Niko Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 (edited) Q4 ;) Valjda će već jednom taj full da izađe, beta je odavno izbačena. Jedno malo pitanje za q4 1.4.0b/1.4.0.1b i fiktivni 1.4f. Kako da ga instaliramo i igramo na 8+1 komp. a da nije krekovan? (retorichko pitanje) :) *pogotovo ako su sve mashine on-lajn **krek da bi se pojavio trebaju meseci, za 1.4.xb ne postoje krekovi (verovatno i nece jer je beta a cheka se full) Mogu da probam kuci u mrezi, da eksperimentishem ali veruj mi bez originala ili kreka 1.4.x.. :/ (ako su mashine na netu treba onda fajvervol, dobar, na svakoj itd. -- ustvari ovo bi trebalo ispitati :P) 1.3 je krsh igrati, bar posle ovih 1.4.xb a full chekati, pa krek do tog datuma nije realno --> bilo bi realno za WCG u avgustu recimo.. Aj' videcu da li ima neki fix sa registrijem pa se javljam sa utiscima. Procunjaj i ti malo po netu ako te ne mrzi! (mozda nas usere neshto) Edited May 10, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 vuk okrene mene i ja mu nabavim originale do tad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ako se igra q3 forever, dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ako je Q3 i ja sam tu, pa neka je zeanje :) Q4, sumnjam. Nisam ni igrao... Vise sam za subotu nego za nedelju. Sljaka se :( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Jedno malo pitanje za q4 1.4.0b/1.4.0.1b i fiktivni 1.4f. Kako da ga instaliramo i igramo na 8+1 komp. a da nije krekovan? (retorichko pitanje) :) *pogotovo ako su sve mashine on-lajn **krek da bi se pojavio trebaju meseci, za 1.4.xb ne postoje krekovi (verovatno i nece jer je beta a cheka se full) Mogu da probam kuci u mrezi, da eksperimentishem ali veruj mi bez originala ili kreka 1.4.x.. :/ (ako su mashine na netu treba onda fajvervol, dobar, na svakoj itd. -- ustvari ovo bi trebalo ispitati :P) 1.3 je krsh igrati, bar posle ovih 1.4.xb a full chekati, pa krek do tog datuma nije realno --> bilo bi realno za WCG u avgustu recimo.. Aj' videcu da li ima neki fix sa registrijem pa se javljam sa utiscima. Procunjaj i ti malo po netu ako te ne mrzi! (mozda nas usere neshto) Zasto bi krekovao uopste :) Daemon tools, neka na jednoj masini stoji image DVD-a, ostali neka ga samo mountuju iz Dtollsa, kao i svaku igru na kraju krajeva. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 pokushaj pa ce ti se kazati zashto ;) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Daemon tools, neka na jednoj masini stoji image DVD-a, ostali neka ga samo mountuju iz Dtollsa, kao i svaku igru na kraju krajeva. Kvejk nije "kao i svaka igra" neverniche! Goretjesh zbog svojih rechi! Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) :D:D Na lomachu s' bogohulnikom! Edited May 14, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Mislis starforce? Evo probacu opet ali zakleo bih se da radi sa Dtoolsom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) Ustvari ne treba ni Dtools. Igra instalirana sa originala, patchovana, pokrenuta, online check kaze da nema novih patcheva i radi. Ne kapiram i dalje u cemu je problem. Za 1.4/1.4.1 Nisam nasao nigde spomenuto da ce igra zahtevati dvd/cd u drajvu. Ako je problem do cd-keya, pa valjda necete na ESWC igrati na piratskim kopijama. Edited May 16, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Ok i na kraju ko se nudi da instalira sve to par dana ranije, i recite mi jel Vam odgovara npr. subota od 13:00 da krene zezanje, kapiram da će do uveče da se završi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ok i na kraju ko se nudi da instalira sve to par dana ranije, instalira? instaliras na jednom. kopiras preko mreze na ostale i "vozi mishko" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Ok i na kraju ko se nudi da instalira sve to par dana ranije Svratitjemo t3h Niko da kvake masta' i ja.. Edited May 19, 2007 by Sima Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Masni ako pravish q3 doce ti vise ljudi a za q4 samo par .... sto se tiche q3 ako pravish iz zr ti dolaze f1gee,z4pher,nitro,zainteresovo se duke i ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Pa ako kažete da će više ljudi biti za Q3 onda nek bude Q3. I Igraće se u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) zašto ne bi polako prelazili na q4 ali ajde, dogovorite se. A i 1.4.2 je na pomolu, full valjda http://www.game-monitor.com/GameServer/66....518_Server.html Edited May 21, 2007 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Što se mene tiče može oba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 yay subota \o/ dolazim da puknem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Aj, verovatno se gledamo ako je subota :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Svratitjemo t3h Niko da kvake masta' i ja.. ;) Aj' javi se kad budesh slobodan, pa da se dogovoriomo sa Vukom. Ne znam hoce li i Corey sa nama? Da li si mislio da ti odrzish turnir? Ako je Vuku svejedno, onda mozemo da prebrojimo mashine i vreme da vidimo da li mozemo da uglavimo i jedno i drugo. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Ja bi dosao na q3 da perem masu (noobove,veske,duke,sa1nt?) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Ja da održim tur ? bolje neko iskusniji, ajde javljajte se :) ili da napravimo satnicu par dana pre i lepo se držimo toga, bičujemo one koji kasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Bitchovanje:P Nego vreme ufur etc. ?!?!??!?!?!?!?!?? Masni napisi info... posle ako zakasnimo ima da nas corey bitchuje:P ipak nitro vozi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 u brate, ima da dodje, ali cete me polomiti svi redom posto nisam zaista dugo pipnuo misa. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 uf, me2, nisam upalio quake ima par meseci, samo warsow :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts