Jump to content

Izbori 2007me

IZBORI 2007.  

88 members have voted

1. 1. Glasacete za?

• DSS-NS
      7
    • SRS
      15
    • DS
      27
    • LDP
      15
    • SPO
      1
    • SPS
      0
    • G17
      3
    • stranke manjina
      2
    • ostalo
      2
    • necu glasati
      16
  2. 2. Pre/posle izbora moguca "vlada narodnog jedinstva": SRS-DSS-NS-SPS

• nikako
      31
    • mozda
      47
    • sigurno
      10
  3. 3. Pre/posle izbora moguca "demokratska vlada":

• nikako
      16
    • mozda
      56
    • sigurno
      16

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Prave demokratije, svesti i morala nema ni u Americi, tamo se samo veće pare obrću u pozadini pa moraju da budu ozbiljniji.

Meni je dobar političar onaj koji ne najavljuje ratovanje s nekim i koji ne krade tako da su direktno ugro

Edited by wood_

Da se pogresno ne razumemo:

Kad kazem demokratija itd ne mislim na Zapadana demokratija=raj na zemlji i totalno bezgresna.

Kad kazem demokratija i svest i moral politicara mislim: da imas izbor, da ministri daju ostavke i za najmanju sitnicu vezanu za njihov resor, da su politicari PROMENLJIVI a ne NEZAMENLjIVI, da ne suruju otvoreno sa kriminalcima i gomila jos stvari, toliko nestvarna za Srbiju, pa i za, kolko vidim, tebe. :)

Dok je god ovakvog nacina glasanja, vise protiv nekog nego za nekog, glasanje zato sto biras "manje zlo" itd, to i jeste nestvarno vreme i nestvaran cilj. Partijsko i glasanje iz koristi postoji svugde, tako da napominjem samo ono sto non stop isplivava kod nasih glasaca.

Da ne duljim, ne glasam - Kriv sam! :P

Ili bolje da kazem: Glasam - Protiv svih :P

Edited by brue

@brue: Brate, ponet si emocijama. Pocheo si zanimljivo, sada vec prichash o nekim nerealnim stvarima. Gubish se. Obustavi postovanje majke ti...

Ako necesh da glasash nemoj, niko te ne sili niti tera a i iskreno ako je sve to lichno i nas lichno boli kita da ti objashnjavamo jer si vec zrela osoba i imash vec svoje (kakve takve) prioritete.

@De1: Svaka ti chast :))))))))))))

Got some minuses for free?

preterani patriotizam je veeeeeliko sranje.VELIKA SRBIJA!NAJVECA MEDJU NAJVECIMA!SRBI SU BOZJI NAROD!NAMA NE SMRDE NOGE!!!OMG PA SVI NAM ZELE NAJGORE!A MI SMO TAKO POSTENI I DOBRI!

Nije to patriotizam to su istorijske cinjenice, problem je sto ti veze sa svojom istorijom nemas, u ovoj jadnoj Srbiji se nauka razvijala veoma dobro bar one sto se tice drzave i prava imali smo medju prvima zakonike, pa Zakonopravilo Sv. Save ti je bitno isto koliko i magna carta libertatum, jel ti covece razumes da je ova jadna i bedna Srbija imala zakonike kad ih nije imala Nemacka, Francuska a da ne pricamo o ostalim drzavama.

Pa mi smo imali jedan od najmodernijih zakonika jos 1219. godine, da ne pricamo o gradjanskom zakoniku i tako dalje, pa Japanci su prepisali nas obligacioni zakonik, ova drzava ima tradiciju ako ti zelis da se odreknes tradicije da bi imao EURO valutu i da bi mogao da ides negde bez vize iako nemas kesa nigde da odes onda BLAGO TEBI.

SCJP.png

pa Japanci su prepisali nas obligacioni zakonik,

Dokaz. Link, sken, fusnota, bilo sta.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Slazhem se sa De1-jem shto se tiche istorije i treba znati istoriju da bi razumeli neke stvari koje se deshavaju danas (shto se deshavaju tako itd.)

Ali to je De1 bilo i proshlo i mi od toga nemamo nishta... I Fenichani su imali extra tradiciju pa danas ne postoje...

Got some minuses for free?

Dokaz. Link, sken, fusnota, bilo sta.

Znas kako, pitaj bilo kog profesora obligacionog prava.

The first important codification came as early as 1844, when the Serbian Civil Code was adopted. It remained effective in the Kingdom of Serbia and the respective part of Kingdom of Yugoslavia until 1946. Actually it represented a locally customized (by incorporating some Serbian legal customs) and abbreviated version of the General Civil Code of Austria.

An original General Property Law for Montenegro, effective in Montenegro and the respective part of the Kingdom of Yugoslavia from 1888-1946, was brilliantly drafted by one of the leading Serbian intellectuals of the time - Professor Valtazar Bogi

Edited by De1
SCJP.png

Realno ljudima je muka od ovih prozivanja u kojima pripadnik jedne stranke proziva drugog da je lopov , a onda u onoj njihovoj kantini/kuhinji/stavec se zajedno napijaju i pevaju.

Kazemo kako svi politicari rade odlican posao i da zasluzuju vece plate i da ih nateramo da izglasaju u skupstini , i naravno svi ce se skupiti, onda lepo zatvoriti vrata i pustiti nervni gas ili jednostavno besnu rulju da ih pobiju i eto nama demokratije!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Hm, sto se tice DSSa, kao sto rekoh, dosta su oni vec oduzeli od SPS kolaca od 2000te na ovamo. Plus, Kazandzija ima neke "svoje" glasace. Da ce da dobiju manje glasova na sledecim izborima, to da, ali cisto sumnjam da ce zavrsiti kao SPO.

SPO, DS, G17 i LDP ipak dele neko pro-demokratsko telo, iako se neki ne bi slozili sto se tice SPOa. DSS je bio tu, ali uvek na margini. Nabudzili su se tek po iskoriscenju izbora 2000te iz tog kolaca, al ne bas toliko.

Po meni, samo mali deo DSS glasaca ce se ponovo vratiti u "demokratski blok" ali vise u SPS ili u SRS. Medjutim, veci deo ce prihvatiti pricu o "legalitetu" i "morali smo Nikolica, zbog prljavih Demokrata, da bi imali kakvu takvu skupstinu". Idolopoklonstvo je cudo.

Ja sam glasao na dss na zadnjim izborima i sada necu izaci jer realno nemas za koga da glasas. Tvoj glas 'vredi' je doveden na novi nivo. A da li je to idolopoklnostvo ili sushta realnost to je druga prica. Ne zelim da se raspravljam ali i ja bi pre glasao za nikolica nego da me neko trpa u dupe, a ja mu jos otvorim usta.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Jel neko provaljuje da je De1 radikal, i to

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

//////////

1 post i bas na politici ^^

Vidi, ako si 98 bio/bila na etf znaci da sad imas oko 30 godina. I ako te i dalje cudi ovo sto se desava znaci da si i dalje nesvesTan-a gde zivis ili da se jos uvek primas na politiku, a to vec nije dobro.

Konkretno te godine masa komentara je bila :"hihi neka ga tim coroskopima sa ETF nek ih malo radikali dovedu u red" kako od mladih tako preko sredovecnih tako do matorih.

Dakle valjda je trebalo da ukapiras do sada ko ovde zivi.

Srbi vole radikale i partije slicnog tipa. I to vecina. Pomirimo se sa tim. Da li je nas narod (realno) sposoban za ulazak u "evropu" i pravila zivota tamo? Ne.

Nije sposoban ni za zivot po azijskim pravilima ako cemo iskreno.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nemojmo samo generalizovati...

ne vole SRBI radikale..... voli ih ona DEGENERICNA POLOVINA SRPSKOG

ZIVLJA... Od druge polovine 10% je POKVARENO DO SRZHI I ZATUCANO

ali ipak nije umobolno vec ima neku pamet, a 40 ljudi SU NORMALNI I MANJE

ILI VISHE PAMETNI i nikada se nece sloziti sa time da treba da prekrste ruke

i cekaju da bolja vremena padnu s neba...

Ako se pitate kako smem da tvrdim za polovinu stanovnistva da je DEBILNO, pa SMEM

jer JESTE...... 15 godina HORDE MLADIH PAMETNIH BEZHE GLAVOM BEZ OBZIRA

iz ove zemlje, pa je i logicno da je ostaje samo kukolj i gnjile jabuke...

Sve sto treba je IZACI na izbore

i ja TVRDIM da kada bi ovde glasanje bilo OBAVEZNO da bi se stvari

IZMENILE NA BOLJE VEOMA BRZO !!!

Neglasanje je NEODGOVORNO TOLIKO O TOME |!!!!!

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ta floskula "ko ne izlazi na izbore taj bla bla " je ovde izlizana. Jer ako za sve ovo vreme "demokratije i visestranacja" nismo uspeli da se dovedemo u red onda je izlisno i pricati o tome.

Opet cu ponoviti u srbiji vecina stanovnista je proradikalski orijentisana.

ZIVLJA... Od druge polovine 10% je POKVARENO DO SRZHI I ZATUCANO

ali ipak nije umobolno vec ima neku pamet, a 40 ljudi SU NORMALNI I MANJE

ILI VISHE PAMETNI i nikada se nece sloziti sa time da treba da prekrste ruke

i cekaju da bolja vremena padnu s neba...

Ako se pitate kako smem da tvrdim za polovinu stanovnistva da je DEBILNO, pa SMEM

jer JESTE...... 15 godina HORDE MLADIH PAMETNIH BEZHE GLAVOM BEZ OBZIRA

iz ove zemlje, pa je i logicno da je ostaje samo kukolj i gnjile jabuke...

Sve sto treba je IZACI na izbore

i ja TVRDIM da kada bi ovde glasanje bilo OBAVEZNO da bi se stvari

IZMENILE NA BOLJE VEOMA BRZO !!!

Neglasanje je NEODGOVORNO TOLIKO O TOME |!!!!!

ti stvarno izgleda ne znas de zivis, 40% stanovnistva normalno ? da ima bar 20% normalnog stanovnistva mi bi ziveli drugacije...a sto se tice politicke orijentisanosti mislim da ni sa tim nema mnogo veze ko je normalan a ko ne, gro glasaca je stoka, odredjeni deo glasa iz interesa, neko iz inata, neko iz zajebancije, a neko cisto zato sto ga bole kurac ko je na vlasti, bez obzira za koga glasaju...

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

ZIVLJA...

ponekada, tj veoma cesto znash da pravish izuzetno glupave, egoistichne, samozive i josh jednom izuzetno glupave komentare. Bolje ih prepusti predsedniku koji voli da deli narod. Pricash ovde o nekoj pameti a tebe prvog mrzi da sednesh i da porazmislish zasto radikali imaju toliko glasova, jer bi onda dosao do zakljucka da su to glasovi iz revolta jer narod, koji je mozda i glup i lud, nije i slep da ne vidi kako se ponasa sadasnja garnitura politichara koji nisu nista vishe od licemera i LOPOVA. Ti glasovi ne idu radikalima zato sto su oni radikali, nego zato sto su demokrate samo i nista vishe nego "demokrate"

i mani se procenata, deljenja, ocenjivanja javnog mnenja. suvishe si ostrascen

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

@ Igz

Neam nameru da branim Tadica, u mojim ochima on je DEBELO kriv sto je

dopustio da DS ima ISHTA sa DSSom i sto je oterao Chedu, pravio se fin

i sada je dobio bekstebing kakav i zasluzhuje....

Ne znam da li ON voli da DELI narod, ali znam da ja DELIM kada treba da se deli... Ne pravim razliku izmedju RASE, NACIJE i VERSKOG OPREDELENJA

ali ITEKAKO PRAVIM izmedju razlicitih ideologija koje imaju afinitete da

zemlju (a time i mene koji zivim u njoj) vode u jos veci jad i bedu...

Necu da starost docekam brinuci da li ce radikali doci na vlast i gledajuci

politicke kreature/gospodare mimikrije kao sto je Mlohavi VK.

A ono sto je NAJBITNIJE jeste da cu jednoga dana SMETI DA POGLEDAM DECU U OCHI I DA IM KAZHEM "DA, JA JESAM PODRZHAVAO POLITIKU ZORANA DJINDJICA".

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...