Jump to content

Izbori 2007me

IZBORI 2007.  

88 members have voted

1. 1. Glasacete za?

• DSS-NS
      7
    • SRS
      15
    • DS
      27
    • LDP
      15
    • SPO
      1
    • SPS
      0
    • G17
      3
    • stranke manjina
      2
    • ostalo
      2
    • necu glasati
      16
  2. 2. Pre/posle izbora moguca "vlada narodnog jedinstva": SRS-DSS-NS-SPS

• nikako
      31
    • mozda
      47
    • sigurno
      10
  3. 3. Pre/posle izbora moguca "demokratska vlada":

• nikako
      16
    • mozda
      56
    • sigurno
      16

Recommended Posts

nista sada ne moze da se uradi, nego tek 13.07. jbg... da smo znali da je kostunjavi ovoliki gad(da je gad smo znali, ali nismo znali koja je granica njegove gadosti) valjda bi jos i u januaru bio pochischen. ovako, oni koji su(od glasaca DSSa) digli glavu na vreme, vec su ga odjebali.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hahah pa taj DS su isto lopovi i sljam najgore vrste, isti su ko radikali stim sto su ovi proamericki a ovi proruski, btw onaj Micunovic je bio najgori komunista u svoje doba a onda je odjednom presao u demokrate, sta znaci to ka evropi, pa Srbija je oduvek bila Evropa, da li ste vi stvarno normalni?

Pa nismo mi bantu republika ova Srbija je bila drzava kada pola drzava na tlu Evrope nije ni postojalo, sad mi trebamo da "idemo u Evropu", malo ste pobrkali stvari. Ne mogu nas majmuni koji imaju drzavu 300 godina da uce demokratijom pa u ovoj Srbiji se demokratski odlucivalo o stvarima jos od doba kad smo bili u rodovsko-plemenskim odnosima.

Niko te ne tera da gines za bilo sta, mozes svaki dan da odes iz ove zemlje pa sto ne odes?

Mi smo imali obrazovne institucije jos od Sv. Save, alo bre pa to je skoro hiljadu godina i sada nama treba neko da objasnjava sta je Evropa i sta je demokratija?!?! Za tu istu Evropu je ovaj narod ginuo vekovima i sada ta Evropa sprovodi najgoru torturu prema ovom narodu, da imaju bar malo postovanja ne bi se mesali u nase interne stvari. To sto smo mali narod i sto smo izabrali pogresnu lokaciju nas je oduvek skupo kostalo a i kostace nas.

preterani patriotizam je veeeeeliko sranje.VELIKA SRBIJA!NAJVECA MEDJU NAJVECIMA!SRBI SU BOZJI NAROD!NAMA NE SMRDE NOGE!!!OMG PA SVI NAM ZELE NAJGORE!A MI SMO TAKO POSTENI I DOBRI!

vid'o sam deda mraza

Hm, sto se tice DSSa, kao sto rekoh, dosta su oni vec oduzeli od SPS kolaca od 2000te na ovamo. Plus, Kazandzija ima neke "svoje" glasace. Da ce da dobiju manje glasova na sledecim izborima, to da, ali cisto sumnjam da ce zavrsiti kao SPO.

SPO, DS, G17 i LDP ipak dele neko pro-demokratsko telo, iako se neki ne bi slozili sto se tice SPOa. DSS je bio tu, ali uvek na margini. Nabudzili su se tek po iskoriscenju izbora 2000te iz tog kolaca, al ne bas toliko.

Po meni, samo mali deo DSS glasaca ce se ponovo vratiti u "demokratski blok" ali vise u SPS ili u SRS. Medjutim, veci deo ce prihvatiti pricu o "legalitetu" i "morali smo Nikolica, zbog prljavih Demokrata, da bi imali kakvu takvu skupstinu". Idolopoklonstvo je cudo.

Sto se tice prozivanja oko neizlazaka itd:

Izvini, ali sta o narodu misle i kako rade, pokazao je DOS posle 2000te. Znali su vrlo dobro da su dobili zbog toga sto je narod glasao PROTIV Milosevica (da ne pominjem druge raloge i upadnemo u jos jednu raspravu), nakon toga, umislili su da su "odabrani" i "bogom dani"; spandjali su se sa kojekavkim kriminalcima; pripadnici crveno-crne koalicije i kojekakvi tajkuni nisu ni za sta odgovarali. Pustili su da isti oni ljudi koji su nas pljackali desetak godina sad kupuju ista ona preduzeca koja su upropastili. Dali nam kredite, sa stranim bankama i sa najvecim kamatama u Evropi. Gomila afera i aferica. Pljacka ljudi po lokalu (bar je tako ovde bilo)....Itd itd

Glavna greska od svega toga je sto su onom telu koje je zadrto za SRS i SPS pokazali da nisu nista bolji.

I da, NECU da glasam za takve. Ako se ikad promene, a cisto sumnjam, sobzirom kako svi gotive pozicije itd, glasacu za nekog iz "demokratskog bloka", kao sto sam i nekad radio. Sad? Neka hvala, nek odlucuju oni i "pametni" i "sa manjkom IQ", i "crveni" i "zuti", i "idolopoklonici" i "savesni", i patriote" i "strani placenici".

Da ovaj narod ne prasta tako olako ili zaboravlja ili voli vlastodrzce bez obzira na sve, sad bi smo imali stranke/partije ZA koje bi smo glasali.

Tako da me se manite prozivanja o savesti, gradjanskoj duznosti, ljubavi prema domovini i odlucivanju o svojoj buducnosti. Postavio bih kontra pitanje: gde je to isto kod onih za koje glasate?

Edited by brue

a ovo je najjache, svi su od 89-o su svi glasali za demokrate, al je sloba uzimao ogroman procenat, to me uvek nasmeje [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@brue i ekipa

lepo je neko rekao vetj, rev mislim, nije stvar u tome dal glasash za nekog, ili protiv nekog. poenta je da imash 2 mogutja puta u budutjnost svidelo se to tebi ili ne, i imash mogutjnost da dash neki svoj malecni dopinos da odluchish kojim tje putem tvoja drzhava da krene. ako se tebi ne svidja to shto je tvoj doprinos previshe malecni u odnosu na celo birachko telo onda shta da ti kazhem? kao kad bi bacao djubre kroz prozor zato shto to ionako nema veliki uticaj na okolinu postho si ti samo tachkica na ovoj planeti.

dakle josh jdared. nije poenta u glasanju za ili protiv stranaka, glasash jer imash priliku da birash kojim putem bi zheleo u budutjnost. a ako ti se ne svidja nijedan od 2 ponudjna puta, onda izaberi onaj manje losh. simple as that.

a ako pak, ne zhelish uopshte da glasash jer tvrdoglavo izbegavash chinjenicu da se tvoj glas rachuna, onda ne vidim chemu kukanje. chemu uopshte zainteresovanost za politiku ili budutjnost tvoje drzhave, to jest tebe samog i tvoje dece?

Izvini ? Dva ponudjena puta? Ta dva puta o kojima ti pricas, ne vidimo isto.

Tvoja dva puta:

Izolacija, sankcije, politicka glupost itd- SPS/DSS/SRS itd

Demokratija, EU, politicka pamet - DS/LDP/SPO/G17 itd

To su dva puta?

Ako je to to, sad ja moram da se ponovim:

Da ovaj narod ne prasta tako olako ili zaboravlja ili voli vlastodrzce bez obzira na sve, sad bi smo imali stranke/partije ZA koje bi smo glasali.

Tako da me se manite prozivanja o savesti, gradjanskoj duznosti, ljubavi prema domovini i odlucivanju o svojoj buducnosti. Postavio bih kontra pitanje: gde je to isto kod onih za koje glasate?

Moja dva puta:

Jedan: bez svih ovih stranaka do sad, ili makar glavnih ljudi koji su a i dalje odlucuju u njima.

Drugi: idolopoklonstvo u nedogled, gde se samo vrte u vlasti kojekakve kombinacije raznih stranaka, samo da bi se docepali fotelja, a narod "ko jebe". Inaravno, iskoriscavanje glasaca na konto razloga koje ti navodis: o izboru dva putitja :P

Edited by brue

mene zaista zabrinjava da postoji toliko ljudi koji bi svoje poverenje dali narkomanu i kriminalcu... sve mogu da razumem al to ne....

mislish na chedu? po chemu je on kriminalac leba ti? shto vozi dzip? :]

a to dal je narkoman ili ne... da nabrojim sve velike ljude 20-tog veka koji su bili "narkomani"? svrstaj mene u tu grupu i veruj mi na rech da bi bio bolji premijer od koshtunice. kakve jebene veze ima dal je lik koman. gde je dokaz da je koman? to shto ima podochnjake? lik ima zhenu i dete, i brdo starijih, ozbiljnijih i pametnijih ljudi koji ga podrzhavaju i koji su sa njim formirali stranku. ne znam kako to tebi zvuchi, ali neshto ne verujem da bi ishta od toga ima da je koman... ili chak i ako je koman, taj porok ochigledno ne utiche na njegovo ponashanje chim ima sve gore navedene stvari.

jbte, ne mogu da verujem da sam dochekao da branim chedicu, ali stvarno mi je preko kurca te priche "uaaa, narkoman". napadnite njegovu politku ili ako je rkao ili shta znam, ali koji je jebeni argument to da je koman? shta, toma se ne drogira pa je automatski bolji po nechemu? :p

^^hahahaha

znaci mozda sam nesto i i posmatro tvoje postove onako poluozbiljno, ali vise necu ni da ih citam :)

gogo komani!!!

(da ga nisam video sopstvenim ocima verovatno ne bih ni ja verovao u toliko price o njegovom malecnom poroku)

cekaj bre nisam ni procitao ceo post...

kakve veze ima sto je koman?!?!?! hahahaha brate mili ovo sam u srbiji mozes da procitas....

fallout_table.gif

ja se slazem sa ramijem, kakve veze ima dal je koman? Koman je i maradona, pa ga obozava ogroman broj ljudi, i kaze da je on najbolji fudbaler ikada, itd, primera je koliko oces

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

o chemu ti to brue?

ja sam rekao dva puta for the sake of argumnt. mogao sam da stavim i "x" umesto toga.

i shta ima da poanvljash. jel si skapirao dve rechi od onoga shto sam napisao? kakvo idolopoklonstvo? dal ja treba da ponavljam? NE glasati za STRANKE vetj za jedno od ponudjenih mogutjnosti. jebo ljubav prema domovini, jebo gradjansku duzhnost. ja to shvatam kao duzhnost prema sebi i prema svojoj deci. jebe mi se za drzhavu. to jest, ne jebe mi se samo zato shto sam deo iste. kapirash valjda.

i da pojasnim.. ne postoje "moja" i "tvoja" dva ili x puteva. imash ponudjene puteve vetj i samo birash izmedju njih. a taj tvoj gde sve ove stranke prestaju da postoje, zajedno sa svim glavnim akterima, jednostavno nije na dnvnom redu :]

Za Srbiju nije demokratija,bar ne na neko vreme ,jer nekim ljudima stvarno treba zabraniti da glasaju...Diktatura bre,pa reforma na silu,jer ako je neko nedokazan i neizlechivo malouman i slep onda nema druge,jebali ih i radikali i voja i ostatak ekipe...

Sramota me je od svog naroda,kad moze sebi da dozvoli da bude toliko glup da da 144+ polsanicka mesta radikalima,dss-u i sps-u...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Sticajem slucaja, potpuno nevazno kako, da sad ne razglabam, cuo sam da je Ceda, od malena fazon, imao neka vrlo zajebana oboljenja u vezi bubrega, ne znam tacno kakva, pa ne zelim da lazem, ali ti nenormalni podocnjaci su, trebalo bi, direktna posledica toga, neka me Kole ispravi ako mozda gresim.

Znaci nevezano za vasu raspravu ( heh, najbolji eufemizam ikada [:)] ) ovo je samo zapazanje, iliti podatak, i to verovatno, usudio bh se reci, tacan.

:-)

Evo ko nam je predsednik skupstine i kako i "obican" covek moze da uspe u zivotu:

U mladosti se bavio atletikom. Objavio je 12 knjiga, među kojima su "Rovovi u narodnoj skup

Edited by brue

a ovo je najjache, svi su od 89-o su svi glasali za demokrate, al je sloba uzimao ogroman procenat, to me uvek nasmeje [:D]

E izvini tebra, nekoliko puta sam kao klinac gledao kevi u listić tako da znam za koga je glasala, a i 2000 sam inspectovao listić da budem siguran da je glasala za DOS na svim nivoima.

Ma np, eto ni ja ne vidoh sledeci post od Ramireza :)

Ramirez, ne mzoes da me shvatis, iz prostog razloga, pricas o licnom opredeljenju i porodici itd:

SPS/SRS ne volim iz razloga opste prirode. DS, DSS, SPO i G17 ne volim iz razloga licne prirode (nazalost) i ono sto sam naveo o doticnima, LICNO sam proziveo (i sranje jos uvek traje). Tako da, po tvom misljenju, sta mi ostaje?

Da glasam za Rome? Ili da zazmurim i samo zaokruzim?

To sto promene, ne samo u zemlji, nego i u samim strankama, NIKAD nece doci na dnevni red, je bas zbog cinjenice KAKO ljudi glasaju.

Evo ti tipican primer iz nekog od prethodnih postova. Zena, demokratski opredeljena, hoce da glasa za radikale jer su je demokrate razocarale???? POBOGU :(

I tako se svi vrte u istom krugu, non stop, evo vec 15+ godina.

A ljudi na vlasti/po strankama - Isti. Osim preminulih i poginulih naravno. Ali i posle Tita - Tito (ovo nevezano za Nikolicevu izjavu Djindjic=Tito, vec o idolopoklonstvu).

Da, kod nas je visepartijski sistem "odavno". Medjutim, prava demokratija a POGOTOVO svest i moral politicara jos uvek nisu nastupili. Zahvaljujuci glasacima, nikad i nece. Pa izvolite, birajte, a posle okrivite mene i ostale neglasace...Tako je najlakse

Edited by brue

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...