Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Covece, al' se raspadalo majko mila. Prvo sam sedeo u kutji chaja u basti dok je padalo, posle unutra, i taman krenem kuci i odem do prodavnice, i dok sam bio unutra krene opet kisha da pada. Onda sam stajao ispod solitera, pa na drugom mestu, pa stigoh do kola koja su mi bila na pola puta, i onda kao do kuce ... strava jedna. I evo jos uvek pada, ovo nije normalno.

Cekam pocetak reprize prenosa tenisa od 21h na drugom, pa da to odgledam :)

Gledam ovu klijevu ogromnu signaturu i pitam se dal' je normalan, i sad sam mu je sklonio.

Napolju je bas bezveze vreme, nadam se da ce biti bolje uskoro, tj. da ce malo da se razvedri, jer bas smara. Raduckam, trebalo bi da pisem pokoji tekst, i onda posle popodne na kuglanje :)

2x10 min dnevno vezhbice razgibavanja ramena i vrata >>>>> bilo koji "zdravi" jastuk =o)

ja sam u poslednja 3ipo sata bio na 3 mesta u gradu, izobavljo sve sto sam trebao, smorio se kishom koja nece da padne ali pada pa smara (al ne toliko da mogu opravdano da otvorim svoj "zomfgpwnkishobran2000") i sad sam kutji, da istrolujem jedem pa knjiga...muka =o)

@ laza

word, bolje je bez [:D]

@ thread

smorio se, net mi nije radio zbog thunderovanja ova 2 dana, a i sad nesto mrljavi... osim toga, kad pocirkam kafu, prelazim ulicu da se shisham, pa posle ko zna... najverovatnije Djavol, mada bi mogao kao i da ucim nesto..

i da, danas je dan D za isplatu neku, pa se nadam da necu morati da pribegnem radikalnim merama da izvucem pare od klijenta [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

^Nemoj da se shishash onda dok ne bude stigla uplata. Za opasniji look [:)]

Kod ortaka sam, igrali PES pola noci. Zvekn`o grom sinoc u neshto i nestalo mi struje kod kuce. Doshla tek malopre.

Sad cu polako prema kuci, mora rachunovodstvo malo da se uchi, malo da se bleji i tako...

Kisha, kao, konachno stala i sunce bije bitku za prevlast. Nadam se da ce uspeti, jer za vikend idem kod mama i MORAM da se kupam u bazenu, ali MORAM!!!

hugeto9.jpg

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ovo je jedan od "onih" dana... u zadnja 3 dana sam spavao 4 sata.. sto je bilo preksinoc

jutros 7-13 na vma da skidam konce.. sve ide po planu.. srafovi ostaju u meni forever... za 2 dana skidam zavoj i hvalim se oziljkom [:D]

sad work work work.... a vec sam poceo polako da bulaznim/haluciniram ... bice svasta

ah da.. kako da zaboravim.. mislim da sam video maru na vma [:D]

Edited by Junkie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...