manager Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 gurovic rece da ce igrati veceras, a grobari mu spremili novu pesmicu... po forumima svojim su stavili da papagaji uce :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ..........komplexi su neizlecivi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 necu da komentarisem ovog shto se rva sa zandarima i misli da je to kul c/p b92 Potpuno je jasno zašto Milan Gurović ne igra za Partizan... On pravi spektakl, huškanjem usijanih glava, navodi ih na linč bez ikakve veze... A onda kao gasi požar koji je sam zapalio, i onda „junak“ potrešen, plače... Doživljava ovacije... On ubogi borac za „pravdu“, treba da prikaže „državni projekat“ kao žrtvu sistematskog mafijaškog udruženja pod nazivom KK Partizan... Koji teroriše sve ostale, bez ikakvog pokrića... Ima političare u upravi i oko nje a ne svetske košarkaške legende, ima trenera koji ništa nije osvojio i nije napravio nijedno (NBA) ime, ima igrače za zonsku a ne evro ligu koji svi zajedno ne vrede koliko jedan gigant i ljudska gromada iz uprave maltretiranog(ih) klub(ov)a, navijače koji dolaze u žalosnom broju i još jadnije navijaju... Ali eto... Jaki su u podzemlju, plaćaju i šalju na letovanje, pa kad to ne upali biju i trpaju u gepek, pa onako uz pomoć sudija uđu u 16 evro lige ove godine a da igrači ne dobiju ni dinar više meseci (manje para treba za sudije nego za igrače), donesu toliko medalja kao igrači KK Partizan, budu svetski, evropski i olimpijski šampioni jer biju u FIBA i ostalim institucijama, pa onako, uz pomoć svetske mafije pobeđuju u Španiji kao „domaćini“ i osvajaju titulu Evropskog šampiona sa najmanjim budžetom u istoriji, osvajaju i tzv. Jadransku ligu... I sve tako... Bezveze i mafijaški... Da Kapone pozavidi... Ah da se vratim na legendu zvezdinih navijača sa početka priče... Što je najžalosnije, on kao (stvarni) emotivac, čini mi se iskorišćen da prenese „informacije u poverenju“ i da vrši pritisak na sudije, navijače, da ih pali na linč... Da se titula otme NAJBOLJEM, jer drugačije se ne može... Za uzvrat, kao (bajagi) žrtva postaće IKONA kluba, mali David protiv aždaje Golijata... PATETIČNO I JADNO DA PATETIČNO I JADNIJE NE MOŽE BITI... On može da bude KK C.zvezda, što praktično i jeste, njegova (za slikanje) je očigledno poslednja... Tako mu je dato... Jer je slab (na slikanje)... Dogodine će neko drugi dobiti zadatak da se bori za „pravdu“ i ići će na slikanje... Za sada predlažem naziv KK CZ – Milan Gurović, što bi njega NAJVEĆEG SRBINA (PARDON DELIJU) SVIH VREMENA definitivno toliko raznežilo da bi i sa 60 godina igrao sa istim elanom kao i sada... Ma šta igrao, leteo bi po terenu... I to za džabe... I to sve samo da pobedi Partizan... To je njegova lična borba (kao lutka na koncu), borba sa samim sobom... A ne za boje koje trenutno nosi... Njemu je to najmanje važno (Grobari su mu bili rođena braća)... Ali nijednom ne bi pobedio Partizan taman da sudi njegova bliža familija... Zašto? Zato što ne može da podnese bol, što ON, srpski Majkl Džordan (svi ovi što su osvojili pet titula uzastopno da piju mleko), Četnik, Čiča (oprosti Ljudino što te trpam u ove redove jada i ironije), ne igra za taj isti Partizan... I što je Partizan i bez njega Šampion... 5 (pet) puta uzastopno... A biće ako Bog da i 6-ti... Kako će ON, da bude iza Đorđevića, Kićanovića, Danilovića, Paspalja, Divca, Rebrače, Dalipagića, Slavnića... Čovek institucija, čovek tim... Ma sam bi on pobedio KK Partizan... Samo ove sudije... I sve tako nekoliko godina unazad i nekoliko vekova unapred... On plače, Zvezda čeka narednu sezonu, Partizan šampion... I sve je na svom mestu... Dokle god MRŽNJA živi u njemu KK Crvena zvezda neće pobediti KK Partizan... Da se vratim na početak... Potpuno je jasno zašto Milan Gurović ne igra za Partizan... KK PARTIZAN je KK PARTIZAN... IMPERIJA... KK CRVENA ZVEZDA je KK CRVENA ZVEZDA-Milan Gurović (do naredne sezone kada će se neko drugi naći da plače pred CNN kamerama kao žrtva primitivizma duhova prošlosti naspram „evropskih vrednosti“)... Pomozi „EVROPO“, bombarduj ove retrogardne Grobare, spasi nas male i „poštene“... Uništi ove neznalice Tripkovića, Veličkovića, Drobnjaka, (zavedenog) Kamingsa, Tepića, Kecmana... Još ako se sutra izjasne i „dokazani“ borci za ljudska prava... Ali evo još samo par reči... Da vam otkrijem tajnu ničim izazvanih uspeha KK Partizan... LJUBAV... ČISTA LJUBAV PREMA CRNO-BELOJ BOJI... I ništa više... Para za plate (trenutno) nema, prostora za nesmetani trening (trenutno) nema... ALI KADA SE IZAĐE PRED SEDAM HILJADA DUŠA ČIJA SRCA KUCAJU ZA NJIHOVIH DVANAEST NA PARKETU, ONDA SVE OSTALO POSTAJE NEVAŽNO... POSTOJI PARTIZAN I SAMO PARTIZAN, I NIŠTA OSIM PARTIZANA... PITAJTE TRENERE NAJVEĆIH EVROPSKIH EKIPA GDE IM SRCE SILAZI U PETE... PITAJTE IH GDE VREME PRESTAJE DA POSTOJI... PITAJTE IH KO IMA NAJBOLJE NAVIJAČE NA SVETU... PITAJTE UOSTALOM OVE DEČAKE KAKO SE OSEĆAJU KADA POLA SATA POSLE PORAZA OD DVADESET RAZLIKE NA SVOM PARKETU LJUBAV SA TRIBINA NE PRESTAJE... MOGU LI ONI IZGUBITI FINALE KADA JE TO JEDINI NAČIN DA SE TIM DUŠAMA REVANŠIRAJU... BOLJE OSTANITE U SVLAČIONICI JER ĆETE SIGURNO DOŽIVETI PONIŽAVANJE... ALI SAMO DOK SE NE POZABAVITE SOBOM I SVOJIM ODNOSIMA I UBIJETE U SEBI PATOLOŠKU MRŽNJU PREMA PARTIZANU... ONDA ĆE BOG DATI, MALO VAMA MALO NAMA, DA SE NIKO NE UOBRAZI... DOTLE... TO JE TA MALA TAJNA... LJUBAV... „Za sve se navija Partizan se voli...“ I glupo je da vam pričam, to se prepričati ne može... Pitajte Tonija Kukoča... On je valjda neutralan... Na žalost mene, kao (hvala Bogu) Pravoslavnog hrišćanina, kompleksi nastali posle trojke u Istanbulu, trojke protiv Hrvata, devet trojki iz dvanaest pokušaja protiv (tada) silne Litvanije, trojke na proslavi deset godina evropske titule, trojke na oproštaju (verovatno) najvećeg Srpskog košarkaša svih vremena na utakmici nabijenoj čistim emocijama, dovode do bolesnog stanja ljubomore bez ikakve potrebe... I molim Vas na kraju... PS 1. Delije, da li bi Tripković pogodio dva slobodna bacanja za pobedu koje sudija iz gepeka ne svira za Partizan nekoliko sekundi pre kraja i rizikuje (već) prebijen da ga ponovo prebiju jer je Partizan izgubio a on nije svirao faul? Ili je trojka iz „auta“ bila Božija volja... Ili Vas je neko slagao da je sve namešteno... Sve ostalo su maštarije... PS 2. Grobari, naježim se na skandiranje protiv supruge i dece Milana Gurovića. To je toliko odvratno da me je sramota... Ovim putem apelujem, kao neko sa Grobarskim stažom dužim od 30 (trideset) godina, da se sa tim prekine... PS 3. Milane Guroviću, posle Indijanapolisa sam hteo da te istetoviram na ruku... Kada si prvi put zaigrao za Partizan, vodio sam suprugu pred porođajem i tada malog sina u Pionir... Slikao sam tvoj prvi koš iz slobodnih bacanja... Mislio sam da si najveći... Nedaj da manipulišu tobom... PS 4. Delije, da li stvarno mislite da ste kvalitetniji od KK Partizan na svim nivoima (od uprave do igrača) ili Vas neko možda laže da bi prikrio svoju nemoć i bolest patološke prirode... Kao mi smo najbolji i najlepši, a oni su bezbožnici... Nedajte da manipulišu Vama i da Vas guraju u bratoubilački rat... PS 5. Stevane Karadžiću, ako su tebi kao pedagogu rekli da su „ovi iz Partizana“ citiram izjavu sa tajm auta na 20 razlike za Partizan „...stoka koja hoće da nas razbije sa trideset razlike“, i čuje te stotinu hiljada klinaca koji preko TV-a gledaju utakmicu, onda si potpuno promašio posao i odgovoran si ako neko ubije nekog... A sa tom „stokom“ si ako se ne varam kao trener mlađe selekcije osvojio evropsko zlato i stekao trenersko ime... Ccccc... Ako nam takvi kao ti vaspitavaju decu bolje da se odmah poubijamo... Ne možeš biti veći ciganin od Moke Slavnića... Iz njegovih usta bi to zvučalo sasvim drugačije... Šmekerski... Ovako, delovao si kao neko koji je inače lepo vaspitan, pa hoće da spreči katastrofu tako što će da pljuje po protivniku... Čoveče, nisi u ratu, nego na košarkaškoj utakmici... Ne leži ti Brate, bilo je tako usiljeno (i iz tebe progovara diktat)... PS 6. Dušane Vujoševiću, ipak legendo, mnogo si napredovao kao trener i kao čovek, ali te peklinjem prestani da psuješ... Gledaju te i mala deca... MISLITE O TOME... Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio... Nije bila namera... Samo mi je muka da svom malom sinu objašnjavam „... zašto policajce gađaju stolicama“ i zašto on ne može na utakmicu... BOŽE DAJ!!! MIR SVIMA!!! (VukSrbin, 20. jun 2007 13:18) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 vrlo objektivno :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 kenja gari za sve pare Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Za pocetak cu se posrati na postove onima koji su rekli da ce biti 3-0(kao sto sam i obecao)... Sto se tice b92,zna se kakva je to televizija,tako da je glupo da komentarisem bilo sta... A ja se "rvo" sa zandarima nisam,samo sam bio jako blizu mesta dogadjaja... btw u nedelju je 2-2...cisto da se ne iznenadite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 zavisi koliko "smo" vam prodali tekmi "_" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 zavisi koliko "smo" vam prodali tekmi "_" cuti... seci nokat... i kupi dva broja manje cipele... ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Drago mi je da smo dobili cisto zbog toga shto sam ove prethodne 3 tekme propustio jer nisam bio u zemlji. Ne verujem da imamo snage da dobijemo josh jednu tekmu, a kamoli dve, al opet sam bio ubedjen da ce danas da nas ubiju sa jedno 30ak, i da se opet zavrshi sa 3-0 serija.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ovo je samo dokaz one moje price da su i partizan i zvezda raspad timovi i da njih zapravo moze pobediti bilo ko. Kapiram ja sad izgovore tipa - e pa moralo je i nas jednom da prokenja, zakon verovatnoce, lose vece itd. Ali pobogu - juniori Krasnic i Kovacevic + Vuk sa 29 poena!!? Apsolutno svaki izgovor pada u vodu, vi ste onakvu "ekipu" Zvezde morali da pobedite 60 razlike i da osvojite titulu pred vasim navijacima sa 3-0. Jebote, od koga ste vi (glatko) izgubili... zavisi koliko "smo" vam prodali tekmi "_" lol Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Apsolutno svaki izgovor pada u vodu, vi ste onakvu "ekipu" Zvezde morali da pobedite 60 razlike i da osvojite titulu pred vasim navijacima sa 3-0. Jebote, od koga ste vi (glatko) izgubili... Sve si sam rekao, ne kapiram čemu "lol"... Edited June 22, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 zavisi koliko "smo" vam prodali tekmi "_" dechko, zhelim sliku nokta!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 pa ne znam sta se desilo :D ali eto verovatno partizan potcenio zvezdu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Partizan-Zvezda 77-91 >>> Zvezda-Partizan 2:4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 a kako to 4-2 za partizan :D ako se igra na 3 pobede :D o cemu je rec :D ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Gruja povlachi paralelu izmedju fudbala i basketa. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 zvezda je objasnila bas kao i boban Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 boban ?:D zvonimir boban :D idemo na derbi :D peglacemo leska :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Kako ti kazes gazda i nemoj da se pravis lood ...znas ti dobro koji Boban Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 zavisi koliko "smo" vam prodali tekmi "_" Da li nisam ocekivao ovako nesto?! btw Gurovic nikad vise timski,nikad smireniji,nikad bolji...samo tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 pokusavam da ne gledam vecerasnju tekmu, ali mi ne ide... mnogo se nerviram... ne znam zasto ne prebacim sa jebenog prvog programa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Eto, i ispozdravljashe se onako sportski na kraju... Vidi se da taj duh josh nije skroz unishten. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) :( tako sa sa rodjenim tjaletom ne ljubim... ali zasluzeno, sasvim... ko zna kako bi bilo da smo u full sastavu igrali... mada, i trava je bila visoka! Edited June 24, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 E SAD SAM DOSHAO ODANDE VRTEO SAM MAJCU JUJU, OD POCHETKA!ONDA SAM STOLICOM POGODIO KAMERMANA...TU SU MI SVI ZAVIDELI I REKLI KAKO SAM LUD...ONDA SAM PEVAO ONU "VI STE DOBRI" PESMU JOJ KAKVA JE, MELODICHNA...PA SAM TUKAO PET PANDURA JAKO, AL DO NORMALNE GRANICE, SAMO PO OKU NISAM...UF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 E SAD SAM DOSHAO ODANDE VRTEO SAM MAJCU JUJU, OD POCHETKA!ONDA SAM STOLICOM POGODIO KAMERMANA...TU SU MI SVI ZAVIDELI I REKLI KAKO SAM LUD...ONDA SAM PEVAO ONU "VI STE DOBRI" PESMU JOJ KAKVA JE, MELODICHNA...PA SAM TUKAO PET PANDURA JAKO, AL DO NORMALNE GRANICE, SAMO PO OKU NISAM...UF sve to bez jednog nokta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts