dzontra.volta Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 jadan daki, misli da su decaci dobre ribe.. gde sam to rekao? aj keve ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Jebo bi ga @Daki : dobro bre momce, lep si, imas do jaja ribu, i zasto stalno to moras da spominjes. Osvrni se na unutrasnje lepote i dushu :) Nekad deluje da si ti bas ono uberhappy sto furas dobre ribe pa zelis to ne da podelis sa nama nego da se hvalises. A imas>16 godina ;) Edited June 22, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 problem je sto ako na 90% topica nakon svaka 2-3 posta od strane proizvoljnih membera ide ubacheno jedno You have chosen to ignore all posts from: daki. · View this post · Un-ignore daki namece se pitanje kada daki zapravo konzumira svoju duboku vezu sa svojom prelepom devojkom? mogli bi da raspravljamo o tome kako Ivan kontrolishe dakijev sexualni zhivot povremenim mini-banovima ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ivane banuj Koleta, mozda se omrsi =o))) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 il to ili da mi promeni nick u daki pa da samoinicijativno prestanem da dolazim na forum =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ajmo na savanu danas :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 kole od 9 uvece pa do 5 ujutru (nekad 3 nekad 6, a nekad i sutradan u 12) nema dakijevih postova ali vec 7 meseci, od oko 9 pa do min 2-3 ih nije bilo :D tako da kole ne brini se ti za moj seksualni zivot brini se za svoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Koletu si na ignoru, tako da ovo ne vidi. Mislim da bi mogao da odradis homevideo pa da mu posaljes na adresu :) A mogao bi i ja da krenam namesto sto ovde brljam :) Edited June 22, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ne posecujem ovaj topik od trece strane,o cemu ste prdeli poslednjih 8 strana? :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Sasvim logicna, zar zelis da pocne da se razmnozava ? Danas rur, sutra net. Posle toga jedino nam ostaje da kloniramo Ivana i Koleta pa da ih saljemo u safari da odstrele sto veci broj istih. Kontorlisana populacija vatrenim oruzjem, omiljena razbribriga prosecnog srbina. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 uf, ovaj pekar uvek ima najbolje ideje! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ali zasto svi hejtujete dakija ? Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ljubomorni smo, realno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 daki jeste hejtabilan ali neki stvarno preteruju pa izgledaju glupavo u tome. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ne, ali sjajno je sto lik krene da se brani tipa 'nije decake nego dobre ribe' ROFL:))) a mega post sa dakijevom satnicom ne treba komentarisati:))) e zato je lose staviti ga na ignore:) mislim, smarajte ga jos malo da je gej, jadnicak ce da pocne da kaci svoje homevideoz sa DOBRIM ribama:))) nemojte me penaliti zbog poslednje recenice:P Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ali zasto svi hejtujete dakija ? Zajebavaš se, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 daki jeste hejtabilan ali neki stvarno preteruju pa izgledaju glupavo u tome. Posledica misljenja svi su retardi sem mene i mojih pajtosa koji smo uber cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Zajebavaš se, zar ne? naravno da ne.mada mi je poslednja stvar na svetu da raspravljam o tome,ali vidim da preterujete i kapiram da vas daki samo tako farba :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Vi žene se kapirate, to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 uzrok hejtovanju dakija je daki, ja sam licno bio protiv hejtovanja dakija jos pre godinu dana jebo mi pas majku zbog toga... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 naravno da ne.mada mi je poslednja stvar na svetu da raspravljam o tome,ali vidim da preterujete i kapiram da vas daki samo tako farba :P Nisam lud da ga shvatam ozbiljno, ono što meni smeta je njegovo trolovanje. Jedno je ako neko ponekada troluje, uz dobar humor, ali ovo je bezobrazluk. Ometa čitanje foruma, čak i kad ga držim na ignore. A dovoljno listam forum da ga vidim svuda. Naravno, o ovome ne bismo ni pričali da Darijanu nije skinut ban, ali to nije moja greška. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Vi žene se kapirate, to je to. careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee "D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ali zasto svi hejtujete dakija ? nece sigurno nekog random invizbl clana tipa rokdud ili kalimero ili stajaznam vizla ili lazu peru miku ili simu. ko su oni?! dodju ostave tu i tamo pokoji OZBIJLAN post, jer su OZBILJNI i ovo je mislim boooze OZBILJAN forum i ucestvuju u OZBILJNIM raspravama i pale se kako ovo mora biti pod konac... (capsom ocu da kazem da oni stvarno ovo shvataju preozbiljno, tj. ne znam koji im je kurac. ovo je totalna zajebancija, sprdacina, razbibriga) a prozivke tipa gej od ljudi koji nikad nisu okacili slike su mi uber retardirane. ne smeta mi da mi bilo ko kaze bilo sta jer ja sam svestan svoje seksualnosti i svestan sam da sam pojebo vise riba od polovine ovog foruma zajedno i da jebem ribe na kakve oni drkaju pishe na internetu (onako luzerski). :)) Ljubomorni smo, realno ovo jeste malo ironicno receno, ali je realno samo to sociodefekti nece da priznaju :(( Posledica misljenja svi su retardi sem mene i mojih pajtosa koji smo uber cool. realno ovde skoro svi i jesu retardi (cast kul izuzecima koje necu da nabrajam; ako me budete nervirali nabrojacu) mislim eeej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 wizl i kalimero su zaista zasluzhili ban svojom strogotjom. pogotovo kalimero koji je onako prek sa svojim smajlijima :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) nisam mislio svojom strogocom ili u bilo kakvom negativnom kontekstu; gomila likova forum dozivljava kao da je sa drugarima "iza zgrade". a to me nervira. kao da je to podjednak deo zivota sa rl... Edited June 23, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts