gruja Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ja ladno ovo strpao u prichajte :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 pa nisi ni u pricajte, vec u zvezda topik ;) mozak? :P uchish, mozda?? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Beleti u Čelsiju Fudbalski klub Čelsi potvrdio je da je angažovao igrača Barselone Žulijana Beletija za 5,5 miliona evra. Čelnici londonskog tima, kako se navodi na sajtu kluba, dogovorili su se sa Barselonom i očekuje se samo da Brazilac prođe lekarski pregled. Beleti je prošle godine izgubio mesto u startnoj postavi, pošto su čelnici tima iz Katalonije doveli Đanluku Zambrotu. Brazilac je u sezoni 2006/07. odigrao samo 13 utakmica prvenstva Španije. Čelsi je bio zainteresovan za usluge igrača Sevilje Danijela Alveša, ali je španski tim odbio obe ponude ekipe sa 'Stamford bridza'. c/p b92... e sada... koliko je ovo dobar potez chelzija? Real Madrid have presented Arjen Robben and Gabriel Heinze after signing the pair for a combined £32.5 million. c/p eurosport Edited August 23, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 pa nisi ni u pricajte, vec u zvezda topik ;) mozak? :P uchish, mozda?? :D brate odlemio sam :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 vidim da na top listi ipak osta je Thierry..def najveci transfer leta.. mislim mozda je robenov isplativiji ali jebes njega..Anri je Anri.. chudi me da alves nije prodat..kao da je sevilja malo previshe tvrdila pazar.. ni 35 im nije bilo dovoljno..mada ko zna..real je uvek tu kao kupac.. ali boze koliko ce se oni raspasti..odma sutra igram real - atletiko 2..ko vrata inace od glasina koje bi trebalo da se ostvare pred sam kraj prel.roka Arouna Kone - povezan sa Sevillom - cifra oko 10m ovo pomalo ne razumem..sevilja ima 4 odlicna napadaca - kanute,fabiano,kerzakov,chevanton.. jedino ako chevanton leti.. i neizvesna je sudbina sjajnog Johana Elmandera..cini se da ce ga sven ipak kupiti da bi imao zamenu za umrlog Bojinova..pored njih ima jos samo Bianchia i Mpenzu..Vasela i koradija je oterao daleko..a s druge strane Tuluz je mali klub da bi mogo da zadrzi takvog igraca Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 pa to,Atletiko je mnogo jak ove sezone,ali Real ce opet biti proklet klub,degeni opet oteraju trenera koji im je doneo titulu,a dovedu lika koji je bio u sredini tabele sa Hetafeom gg jebote :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 i degen dobije prvi derbi, gg prognozeri Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 znaci neverujem..jos sam odgledo prvih 10 minuta i video aguerov go i reko odrace ih..vracam se iz grada i vidim 2-1..wesli im presudio..izgleda da smo suvishe potceni bernda i njegove paklene nove igrace Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 A Atletiko je jak do kurca. Jebem ti derbi koji se zove derbi samo zato što su u istom gradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 reci za tim, koji sacinjavaju maxi, kun, raul garsija, reyes, forlan (ajde i luis, zbog hajlija), da je los, je ravno samoubistvu! a sam derbi je derbi zato sto ima dugu tradiciju, nije uvek atletiko bio los kao prethodnih par sezona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 atletiko nije jak nego je jak dojaja.. jedino odbranan malo skripi..ali veza i napad bruka.. zaboravio si manisa `sutiram sa 45m` glavnog veznjaka:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts