prota_ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 dolazim i ja sem ako ne prodam ko proshli put :D:D:D:D ozbiljno dolazim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ja opet ne mogu vecheras. Lepo se igrajte, pa neki drugi dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ja dolazim ako me primate :) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) inn like always ... e mogu ja sa ivanom , mengi , shoosh i prota u team :) ? Edited July 19, 2007 by SandzakHawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Znam, Ivane, pobogu :) Nisam bash toliki indijanac. Elem, ne dolazim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Nisam imao net dugo, pa nisam mogao da se javim. Sad mi je mish prs'o, moram kupiti novi ovih dana, pa ako treba igrach, recite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ne treba :D haahha :D ja sam tu : Dpa ako bude mesta za mene : Dtu sam :D ako ne cujemo se na ts-u :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 screw you guys i'm going home :) nista od mene idem za grad :) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ajde bre da se igra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 kako je dobar cs bio!!!! zeeeezanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 bilo je ok... mada mene malo smorilo. bash bzveze kad gubimo na glupost i neiskustvo :] ja sam prodao tonu patija realno. i to prodao onako momachki, u pochetku akcije. recimo, zabagujem sandzaka na ventilaciji glupoj i tako... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ali rami, nasa ljubav je bezuslovna. nemas cega da se bojis. The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 to kako pejzor kaze fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 bilo je ok... mada mene malo smorilo. bash bzveze kad gubimo na glupost i neiskustvo :] ja sam prodao tonu patija realno. i to prodao onako momachki, u pochetku akcije. recimo, zabagujem sandzaka na ventilaciji glupoj i tako... Ne brate, ti si bio skroz ok, nego sam realno ja predobar. Niste imali sanse You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 jos uz moju pomoc, kalimerov racunovodjstveni skil, docino lobanjanje uz pesme sa severa nisu nam ravni ni glorijanci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 mi smo bili 4 nuba i sandza :))) najvise je nubovstvo dolazilo do izrazaja kada smo kako ct trebali da budemo organizovani :P na momente sam se cak i nervirao (ponajvise sto mendzija nenormalno sere) :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ne brate, ti si bio skroz ok, nego sam realno ja predobar. Niste imali sanse jednom recju imba :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Vecheras neshto ? Ae, ae, mora neko kalija da zaustavi, ne mozh on tako da se izhivljava :D:D:D Jel' :D da :D kali :D ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 kali ide na planinu pa na more :D tako da odlazim dok sam najbolji :D kao danilovic :D na vrhnuncu sam se povukao :D bez poraza :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ae dobro je bilo ... mada sam se malo nervirao sory drugari ... gg ... kali n1 ... f4tso noob go 2 swe :D ... mengi stvaro te sralo sinoc ... ivan je mogao da resi jedno 43423 partija :D ali ... od sada bro nemoj ostajat zadnji samo idi rush da znamo gde su :D ... shoosh krene sa nama rush i samo ostane da pazi ledja :D ... rami sa tobom nikad vise u vent :) ... bar mo se trudili bice bolje next time ... OCEMO RUSH B ? :))) ae masta ebo te net ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 nije to sranje, to je suvi skill! tek cete vi videti moje partije :D jos samo malo da se povratim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 svi ste vi nubovi ! kad sam vam 4 partije morao objashnjavati ko sam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 stvarno smo nubovi? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ma jok , al bitno da ti imash 23 000 postova :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Prijavljujem se, ako ima mesta :) Da deda pokaze neke poteze ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts