drugi, ovisno sa kakvim ljudima radis tako ce ti biti, ja a i gomila ljudi koja radi samnom ceni svoje vreme i tudje ali ti nisi poslovao sa pravim ljudima ocigledno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 bice nadmetanje izmedju MTS-a, Telenor-a i VIP-a u uslugama i cenama. Ma vazi. sto kaze dei, pilicarski start. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Prvih 50 000 koji kupe karticu dobice bonus od 1000 dinara i mogu da osvoje tel marke nokia ili samsung, tel ima 1000, znaces da li si dobio ako te nazovu, znaci treba da te nazovu i kazu ti gde da preuzmes tel!! oO Edited June 13, 2007 by moi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Polako, da se dogovorimo mi malo, prvo oni su hteli da dovuku polovnu opremu iz Rumunije sto im nisu dali, pa onda su hteli da im core bude u Austriji sto im opet nisu dali zbog prisluskivanja, na kraju su shvatili da moraju da pocnu sa radom u odredjeno vreme inace gube licencu pa su drz-nedaj za 10 miliona evra zakupili telekomove repetitore kako bi pokrili nesto vise od 2 grada u celoj Srbiji... mobilkom ne postoji u rumuniji, tamo su samo vodafone, orange i cosmote. a to odakle ce ko da uvozi i koju opremu drzava im nije zabranila, niti i hoce koliko sam upoznat, jedini je problem bio sto su planirali da im sav billing i vecina tehnickih stvari bude u 'rvatskoj a to za bazne stanice, tesko da bilo ko moze da pokrije % teritorije koji je bio u ugovoru za 6 meseci svojim baznim stanicama. a kao neko ko se bavi bas roamingom (u jednoj od konkurentskih kompanija, tako da necu da komentarisem mnogo :) ) mogu ti reci da je ovo je sasvim normalno svuda u svetu na kraju krajeva, proguglaj pojam MVNO, videces da postoje i operateri koji nemaju nista od ifrastrukture svoje, a opet imaju i korisnike i stvaraju neki profit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Trebali su isperd imena VIP da stave BIG Brother :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ahahahahha... NOT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) rofl, istu foru sam hteo da bacim pre sat vremena al enshto me sprechilo:) Edited June 13, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ali stvarno ne znam što mi je toliko smešno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 cek mozete da birate broj po zelji ?:D to vazi za postpaid samo ili i za pripejd :D? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Znas kako ako ti cenis svoje vreme cenice ga i drugi, ovisno sa kakvim ljudima radis tako ce ti biti, ja a i gomila ljudi koja radi samnom ceni svoje vreme i tudje ali ti nisi poslovao sa pravim ljudima ocigledno. :) jelda da nisam? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byte Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 E ljudi da vas pitam a koji ce br. biti u pitanji 06* ? Quote How to become a Genius: "You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired. This should lead to radically improved intelligence and creativity. The only cost: turning your back on every convention of social life." -Piotr Wozniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 E ljudi da vas pitam a koji ce br. biti u pitanji 06* ? mislim da ce biti 060 i 061. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 061 je bila ona prva karićeva mreža Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Obe su oni uzeli koliko znam ... 060 i 061. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) i kad krecu u qrac vishe i koliki im je taj minut razgovora, posle ovoliko reklamiranja bolje da bude 1din/min NOT ;) Edited July 5, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ja sam čuo da nema ništa još mesec dana, navodno neki tehnički problemi. Naravno, samo sam čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 da, tehnichki problem koji se zove Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Postoji teorija da je MTS zapravo doveo preko vlasti VIP da bi skenjali Telenor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 uuu to su sad neki novi momenti i teorije zavere:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 A reci, reci, nije loshe? Kao doveli su VIP jer je bio jedini na tenderu da bi on svojim niskim cenama i slicno skroz unistio Telenor, koji je iovako trso ogromne pare u marketing i to, a ima malo vise cene. Tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 VIP nije bio jedini na tenderu, vec je bio prvi rezervisan za sledecu mrezu jer su ih sjebali za mobtel.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Pa ne razumem... kad su jurili mobtel, bili su telenor, mobilkom i neki izrealci valjda. Telenor ponudio najvise i dobio. Kako onda ovi imaju pravo da uzmu prvu sledecu mrezu? Plus kao 300 miliona cena, ali ovi daju 300 miliona + 1. Takodje, ako su znali da nece dobiti mogli su da samo guraju cenu visoko da bi telenor dao sto vise (od 300 miliona jedno 6 puta vise). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 zato sto im je bio obecan laki, zato su sad platili 300 milki + taj jedan evro, i bili jedini na tenderu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts