nickwood Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 Aha... Kako ces proci u toj situaciji zavisi iskljucivo od broja tih smaraca, da li su svi cigani/alkoholicari i tvoje fizicke konstitucije. Komunizam ce prevladati ponovo :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Nick, ne vidiš smajlija na kraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pa igi, nije bas da si nesto postigao time sto ne sedis, nego stojis... da si rekao "ja uvek ustanem, pa onda trchim pored autobusa do kuce, iovako suvise sedim", bi imalo smisla :) ja po gradu idem uvek pesaka, a ako se secash na onaj rostilj sam dosao pesaka od slavija. Jednom sam isao pesaka od faksa do kuce i trebalo mi je oko 3, 3 i po sata i dosta mi je za ceo zivot jer do bataje ako idesh pesaka ili idesh po autoputu ili po magistralnom putu bez osvetljenja sto je hevi u svakom slucaju. Nema trotoara Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 pa kad izlazim iz autobusa dodjem do aparata i ostavim svoju kartu tu :D tu je najbolje :D ili je das nekome kad izlazis ako ti se ne cima do aparata :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ja po gradu idem uvek pesaka, a ako se secash na onaj rostilj sam dosao pesaka od slavija. Jednom sam isao pesaka od faksa do kuce i trebalo mi je oko 3, 3 i po sata i dosta mi je za ceo zivot jer do bataje ako idesh pesaka ili idesh po autoputu ili po magistralnom putu bez osvetljenja sto je hevi u svakom slucaju. Nema trotoara Ne kazem ja da ti ne setas, lepo je to i treba to raditi sto vise, vec prosto se pitam zasto bi ustao u autobusu "jer vec iovako dovoljno sedis" kad od toga nemas apsolutno nikakve koristi. Sta vise stajanje u autobusu ume da bude nezdravije nego sedenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts