Kole Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ne, hocu sa Operom 7. Make it happen! zapravo mozhe i to jako laHko, samo reinstalirash win (obavezno 98se ofc) i stavish sedmicu chistu bez have bez flasha bez ichega i ima da radi, "Garantiram!" © Leatherhead iz TMNT =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Bah, koliko si tražio tu sliku, očekivao sam veći skilz, ali je kontekst sjajan. ;) Hoćeš i jednu s novim, kožnim rukavicama? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 zapravo mozhe i to jako laHko, samo reinstalirash win (obavezno 98se ofc) i stavish sedmicu chistu bez have bez flasha bez ichega i ima da radi, "Garantiram!" © Leatherhead iz TMNT =o)) Uf, ne pominji win98SE (inache, najbolji operativni sistem ikad, bez obzira shta onaj feget Stator prichao)... josh osecam osecaj krivice shto sa ga zamenio za ovaj budjavi XP. :( Hoćeš i jednu s novim, kožnim rukavicama? :) Gimme, gimme, gimme! Nadam se da si i za tu slozio "opasnu facu". Vidish kako je ova bila delotvorna, Lucky se ne javlja, povukao se u laboratoriju i vredno radi na ispunjavanju mojih zahteva... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Uf, ne pominji win98SE (inache, najbolji operativni sistem ikad i kako sad ovakvom čoveku verovati kad ti kaže da je neka igra odlična a neka nije :D btw sa čisto tehničke strane (znači na stranu emocije i sećanje na vreme nada sam koristio win98): win98se = najgori operativni sistem ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 da se ne lazemo ME varijanta je bila tri puta gora, ali 98SE odmah iza nje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ME je bio zlo koje niko nije koristio, 98se je bio najgori koji su koristili svi zhivi jedno vreme =o) ali "i'm the jerusalem man, i do not lie" tj 7ica je zaista radila ko zver pod SE =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Uf, ne pominji win98SE (inache, najbolji operativni sistem ikad, bez obzira shta onaj feget Stator prichao) http://video.google.com/videoplay?docid=-8363127660275444169 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 btw sa čisto tehničke strane (znači na stranu emocije i sećanje na vreme nada sam koristio win98): win98se = najgori operativni sistem ikad. da se ne lazemo ME varijanta je bila tri puta gora, ali 98SE odmah iza nje ME je bio zlo koje niko nije koristio, 98se je bio najgori koji su koristili svi zhivi jedno vreme =o) Fotomontaza pod okriljem noci linuks soldateske Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 :)))) koji je car ovaj wulfgar Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 :)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 E moj Voodoo, nisi me razocarao, ali da pokleknes ispred ovih malenih sisica? Gde je tu entuzijazam? Nemoj da se predajes! Napravi novu taktiku, analiziraj sta se desilo. 1. Grupa malenih sisica krece da kuka oko svoje teske sudbine jer su umislili kako ce FO3 biti losh zbog Betezde. 2. Dolazis ti i kazes kako Betezda nije losa jer je napravila takve igre kao sto su... 3. Grupa malenih sisica, koja je vec u startu uvredjena od strane izvesne profitabilne firme, prebacuje svoju negativnu energiju na tebe. 4. Njih je vise, samim tim koliko god tvoja argumentacija da je dobra, nemas sansi. To je zakon grupe, koja uvek asimiluje svoje clanove. 5. Potpuno apsurdno, diskusija, koja je originalno zamisljena kao obicno kukanje o buducnosti, se pretvara u direktni atak na proslost. 6. Dakle, diskusija skrece sa teme i tvoji napadaci su u boljoj poziciji, ima ih vise i svi do jednog mrze ono sta ti volis. 7. Postoji vise nacina da se izvuces iz ovoga. Evo dva: a) Odjebes celu pricu. U krajnjoj liniji, koga zabole, ali onda bi to moglo da se kaze za skoro sve diskusije na ovom forumu (a i shire), sto ne smemo sebi da dozvolimo ukoliko verujemo u ljudsku civilizaciju. b) Istrajes do kraja, jer istina je da na forumu njih desetorica nemaju jacinu kao sto bi imali u zivoj diskusiji (tada bi te samo prebili, da ne ulazimo u razloge), a da ne govorimo sto vam je nivo argumentacije jednak. Vazno je samo da ne predjes u tabor malenih sisica, sto bi ovaj topik mogao da oznaci, jer jednom kada si tamo povratak je gotovo nemoguc. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 bolkesnik, ti si budala i kreten, no hvala ti na doprinosu ovoj diskusiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ^^ Pep-talk FTW! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Kako ovaj topik postaje sve bolji i bolji. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Kole, daj mi smajli, nije u redu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 bolkonski tebi je sve oprosteno, razumes se u rpg koliko i u fudbal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Realno se u fudbal razume, nego ti ne umeš to da pojmiš, Dži. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 pa da zato sto voli pipa onda se razume :P voodoo = pipo =) .... ako imas sta da kazesh na temu rpg-a reci na tom delu foruma ili cuti zauvek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ne, nego zato što ceni španski italijanski fudbal a ne voli engleski. :P I daj, ne vređaj Pipa. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ne diraj Španski fudbal.Italijanski moze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) E moj Voodoo, nisi me razocarao, ali da pokleknes ispred ovih malenih sisica? Gde je tu entuzijazam? Nemoj da se predajes! Napravi novu taktiku, analiziraj sta se desilo. 1. Grupa malenih sisica krece da kuka oko svoje teske sudbine jer su umislili kako ce FO3 biti losh zbog Betezde. 2. Dolazis ti i kazes kako Betezda nije losa jer je napravila takve igre kao sto su... 3. Grupa malenih sisica, koja je vec u startu uvredjena od strane izvesne profitabilne firme, prebacuje svoju negativnu energiju na tebe. 4. Njih je vise, samim tim koliko god tvoja argumentacija da je dobra, nemas sansi. To je zakon grupe, koja uvek asimiluje svoje clanove. 5. Potpuno apsurdno, diskusija, koja je originalno zamisljena kao obicno kukanje o buducnosti, se pretvara u direktni atak na proslost. 6. Dakle, diskusija skrece sa teme i tvoji napadaci su u boljoj poziciji, ima ih vise i svi do jednog mrze ono sta ti volis. 7. Postoji vise nacina da se izvuces iz ovoga. Evo dva: a) Odjebes celu pricu. U krajnjoj liniji, koga zabole, ali onda bi to moglo da se kaze za skoro sve diskusije na ovom forumu (a i shire), sto ne smemo sebi da dozvolimo ukoliko verujemo u ljudsku civilizaciju. b) Istrajes do kraja, jer istina je da na forumu njih desetorica nemaju jacinu kao sto bi imali u zivoj diskusiji (tada bi te samo prebili, da ne ulazimo u razloge), a da ne govorimo sto vam je nivo argumentacije jednak. Vazno je samo da ne predjes u tabor malenih sisica, sto bi ovaj topik mogao da oznaci, jer jednom kada si tamo povratak je gotovo nemoguc. edit - Fegeti, ne govnajte topic prichom o fudbalu plz kthxbye. Edited June 13, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jednokratni Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 zato shto mrzim shto mi forum ne da da ostavim dva posta zaredom Quote Kucka za sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 :)))) koji je car ovaj wulfgar :)) I love you too, guys. :'( Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) edit - Fegeti, ne govnajte topic prichom o fudbalu plz kthxbye. Je l' hoćeš da ti ja pošaljem sliku ili nećeš? Malo poštovanja molim. ;) Edit - uostalom Dži je započeo! Edited June 13, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts