Lex Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Panatinaikos 93 - CSKA 91 Mnogo poena za jedno Euro finale. Titula u rukama Zheljka Obradovitja (6. po redu), Vujanitja i Tomashevitja, mada je za nju najzasluzhniji, naravno, Dijamantidis koji je i MVP finala. U mechu za 3. mesto Unicaja je sa 76:74 dobila Tau Ceramicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 svaka chast Zheljku, dobra tekma bila, ko i ta za trece mesto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 realno,Zeljko je dobio ovu tekmu,svaka mu cast...a smesno mi sto kazu na b92,odbrana je dobila ovaj susret,a ono 180 poena :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Za mene neocekivano...mislio sam da ce CSKA lagano uzeti...GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 realno,Zeljko je dobio ovu tekmu,svaka mu cast...a smesno mi sto kazu na b92,odbrana je dobila ovaj susret,a ono 180 poena :)) ponekad kenjaju vishe nego dnevnik 1 iz 93. Odlichna utakmica ... dugo nisam se ovako zabavio iako je bilo krsh slobonjaka . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ponekad kenjaju vishe nego dnevnik 1 iz 93. ja ne znam nikoga ko je gledao ili gleda dnevnik 1 :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 drago mi je zbog zaca sto je osvojio :D a odbrana :D pa bila je pa panatenikos u 3/4 je postigao prve poene iz igre tek posle 7 min igre ..a da je dijamantidis najzasluzniji :D pa i nije :D mislim dobili su ih na kolektiv :D dobio je jer je grk :D po meni :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 ako cska primi vise od 65 poena gubi mec, to je dokazano ovom tekmom. ali papalukas je objasnio par stvari.. definitivno najkompletniji igrac evrope u ovom trenutku!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 pa po meni je on trebao da bude mvp :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 UVEK je iz pobednichkog tima bio mvp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 zato spile nikad nije bio mvp wcg-a... uvek je najkompletniji igrac... ali ga sjebu u finalu :( Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts