Jump to content

Upgrade foruma...

Recommended Posts

nisu ljudi pomanitali nego se ponashash kao dete koje hoce da sisa sisu a ima vec 6 godina i na vecheri kod prijatelja ste

chini ti se da je hejt svuda, a ustvari je samo oko tebe (i mare)

npr gruja i ja se bash volimo

neka osoba glupak hehe

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

haha ko sta radi ja rezurektujem ovaj topik

imam pitanje

pre upgradea kad neko nekome hvali ili kudi singu ja lepo odem na profil tog choveka i vidim singu (koja mi je inache iskljuchena kao i sve ostale jelte) ali sada sta? moram da enablujem sve signe samo da bi video neku kad neko pomene? lamOrz...

a-HA! take that zli establishmente predvodjen lauackauzxejey-em! zato je margi moj timmejt! ;o)

mislim ok, mozhe i u signama da se vidi nesto interesantno, tipa "Women are like Voltron, the more you hook up the better it gets" ali generalno bolje i brzhe je bez njih...

Sada je situacija sredjena jer postoje rigorozna pravila oko signatura, i sto se tice redova teksta i velicine fonta, kao i velicine i dimenzija slika i svega ostalog. Tako da je to to.

A ovaj margi sto ima signaturu a iskljucio ih je, je zapravo najveci muvljak! :) Ajde ovaj kole, nema signu, ne gleda tudje! :)

evo me opet! =o)

ovaj put sam otkrio fascinantan bug koji ne mogu da rekonstruishem ali eto, desio se

zheleo sam da napravim stiki i tokom pisanja istog kliknem na Back da nesto pogledam na prethodnoj strani

forum je automatski postovao ono sto pishe u stikiju iako nisam nikad kliknuo na post topic dugme, funny =o)

to je zato sto sam pro ;o)

u stvari chini se da gro tih bugova ima veze sa telekomovim slanjem paketa + operom

naime provalio sam ono "gutanje postova" da je je u vezi sa brzinom, tj ja klinkem add reply i ono krene da ispisuje novu stranu ali stane sa njom i vrati na glavnu stranu foruma...tad znam da moram back i ponovo submit ili je post izgubljen...uglavnom nisam ja prichao da si ti imenjache kriv samo da sam naishao na bug ;o))