Stiven. Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) Dolazi kraj meseca i, kao sto biva, sav kes je izcureo na sve strane a zimnicu sam pojeo jos u januaru, prosle godine=) Lebac ili pljuge? pitanje zivota i smrti... naravno pljuge i kifla=) Pa kako pusim dragoceni Marlboro light, moram da predjem na nesto jeftino. I ubrzo sam shvatio da su te jeftine cigare batina sa dva kraja! Ima dobrih al ima i onih sto bi po zakonu trebali da nacrtaju raka na ambalazi!!! Pa reko da vidim koji duhan se mece u forumashke lule??? I jel ima neko da preporuci neke pljuge 50- a da nemirisu na konje? [jumpy] Edited April 21, 2007 by Stiven. Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 montecristo, od domacih Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 nemojte pu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Dolazi kraj meseca kad je pre nas'o da ti dolazi kraj meseca dvadesetog? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Pod "cigare" se podrazumevaju "tompusi" , a cigarete su ono shto ti kupujesh na trafici koliko ja znam Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 (edited) http://adsoftheworld.com/files/images/smoke_high.jpg ovoliko o tome sto necu da pusim. VoOdoO_MaN hvala na ispravci... desi se Edited April 21, 2007 by Stiven. Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 U tebra u vreme dok sam ja josh pushio(pre 2+ dine) za 50 kinti je chovek opushteno mogao da pushi neki memphis/west ili tako neshto srednjeg kvaliteta.A za 60-70 tu su vetj bili lucky,camel,winston.. A kad danas vidim da jedan bedni vision koshta 55 kinte dodje mi da bijem svakog ko pushi. Za te novce jedino to preporuchujem bond-ako vec ocesh da se trujesh bar se truj na veliko:))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 plavi viceroy je skroz ok. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 @Stiven.: Pazi kada u zhivotu nisam ni povukao dim, a znam za to Inache shto se toga tiche stvavio bih ja cenu 5e = paklica, pa da vidimo ko ce da pushi ^^ Kao u stara vremena :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 u engleskoj pljuge koštaju oko 500 dinara. zemlja snova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 @Stiven.: Pazi kada u zhivotu nisam ni povukao dim, a znam za to Znam i ja itekako, cak sam i procitao knjigu o tome... sa sve zajedno manirima, markama, cenama, mestima gde se prave, gde ih ima i sto sta. Ali nisam se zakacio ovde da strepim o greskama nego da neobavezno procaskam... a u takvom caskanju cigara i cigareta ti dodju isto... U zivotu mi niko nije trazio cigaretu svi kazu "imas cigaru?" i ja im onda dam drinu bez filtera Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 jedino sam marlboro light mogao da pushim u beogradu. u torontu belmont i benson&hedges Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 plavi viceroy stvarno dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 kolko ja kapira, pitanje je samo kolko brzo zelis da dobijes rak (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 FORMULA! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Ako je doslo do toga da nemas leba da jedes, preldazem ti da prestanes... jesti. Hrana ubija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) a ti pushi upola manje nego sad i reshio si problem. a chuvash i zdravlje Edited April 22, 2007 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) Kad se pushi onda se pushi samo najbolje Mnogo dobre cigarete, zavijene u lishce neko, mnogo dobrog ukusa (blago se oseca tropsko voce), dim mirishe lepo, ma skroz dobro. I plus shto cigara stvarno dugo gori, lepo je nabijeno sve... Ortaku shalje prijatelj iz Rusije, oko 1000 din placamo paklicu. Vredi. Al` retko se pushi, shto je dobro iz vishe uglova... Edited April 22, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Kad se pushi onda se pushi samo najbolje Mnogo dobre cigarete, zavijene u lishce neko, mnogo dobrog ukusa (blago se oseca tropsko voce), dim mirishe lepo, ma skroz dobro. I plus shto cigara stvarno dugo gori, lepo je nabijeno sve...Ortaku shalje prijatelj iz Rusije, oko 1000 din placamo paklicu. Vredi. Al` retko se pushi, shto je dobro iz vishe uglova.. Dolazi kraj meseca i, kao sto biva, sav kes je izcureo na sve strane a zimnicu sam pojeo jos u januaru, prosle godine=)Lebac ili pljuge? pitanje zivota i smrti... naravno pljuge i kifla=)Pa kako pusim dragoceni Marlboro light, moram da predjem na nesto jeftino.I ubrzo sam shvatio da su te jeftine cigare batina sa dva kraja! Ima dobrih al ima i onih sto bi po zakonu trebali da nacrtaju raka na ambalazi!!!Pa reko da vidim koji duhan se mece u forumashke lule???I jel ima neko da preporuci neke pljuge 50- a da nemirisu na konje? grin boli nas kara sta pusi tvoj drug covek je pitao sta ima da se 'shi za 50 kinti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Plavi "More" je dobar i kosta ~50din., cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 e da vidish pushio sam to jednom, onako lici na lucky pomalo. A mogu reci da onaj plavi viceroy nije losh mada mi neshto brzo gori. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Plavi viceroy je ok, a i Monte Carlo takodje (63 din.) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 grin boli nas kara sta pusi tvoj drug covek je pitao sta ima da se 'shi za 50 kinti Darijane, ne seri `leba ti. Naslov topica kaze Koje cigare su najbolje? Meni su ove, kraj priche. Ne razumem se u cigare ionako... Ne seri opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Greene koje cigare su najbolje za 50 kinti :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 E kupio sam plavi viceroy i slomio jezik dok sam nabo kako se cita onoj polu gluvoj babi u trafici koja odvrce cecu na radiju i priznajm dobre preporuke... malo slaba pljuga ali skroz dobra. rev to je lako reci a tesko uraditi, al zaista. Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts