hpo Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 bogme izigrarali smo se...... pesma sabija :D a peja nas prodaje :D:D potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 e, i ne primamo više ovu kanter decu... em igraju ko da je wcg, em posle prodaju. zapravo, mogli bismo malo kvejk da igramo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Dobro pucanje beshe, dodushe, ja sam odigrao samo jednu mapu :) Al' dobro, bio sam dobar duhovni vodja ako nishta drugo :D:D edit @ ivan_ Slazhem se. edit2 Mozhe sutra od 21h, recimo :) Edited July 24, 2007 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 ajde kvejk, odma!!! nego, bilo ok, cemo sutra??? 21, 22, 23 ??? bilo kada?? ne radi seeeee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 ja sam sve prodao, mnogo sam los :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 24, 2007 Author Report Share Posted July 24, 2007 jel mogu i ja? koja verzija, koji server, jel treba nešto od onih cheating sranja? i treba ti patch v_28 i teamspeak...mislim da imas uputstva na drugom CW topicu fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 jbg puko net nije do mene :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Sta mi treba da bih igrao Quake? I jel se prica o Q3? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 BRAAATE FACU ... pucanje najgore do sada , svi nemate pojma , pesma najgori , ja i shoosh ownovalidovidjenjaprijatno ... toliko od mene , pucamo se i sutra tj. danas .... [all] Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 IVANE STO SI PUSTIO PROTU DA DEFJUZUJE LOL fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 jebote koje sranje sa 1.6, nekad je sve ovo bilo mnogo lakše :| kako bre da upišem password kad oću da se džojnujem? na server listu kad odem, izbaci mi sto miliona servera tako da od toga ništa, a komanda connect cw.tehnicom.net:27025 mi kaže "wrong password". lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) brate voodoo, koji si noob :) odes "find servers" i u favorites ukucas taj ip i onda te pita za pass i onda ukucas pass :O Edited July 25, 2007 by peja_ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) pretvori se kanter u rocket science :\ edit: e'o ga, sve sam "naredio". danas se ne morate kupati, pošto večeras dobijate jedno pranje za džabe olololo :D ili što bi rekle švabe, priper tu bi anajalejted!1 Edited July 25, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) BRAAATE FACU ... pucanje najgore do sada , svi nemate pojma , pesma najgori , ja i shoosh ownovalidovidjenjaprijatno ... toliko od mene , pucamo se i sutra tj. danas .... [all] pa vidim nesto vam se nije dalo da nas dobijete..... em sam vas malo izpresavijao :D:D Edited July 25, 2007 by hpo potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 da da , sve dok menadzer na njuku nije rekao "brate ja sam mislio da ovaj hPo zna da igra" ... :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 a na njuku vas 4 def bombu i nakraju sta je bilo???:D:D potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ko je proti i hpou rekao da igraju večeras? nije lepo da ih lažemo, drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ima mesta za veceras > ? < Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 ima mesta za veceras > ? < uvek ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 otje biti neshto veceras ? ivane_ nije lepo shto si tako okrutan :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 da ivane...treba neko da bude gori i od tebe :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 skini mi se ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 (edited) OMG...pa nismo jos toliko intimni 21.30 veceras za sada prota, hpo, mendzi, razim, sandza, vudu, peja i ja...ivan nije siguran...eventualno se trazi jedan :P Edited July 25, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Mogao bi ja da svratim ako ima mesta, nisam dugo igrao.. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 dobro je bilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts