ch1zra Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 @ voodoo care \o/ @ thread bio do grada, pricao sa masterom za crtanje.. sad samo da rushujem neku kintu, i na konju sam osim toga, mala pauza u ucenju, i tako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 i <3 you all Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) @stator, vizla 73, sa sve penzosima i retardiranim liftovima (koje izbegavam i zato se btw ne slikam u njima) Edited June 19, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Pa ti onda statora treba da znas prve ste komsije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 koji ste bug-o-ph0bs:) ja to lepo uzmem pa se sprijateljim, onda smo drugari, vise i ne bezi od mene:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kako je samo vrutje :) Ja ne znam sta se desava sa tom mobilnom klimom, ali je sve cekam ovih dana :) Sad cu da legnem u kadu otprilike, pa da se okupam, dok opet ne dodje faza da se zalepim za stolicu. Opet mi danas pade napamet kako to sto napisu novine moze da se olako shvati i kako sve lepo moze da se servira. Pre 3-4 dana u 24 sata veliki naslov "Ucenik udario profesora" ili tako nesto, i unutra kao ucenik taj i taj iz zemunske gimnazije udario profesora, ovaj otisao u urgentni centar, ucenik je imao keca iz vladanja stalno" itd. Kad danas naslov "Komisija da ispita odgovornost profesora". Sta je sad, kaze - "Komisija treba da ispita odgovornost profesora koji je udario ucenika i gurnuo ga, a ucenik mu nije ostao duzan". A sve isti slucaj u pitanju. Sutra pak moze da se pojavi neki treci naslov, a istina je tu i tamo verovatno. A mogu i da nam prepricaju drugari iz zemunske :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 evo ja sam drugar iz zemunske. pa priča ide ovako nekako (od ljudi koji su bili prisutni): lik (učenik, matija u daljem textu) je upao na maturski ispit kako bi predao neku uplatnicu nekom profesoru, i bio je zamoljen od profesora (matematike, ilija u daljem textu) da napusti maturski jer učenici mogu da se žale na ometanje i zatraže ponavljenje ispita. matija je inače pajser i dileja i 2 metra i sav takav, opis je nepotreban, i prvo nije hteo da izađe, pa je nešto smarao, pa je krenuo "sporo da izlazi". ilija je inače sadista i psihopata i debil i plaši ga se pola škole i popizdeo je i opsovao nešto matiji, više za sebe, na šta mu je matija odgovorio isto i jače. onda je profesor šutnuo učenika, a učenik je zabo profesora u facu itd... realno, treba kazniti i jednog i drugog, i to u fazonu da iliju otpuste a ovome da ne daju da maturira ili nešto još strožije za obojcu, debili su stvarno. škola i direktorka su naravno pokušali da zataškaju celu stvar i zbog toga su išli onakvi naslovi u početku, a posle pod pritiskom učenika najviše se priča promenila. eto. http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Lucky svuda ima svoje ljude i dobija insajderse informacije :):):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ^^ sta da ti kazhem :) škola i direktorka su naravno pokušali da zataškaju celu stvar i zbog toga su išli onakvi naslovi u početku, a posle pod pritiskom učenika najviše se priča promenila. eto. Pa ne, realno, ako je stvarno tako kao sto kazes, zaista treba obojicu da kazne ... mada se tripujem da ce pre toga da obojicu puste. Jer su sigurni da ako kazne ovog uchenika ondaK ce da morati i profana, a posto profana verovatno moraju da "cuvaju", onda ce da urade fazon da obojicu puste, djaka kao ajde, kraj mu je skolovanja, a profan ce da dobije suspenziju tokom juna, jula i avgusta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 smara me da ucim, vec 3 dana blejim u plafon..jedva cekam more I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 spremam se za fudbal u 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 evo ja sam drugar iz zemunske. pa priča ide ovako nekako (od ljudi koji su bili prisutni): lik (učenik, matija u daljem textu) je upao na maturski ispit kako bi predao neku uplatnicu nekom profesoru, i bio je zamoljen od profesora (matematike, ilija u daljem textu) da napusti maturski jer učenici mogu da se žale na ometanje i zatraže ponavljenje ispita. matija je inače pajser i dileja i 2 metra i sav takav, opis je nepotreban, i prvo nije hteo da izađe, pa je nešto smarao, pa je krenuo "sporo da izlazi". ilija je inače sadista i psihopata i debil i plaši ga se pola škole i popizdeo je i opsovao nešto matiji, više za sebe, na šta mu je matija odgovorio isto i jače. onda je profesor šutnuo učenika, a učenik je zabo profesora u facu itd... realno, treba kazniti i jednog i drugog, i to u fazonu da iliju otpuste a ovome da ne daju da maturira ili nešto još strožije za obojcu, debili su stvarno. škola i direktorka su naravno pokušali da zataškaju celu stvar i zbog toga su išli onakvi naslovi u početku, a posle pod pritiskom učenika najviše se priča promenila. eto. bilo je u novinama o ovome iliju su bili josh dok sam ja bio u gimnaziji pre 7 godina, ali je on uprkos tome sto je ruzhni bosancheros frajer covek jebao onu stariju, dobru koku, plavu istoricarku u kabinetu... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ^da :))))) igrao sam ko levo smetalo tbh :( primio sam 4 gola a da se nisam pomerio jer zaista nisam stigao a reflekse nemam naravno(ostali u wowu ^^) i na kraju smo pobedili :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 iliju su bili josh dok sam ja bio u gimnaziji pre 7 godina, ali je on uprkos tome sto je ruzhni bosancheros frajer covek jebao onu stariju, dobru koku, plavu istoricarku u kabinetu... jel to "vido ih ortakov ortak", ili potvrđena priča? mada mi nikako ne ide uz iliju tako nešto... a true je za peglanje, nekoliko puta je popio batine lik. http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ^da :))))) igrao sam ko levo smetalo tbh :( primio sam 4 gola a da se nisam pomerio jer zaista nisam stigao a reflekse nemam naravno(ostali u wowu ^^) i na kraju smo pobedili :P Brate prva 3 gola loptu nisi vido' :D I tako videh killyja posle boga oca vremena,jebo ga wow,postao je providan :D @tema: Blejao u kraju,ok veche... klasichna bleja... malo gledao fudbal (killyja i drugare) Ismejao se ko chovek... fino fino... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 jel to "vido ih ortakov ortak", ili potvrđena priča? mada mi nikako ne ide uz iliju tako nešto... a true je za peglanje, nekoliko puta je popio batine lik. proverena pricha.on i lepojevicka na njenoj katedri It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 bilo mi neko drustvo blejali, uveo sbb ali nesto nece da radi :( moram sutra zovem ekipu da dodju da pogledaju...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ugovori iz 2004... nalozi za prenos iz 2005... pazari iz 2003... dajte mi vremeplov... there is the other way... naravno, Somebody to love je must play ;))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ustao, cirkam kafu... kontam da napisem jednu mini puskicu sa nekim groznim glupim formulama... o boze, kako je to strasno kad menadzeri uvuku diferencijale i integrale u svoje prljave male igre :\ elem, nesto kenjam po krstarici, i pogledam online timer... kad ono : imba... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Juche oko 7 zaspao pored ribe, dobrog filma, frappea, sladoleda, NEKTARINA i nexta od jabuke... Bozhe toliko sam bio umoran da sam se samo navalio na kauch i zaspao... Probudio se malopre ^^ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 probudili me ovi sto shishaju travu :q mada ono 8h sleepovanja je dosta tbh :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Danas ce biti mada faking 33 stepeni sva sreca pa ne moram nigde da idem :) Dakle ono klima fantasticna trojka K.U.K. (Kafa/Ucenje/Komp) Juce spikam nesto sa caletom oko vojske i pita me cale pa el si odlucio oces u civilnu ili regularno. Ja reko nemam pojma ono ipak je regularna 3 meseci kraca, moram da razmislim. Gleda mene cale i kaze vidim ja da ces ces ipak ti u civilnu ti bi se osusio 6 meseci bez internet-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ne mora da znachi. Zavisi gde te prebace Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 U kojoj bolnici ima neta? I da li je taj net brzi od 33.600? Stator samo sa megabitima moze da funkcionise. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts