moyo Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 haha ...to sam ja video jos davno ali sam mislio da je prvoaprilska shala mislim stvarno ....dire maul ...lolz Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ffs dodali su "New title of Conqueror is now available for Horde players exalted with Alterac Valley, Arathi Basin and Warsong Gulch factions." sada kad igram chara. koji je imao honored av rep a sve ostalo friendly a sa 3 svoja lika sam imao sve 3 bg-a exalted dok sam jos imao svoj acc tip : dont sell your acc :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ok, skinuo sam sa wow-serbia partial 1&2, ali ne mogu nigde da nadjem final, a neće da gaapdejtuje ovako. Šta radim loše? Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djomla Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ok, skinuo sam sa wow-serbia partial 1&2, ali ne mogu nigde da nadjem final, a neće da gaapdejtuje ovako. Šta radim loše? Probaj nakon kopiranja ta dva fajla u dir da pokrenes wow i pusti Bliz downloader da ti proveri file, i eventulano jos nesto skine ako je potrebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Probaj nakon kopiranja ta dva fajla u dir da pokrenes wow i pusti Bliz downloader da ti proveri file, i eventulano jos nesto skine ako je potrebno. Ma uradjeno. Javi mi da je update complete i pokrene blizz downloader. Fora je da su ta dva fajla iste veličine kao i final, ali ja ne znam kako da ih osposobim, a ne skida mi se opet 300 mb. :S Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 Cek da vidim za partial 3 il final ako postoji brb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 http://a.wirebrain.de/wow/ je iz raja izashao! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja skidam full sa nekog nemackog websita , nemam pojma ni sam kako sam ga nasao... 344mb je file . btw dal ima neka razlika ako se skida po delovima il ceo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Ima razlike velike a to je u 40 MB :) pa ti vidi :P skidaj ovaj Full sa nemackog jer partial sux od danas pa na gore. Lurdusami: Ja sam metno fajlove u folder kao sto sam napisao u prvom postu i partial 1 i 2, final mi se dodatno skino kako sam upalio wowlauncher i to sad radi bez problema ima jos jedan fajl treba da ti se skine od 8-10 MB, a to je WoW-Final.mpq. Edited May 23, 2007 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Lurdusami: Ja sam metno fajlove u folder kao sto sam napisao u prvom postu i partial 1 i 2, final mi se dodatno skino kako sam upalio wowlauncher i to sad radi bez problema ima jos jedan fajl treba da ti se skine od 8-10 MB, a to je WoW-Final.mpq. Jebo mater. Ja sam uradio isto to, ali mi downloader skida 300 i kusur mega. Izgubio sam strpljenje kad je došlo do 13 mega... Probaću još jednom, ako ne uspe, skidam celog ponovo. edit: Ma kaki kurac somalire. Ista stvar, a probao sam da ih izbacim i u root WoW foldera, ali ništa. Taman sada na posao, pa se nadam da će mi skinuti dok se ne vratim. A uvek sam skidao sa wow-serbia :( You failed me for the last time, paladin. Edited May 23, 2007 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 You failed me for the last time, paladin. Pffff sad moram da rerrolujem :) Oky Partail 1 i Partail 2 fajl metnes u WoWInstallDir\Patches\WoW-2.0.12-to-2.1.0-enGB-Win-patch\ Exampel: C:\Program Files\World of Warcraft\Patches\WoW-2.0.12-to-2.1.0-enGB-Win-patch\ Kliknes na wowlauncher :) i on ima da pogrene Downloader koji ce da krene da chekira ovo sto si skino od partial 1 i 2 fajla a final ce se skinuti sam od sebe :) i to je meni proslo na upravo 13 masina bez ikakvih problema :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Taman sam hteo da ospem tiradu kako ne pečujem prvi put i da sam ti već rekao kako sam sve to uradio i blabla, kad...rekoh 'ajde još jednom korak po korak. Sada se na mene može primeniti ona čuvena Srbokapova "ajme meni, da l' je moguće da majka radja takvog kretena!" Sve je u redu, izvini na sumnji Silenzio. Mislio sam da sam Dart Vejder, ali sam ispao Dejmon Džulijan. :( Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 agonija ...druidska svraka je sad govnasto zuta btw iskace mi neki error svakih 45-50 min i izadje iz igre stalno ....jel ima jos neko slican problem? ako ima onda 2.1.1 izlazi sutra :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 agonija ...druidska svraka je sad govnasto zuta btw iskace mi neki error svakih 45-50 min i izadje iz igre stalno ....jel ima jos neko slican problem? ako ima onda 2.1.1 izlazi sutra :P Da i meni... .Valjda me nece izbaciti u kara zomg Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Battlegrounds The new battleground matchmaking system is now implemented and active. This system allows the battleground to select teams of similar equipment quality and organizational level to battle each other. For now, the system will be very forgiving about creating matchups in order to keep queue times low. However, the parameters will be adjusted as necessary when more organized teams become active in the battlegrounds. Mega fail. Juche uzas, danas katastrofa, za sutra se bojim. I do 6 twink-ova u protivnichkoj ekipi. U nashoj eventualno 1. Provodio sam (se) po ceo dan u 10-19 WSG-u. Ako se situacija drastichno ne popravi, necu vishe uopshte da ga igram. Bespomocnije se nisam osecao ni kad sam na Shadowmoon-u ulazio sa ~400 hp-a... Edited May 25, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) wow se ne igra pre 70og levela na 70om kad nabacis koji dinar uzmi napravi alta za 19lvl pvp pa im se osveti svima ja koliko sam primetio od kad je patch up taj sistem sto su napisali radi posto svaki puta kada sam u premadeu nam upada samo premade kada si sam upadas u pug vs pug pretpostavljam da su tako i zamislili da radi realno who gives a fuck about 19lvl pvp Edited May 25, 2007 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 E ali to je zaista frustrirajuce ... kada tako low lvl pocne da wajnuje ... jebote brate ... za tako retardirano jednostavnu igru.. sve pre lvl 60 a sada i 70 je samo najobicnjiji tutorijal ... mislim lol bre. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 I do 6 twink-ova u protivnichkoj ekipi. U nashoj eventualno 1. ... 10-19 ... Igras hordu jel da? 20-29 ... 60-69 alijansa ga iskusno blajbi, a na 70om su PvE whores, a dok ne dobiju najbolji tier i ostalu opremu koja postoji in-game igraju sa ne normalno enchantovanim twinkovima, uglavnom 10-19, gde ih ima ubedljivo najvise, 20-29,30-39, a na dalje ih ima sve manje i manje. Uglavnom igraju dok nema raidovanje, tj u toku dana, dok sunce sija :). A uvece ih jedva ima, izmedju 20:00 i 23:00, posle toga samo nekoliko. realno who gives a fuck about 19lvl pvp Why ask question when u know answer ? E ali to je zaista frustrirajuce ... kada tako low lvl pocne da wajnuje ... jebote brate ... za tako retardirano jednostavnu igru.. sve pre lvl 60 a sada i 70 je samo najobicnjiji tutorijal ... mislim lol bre. Aj reci da nikad nisi usao u BG sa svojim prvim likom pre lvl 60 ? Bilo koj lvl pvp-a je 100 puta bolji od bilo kog lvl-a pve-a! Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 (edited) Decko ... ne lupetaj gluposti . Sa magom kada sam igrao nije postojao bg a kada sam lvlovao drugog maga na shadowmoonu pre 2ipo god onda su ubacili BattleGrounds ... posle sam igrao warlocka i sa warlockom sam igrao malo na LvL 40 ili tako ... i nikada se nisam bunio niti wajnovao itd ... medjutim igranje OZBILJNOG pvpa i farmovanje nekih itema iz pvpa i igranje pvpa na low lvlima po ceo dan i posle wajnovanje je ekvivalentno je idiotizmy ... Twinkove kao sto sam 1000 puta rekao prave komplesashi bez guildova koji ceo zivot igraju bg pugove i bivaju pawnovani pa idu da se leche na low lvlima . Ovo je MMORPG balansiran za lvl 70 , ali ne balansiran za solo 1x1 , vec da se igra U TIMU ... ne da udjes u pug na lvl 20 i kazes OMG KAKO JE OVO IMBA . Realno koga bole k****. Dobro ogranizovana premada sa pametnim igracima > sve na lvl70 . Edited May 26, 2007 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 E ali to je zaista frustrirajuce ... kada tako low lvl pocne da wajnuje ... jebote brate ... za tako retardirano jednostavnu igru.. sve pre lvl 60 a sada i 70 je samo najobicnjiji tutorijal ... mislim lol bre. medjutim igranje OZBILJNOG pvpa i armovanje nekih itema iz pvpa i igranje pvpa na low lvlima po ceo dan i posle wajnovanje je ekvivalentno je idiotizmy ... Errr... vazi. Momak, vidim po tvojim post-ovima da ti se to ochigledno kosi sa zivotnom filozofijom, ali aj probaj malo da ukljuchish mozak pre nego shto neshto otkucash, mkay? U tom sluchaju mozda ti uspe da pojmish da ima ljudi koji jednostavno ne zele da se leveluju na 70 za 3 dana. Josh jednom - ne zelim da se shto pre levelujem na 70. Ne interesuje me takav nachin igre. Da hocu ludachki grind, vratio bih se na Silkroad. Ne vidim shta ima loshe u tome da dodjem na 70 svojim tempom, u svoje vreme, i da pride uzivam u svakom iskustvu koje igra ima da ponudi, ukljuchujuci tu i bg-ove. Verovao ili ne, ali low lvl bg-ovi postoje sa razlogom. Da bi se low lvl ljudi igrali u njima. I ja sam idiot shto zelim da mi se tako neshto omoguci bez da srecem po 6 iskompleksiranih exploiter-a po partiji? I ako Blizzard unese promenu koja bi trebalo da poboljsha iskustvo igranja BG-a za sve, a ona se pritom pritom pokaze da ima sasvim suprotan efekat za low lvl igrache, ja sam idiot zato shto necu da cutim i da se pravim da je sve u redu? Ili sam idiot zato shto nisam tako hard kor kao shto ti bio, pa da cutim i stoichki trpim kad upadnem u bg gde me dva twink-a lemaju a treci mi mashe? Ili sam mozda idiot zato shto za razliku od tebe ochekujem da stvari funkcionishu u skladu sa logikom chak i na 19-tom nivou (SHOCK HORROR GASP OH NOEZ!)? Ako si hteo da kazesh da je situacija takva da je igranje u low lvl bg-ovima i inache veoma loshe balansirano i da iz tog razloga preporuchujesh da se taj segment igre najbolje zaobidje, onda si imao Kilijev i Xzor-ov post kao primer koji prenosi tu poentu bez nepotrebnog i pre svega - neosnovanog vredjanja na lichnoj osnovi. Ovo shta sada prichash je dovoljno da se preispitash o izvoru idiotizma u ovom topic-u, jer ako kompanija pruza sadrzaj za igranje na nizim nivoima, a taj sadrzaj ne funkcionishe najbolje, chak josh gore posle patch-a koji je trebalo da popravi situaciju, onda ja kao neko ko placa pretplatu imam puno pravo da iznesem zamerke na taj rachun i prosto ne vidim gde je tu idiotizam. realno who gives a fuck about 19lvl pvp Pa ochigledno da ipak malo givuju, inache ne bi unosili promenu da se timovi slazu po opremi. Ja koliko kapiram, vi na 70-tom imate svi priblizno istu opremu i ne postoji mogucnost za razlikom kao kad je u pitanju twink vs non-twink, tako da je stepen organizacije u okviru tima odluchujuci faktor. Koliko vidim na forumima, ako se izuzmu zamerke na povremeno dugo chekanje, tu sistem sasvim lepo funkcionishe za 70-ti nivo. Il' bar tako prichaju... A shto se tiche slaganja po opremi, ovo je kao trebalo da bude kompromisno reshenje. Twink-ovi bi ostali ono shto jesu, s'tim shto bi se sucheljavali medjusobno, a normalni ljudi konachno ne bi vishe morali da brinu zbog njih. Shteta shto ne funkcionishe... Uglavnom igraju dok nema raidovanje, tj u toku dana, dok sunce sija :). A uvece ih jedva ima, izmedju 20:00 i 23:00, posle toga samo nekoliko. To su vec korisne informacije. Mada, ja uglavnom ustajem od kompa najkasnije do 20:00 i prepushtam ga burazeru do sutra ujutru. :( Do sada sam uvek najvishe voleo da igram bg od 07:00 do 13:00, jer mi se chinilo da ih tada najmanje ima. Valjda u to vreme josh spavaju ako su raid-ovali do kasno... ;) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Wulfgare, bre, iskuliraj. :) Mislim, u pravu si što se tiče levelovanja i igranja - tvoje pare, igraš kako želiš i u čemu uživaš. Istina je, inače, da je igra balansirana oko 70. levela, ali je istina da low level BG ume da bude zabavan. A sećam se kako se Storm ovde hvalio da mu je paladin rank 5 (6?) na 40 i nekom nivou. :D Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Wulfgare slazem se ja da igras kako ti zelis i kako tebi odgovara samo er...to ima za posledicu da ne znas sta je pvp ja high lvlima! Promena se ne odnosi na kvalitet opreme nego na pugove i premade-ove! iskren da budem ne znam sta skracenica pug znaci ali znam sta je, 10(ili 15 ili 40) nasumicno izabranih igraca sa vise servera strpani u isti bg, a premade unapred napravljen team sa istog servera sa dogovorenim hilerima and so(troo healer ne postoji u pugu as far as i know) pa kad zapadne pug vs premade to obicno traje 5 min i pug zavrsi na svom groblju gde ga premade gankuje! ova promena je da se to vise ne bi desavalo a ne odnosi se na neciju opremu...tako da ako zelis twink free pvp idi na 40-49! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 PUG - Pick Up Group :) Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Eto sad znas i sta znaci pug :D nemoj oko toga da se nerviras, secam se i ja kad sam lvlovo maga i na 19 odem u bg kiteujem roga twinka preko celog wsg da bi me on na kraju 1 shotovo :D zna da bude frustrirajuce ali jbga Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 znaci evo jos jednom da napisem na fin nacin ova igra je napravljena i predvidjena da daje svoj maximum i sve najbolje na zadnjem nivou, zato se i zove GRINDERSKA NE ZAHVALNA IGRA sve pre toga je da ljudi uvezbaju svoju klasu i primpreme se za zadnji level ako si izabrao da igras pre toga ali treba da znas ovo iznad tj da je potpuno nebitno da li ce neki twink da te 1 shotuje jer blizzard ne zanima to oni samo ulazu u kraj igre ja sam licno igrao low level pvp ali je to bilo pre godinu dana kada je postojao prethodni pvp sistem gde se gledalo ko koliko igra nedeljno i dobijao rank za to na kraju nedelje u odnosu na tvoj standing tj kolicini honora u odnosu na ostale ljude znaci pre je imalo poentu da ako na 60om lvl da igras pvp i rankujes da igras pre toga zbog nesto malo bg reputacije i da bi dobio rank boost da bi ti posle bilo lakse sada je taj low lvl pvp potpuno beskoristan i unisten kao i sve prebc , itemi i reputacije i bilo sta sto nije za bc/70lvl dakle za 60lvl pvp itemi mozes da dobijes kad prodjes kroz portal posle 2min sve da zamenis a kamoli neke manje lvl iteme eto toliko je ne zahvala igra i ako ti sve ovo nista ne znaci i ako igras for fun pvp nemoj barem da wahjnujes kako je sranje i ne pravedne , jer ce uvek tako jer blizzard zabole da to popravi end of story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts