LESkOpoz Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Znaci komentara nemam...a sudije,najbolje da onom Pekovicu NIKAD ne sviraju 5. licnu... Anyway,fenomenalan derbi,a vi debili se iserete kao zmajevi smrdljivi,odvratni,mrtvi...MRS !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 brate, shta god da je napravio vecheras Gurovic, morao je da shvati kad treba da stane, i da nije sve na njemu... 2 lopte za 2 napada izgubiti... Mislim stvarno... A i Antic me je razocharao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Evo jednog stucnog komentara: Ne mogu da verujem! :) Steta, ali zaista se nadam da ce se "sklopiti" i odigrati pred nasim navijacima kako valja. Nemam neku zamerku, mislim da je ovo neki max ove ekipe. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Dopala mi se borbenost igracha Zvezde, stvarno su bili nalozheni da dobiju. Sve se vratilo: Chicha > Partizan sa tri vezane trojke na kraju 3/4, a Kecman > Chicha u tri poteza. Takodje, najgori igrach na terenu trojkom reshio utakmicu. Ponashanje pojedinaca je za svaku osudu. Sudije su po obichaju bile uzhasne. Realno obe ekipe mogu da se ljute zbog gomile greshaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 brate, shta god da je napravio vecheras Gurovic, morao je da shvati kad treba da stane, i da nije sve na njemu... 2 lopte za 2 napada izgubiti... Mislim stvarno... A i Antic me je razocharao... nije sve na njemu ?:D o rly ?:D nego na kome je ?:D ko je zvezda zvezda je gurovic :D 40 poena :D pa sam si reko evo antic te je razocarao :D on je super kao prateci igrac :D ali kad pocne lik da se tripuje da zna da pogodi za 3.... derbi nikad bolji u poslednjih 5 godina :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ^:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D? @Topic, odlican basket, Zvezda je zasluzila da pobedi, ali, kao sto je neko vec rekao, najgori igrac na terenu je odlucio utakmicu. ako pricamo o sportskom aspektu utakmice... izgubio je karadzic... jer bi onaj gmaz trazio od ekipe da pravi faul a ne da brani napad 14s pre kraja na +1... o trecoj licnoj gresci gurovica da i ne govorim... svako iole kosarkaski psimen bi ga ostavio na klupi... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ako pricamo o sportskom aspektu utakmice... izgubio je karadzic... jer bi onaj gmaz trazio od ekipe da pravi faul a ne da brani napad 14s pre kraja na +1... o trecoj licnoj gresci gurovica da i ne govorim... svako iole kosarkaski psimen bi ga ostavio na klupi... I ko da da kos u Zvezdi 14s pre kraja?Ne prijavljuj se tako... puka sreca !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 I ko da da kos u Zvezdi 14s pre kraja?Ne prijavljuj se tako... puka sreca !!! a oni su pretplaceni na dva pogotka iz bacanja??? a sreca je sto sam ja rekao (misleci da cemo imati +2) drobnjak daje trojku u poslednjoj sekundi... isto tako mogao je bilo ko da da kos... jer napad se ne brani ako ceo zivot kukas na sudije... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 nije losha tekma bila...al bice 3-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 nije losha tekma bila bilo je nekih dobrih perioda, ali je zato bilo nekih na nivou b92 vs. rur tekmi :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 nije losha tekma bila...al bice 3-0 seci ces ti prst! nista ne brini... @tekma... nemam reci.. gledao sam zadnjih 5 min gde smo trebali samo da se odlepimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Kako da osvojimo titulu? Jedino ako 'gepekujemo' nekoga!" sa neke strane i ne zelim da se zavrshi 3-0, da bude shto vishe ovakvih izjava :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 bla sad sam video :D drobnjak dao trojku iz auta :D dule dule :D a debeli je najjaci :D kaze kriterijum sudjenja je bio takav da je zvezda mogla da igra agresivno a partizan ne :D i posle kaze :D pa mi smo tada dali 2 trojke zaigrali agresivno :D haaah :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 tekma zivota .....smejao sam se 15 min sigurno ...ej Drobnjak ..alo....i to iz mrtvog ugla :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Mene inace manje vise boli dupe za basket,ali juce sam dobio blagi nervni slom... Prvi put sam gledao tekmu miran(spolja),a na kraju sam poludeo... ali onaj "caveman" da nam da trojku...jaooooo :( Edited June 18, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 jaba daba du :) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 pricha se da je dao iz auta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Video Stevan Karadzic dok je stajao na suprotnoj strani terena... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 kako vujoshevic smara sa onolikim pritiscima na sudiju... jeeeee... nije ni chudo sto u jednom ulazu chika draze sviraju tek treci kontakt faul... smorina... nije cudo sto nam basket puca po svim shavovima... ali interesantna tekma, bash ono prava... steta sto ce zvezda tesko da ce pobedi kada sinoc nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Video Stevan Karadzic dok je stajao na suprotnoj strani terena... :) e ne serite :D odgledajte sos :D snimio tegi :D drobnjak je uskocio iz auta i dao trojku ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 u sloveniji pre desetak dana... sudije iz reportaznih kola videle da je lik nagazio liniju i da su umesto 2 priznali 3 poena... naravno greska je ispravljena... ali oni su u eu :)) btw. ja stvarno nisam video da li je kos regularan... meni je delovalo ok... uostalom ko nas jebe... kad branimo napad :) p.s. juce sam probudio pola gajbe dok sam slusao izjavu milana gurovica... ali kad je slegao ramenima i rekao : pa kako da dobijemo... smorio sam se :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Dule je debeli gmaz kojem cu izbusiti gume na dzipu vise nemam rechi,boli me kurac i za poraze i za sve,ali njega pocinjem da prezirem mrzim ga,jebem li mu mamu,picka li mu materina mrtva,da bog da ga infarkt neki strefio Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Dule je debeli gmaz kojem cu izbusiti gume na dzipu vise nemam rechi,boli me kurac i za poraze i za sve,ali njega pocinjem da prezirem mrzim ga,jebem li mu mamu,picka li mu materina mrtva,da bog da ga infarkt neki strefio word ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 grujo, sto se nerviras? opusteno, debeli je skot, bio i ostao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Sad razmisljam nesto... sta bi se desilo da je Drobnjaku sviran aut? Ipak je Partizan bio domacin, ono, navijaci bi ubili sudije. Tako da to razumem. Inace, Karadzic je trazio od Vuka da napravi faul, ali on to nije ucinio. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts