tibor2 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 - zasto moram da zhalim svaki dan, sto nisam na ekzitu.. - mrs u picku materinu .. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 bio do grada, jedna mnogo lepa mala sela pored mene, ja je ugrizao za vrat, i ona mene (doduse pizda je mene ugrizla mnogo jace nego ja nju, al neka vraticu joj), i tako... kao nasisao se piva sa drustvom i sad konacno, posle 4 dana, bleja @home kompom, uz kafu i sve... ma milina jebote [;D] elem, najverovatnije cu sad da zabodem NWN, asmo da se malo istreznim na chatu Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) 100a strana.... omg ... ivane aj brzo upotrebi imba moci da otvoris novi topic Edited July 15, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 bila sa nekim ortacima, sad se vratila... u 9 idem u ns, mislim da ne vredi da spavam.. :/ evo sad se premisljam, mozda i legnem :D hmmm 100 strana, weeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 ne verujem 100-ta strana :D ustao idem da se istusiram pa mozda i do lekara, vrat me ne pusta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ne brinite se, puska je zakochena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts