Sting Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 samo da se javim i kazem zomg :D We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Najbolja slika je kad Kerigan gazi shtiklom nekog Dark Templara. :P Gde? Daj link pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 LOL According to the panel, the game is apparently being developed by a team of approximately 40, though on the matter of the budget and the schedule, Morhaime simply said, "We don't really have a budget; we'll spend as much time and resources as we need to make this game great." haha car ostatak http://www.gamespot.com/news/6171172.html?...e;picks;title;1 Nista cudno oni su poznati po tome sto ne da vole da zakasne sa igrom nego to nije blizzard igra ako ne kasni :) Najbolja slika je kad Kerigan gazi shtiklom nekog Dark Templara. :P Gde si ti naso te slike ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 hehe i concept art izgleda kao da je shtikla ali nije, zaustavi film to je hydra (ili je ta "shtikla" bioloshka pa je na peti kandzha/shiljak, a stopalo je gadno/ne-humanoidno-zhensko (omg zobite nickfoota da se zhali nekome) kolosus jeste nova vrsta reavera, gadja samo zemlju, ali i oklopljen je solidno protiv earth attacks, dok je ranjiv na air to earth...lepo pishe sve ljudi, textualni fajlovi se lako skidaju, a ko ko sto kolejza Lux kazhe nauchio sam da prepoznajem te mistichke karaktere koji prenose glas na daljinu pa pwnujem =o))) edit za statoila slike su u filmovima u artwork filmu je crtesh templara koji na arm shield doshekuje udarac nechega sto lichi na nogu u stikli u cinematic filmu, onih 1.1 sec izmedju 2 shota tychusa findleya kako izlazi na bojno polje (u trenutku kad mu je kamera na kolenima ;o))) ide ta borba kad nesto udara 3x tog protos DT-a i tu kad stopirash ko frik vidi se da "stopalo sa potpeticom" zapravo presstavlja neki appendage mutiranog zerga sa shiljkom na mestu "potpetice" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Jebote, umal' nisam zaplakao na onaj GG sa zerglinzima :). We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 evo za zhene sa sporim vezama analiza, dal' je to stikla il nesto drugo =o)) http://kole.sa1nt.us/SC2/peta1%20aw.jpg ovde je objekat koji udara 200% noga sa stiklom http://kole.sa1nt.us/SC2/peta2%20cg.jpg prvi udarac - vidi se da je "stikla" zapravo shiljak i da je "stopalo" nesto gadno mutirano ljigave boje http://kole.sa1nt.us/SC2/peta3%20cg.jpg drugi udarac - vidi se potencijalni list druge noge ali taj list je u krljushtima i lichi na chizmu, a na prethodnoj slici stopalo je golo i druge boje... i da ponovim sa prosle il preprosle strane http://us.media.blizzard.com/starcraft2/im...k/ss4-hires.jpg sara/neko drugo zhensko sa kosom u stilu mutirane sare, ali ko sto vidimo kosa je duzha, nema "krila"/shiljaka na ledjima niti su ruke ni noge u krljusthima i za kraj, samwise pwns metzen http://www.blizzard.com/images/broodwar/he...err/k5!.jpg http://www.blizzard.com/images/broodwar/xmas-kerr.jpg i tako...make of it what you will =o)) lep dan jel da? ;o)) i sta bi bio moj post bez edita =o) evo concept arta drugog najbajanskijeg baje u SC univerzumu sto pokazuje da ako se neko bije sa sarom da je to on jer im je shouderguard skoro pa identichan...a i ko sto rekoh obichni DT imaju psy blade druge boje... http://us.media.blizzard.com/starcraft2/im.../ss16-hires.jpg = http://www.blizzard.com/images/broodwar/he...tul/zeratul.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ovo se polako pretvara u najbolji topic ikad...i zato ide u sticky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 kole, a jel se secash da je zeratul umro i postao dragoon? kolosus jeste nova vrsta reavera, gadja samo zemlju kako je to tachno river kada puca lasere a river je pucao bioloshka sranja koja eksplodiraju kad dodju do mete i nekako mi se chini da ovo puca non stop. rivera si morao da punish video sam u videu da je madership prestao u jednom trenutku da puca jel moguce da mozhda njega treba puniti? e, jel provalio neko shto marinac u sinematiku ima plugin na ramenu? kapiram da je za stimpak :D neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 kole, a jel se secash da je zeratul umro i postao dragoon? naravno da se ne secam kad se to nije ni desilo =oP no kvotujem ovo da chisto ne bude nisam znao =o)) fenix jeste postao dragoon pa je ubiven i u toj formi zeratul je alive and kicking kako je to tachno river kada puca lasere a river je pucao bioloshka sranja koja eksplodiraju kad dodju do mete i nekako mi se chini da ovo puca non stop. rivera si morao da punish video sam u videu da je madership prestao u jednom trenutku da puca jel moguce da mozhda njega treba puniti? reaver = relativno velika i relativno spora land based jedinica koja napada iskljuchivo zemlju, isto ko i kolosus, + i kolosus je dobar za demoliranje gradjevina, istina on ne mora da se puni i da mod pucanja je drugachiji + ne secam se da 2 rivera mogu 50 serglinga da srede kao sto je recheno da mogu colosusi al poenta je bila da je to nova velika mehanichka jedinica sa slicnim taktichkom primenom... a i vidish da rivera vishe nema...+ colosi ignorishu teren = sad ne treba river drop sad samo colosus rush ;o)) madership zvuchi kao protos specijal, zergovi i terrani ce imati svoju neku mehaniku da se izbore sa tim ali nista analogno istom...za sada... uglavnom meni se chini da je ono przhenje planete/munje koje idu iz mshipa dok se on kretje skill, a ne obichan napad koji mozhe da se ukljuchi kad ocesh, tj da ima i trajanje i CD...kao i ovaj drugi skil sa usporavanjem projektila i treci skil sa pravljenjem crne rupe...i ko zna sta sve mozhe leteca tvrdjava koju naprave protosi =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 E ali koliko pominju ovu frazu "ultimate competitive online real-time strategy game" ... ma mora da bude imba ... blizzard je to ffs ! Inache marinci sa shtitovima su mnogo kul , podsecaju me na warhammer 40k :P sto je vishe nego pozitivno :D Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 lol scione pa jel ti chitash malo strane forume? kad wh40k frikovi dodju i krenu sa hejtovanjem blizza za plagiranje, ko sto i classic WH fanovi to rade za WC =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Bah, WH fanove jednostavno treba ignorisati, isto kao i Fallout fanove :D Nego jel zna neko gde u gradu ima da se kupi Starcraft 1? Svuda rasprodato majku mu, a sad se kajem što sam prodao original Edited May 19, 2007 by woods_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 nuba! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 naravno da se ne secam kad se to nije ni desilo =oP no kvotujem ovo da chisto ne bude nisam znao =o)) fenix jeste postao dragoon pa je ubiven i u toj formi zeratul je alive and kicking sisaj penis :D neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Citam bas ovaj izvestaj na Gamespotu igra ce ladno biti direct x 9b (pixel shader 2.0) zanimljivo zaista ocekivao sam dx10, al elem nema veze jos bolje necu morati da menjam grafulju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ma to je zakon bre, znaci nece morati nova masina ko za ova ostala nova djubrad sto izlaze. jedva cekam, i sto je glavna fora masteri sc jedan ce krenuti od nule ko i svi drugi, bas me zanima kako ce izgledati medjunarodna sc2 scena kroz godinu dana :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Nema potrebe da bude ništa jače od DX9, sa ove "razdaljine" na kojoj se nalazi kamera ionako ne možeš da vidiš one namunjene tehnike mapiranja terena koje DX10 donosi, a za realistične efekte i eksplozije DX9 je puna kapa. A i naravno Blizzard je uvek izbacivao igre koje su mogle da se voze na starijim kompjuterima. Setimo se Warcrafta 3, beta verzija je tražila 600 MHz, a retail 400 MHz i kartu od 8 MB, što je tad imao svako. Edited May 19, 2007 by woods_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 samo da kazem da ce ovo pregaziti sve igre a sad odo da igram sc kampanje da upoznam lore da docekam spreman :D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Shto se mene tiche, slobodno neka koriste WC3 engine sa nekim dodatim efektima, par poligona vishe i, pre svega, malo vetjim vidnim poljem. Stil grafike bi morao da bude malo mrachniji od ovoga shto se sad vidi. Ne mnogo, ali maaalkice. I igra mora da izadje 2008, da se proslavi 10 godina od prvog dela, zar ne? I da se vratimo na ozbiljnu temu: Kerrigan vs Zerathul sa sve bio-shtiklom... Carski... Fala bogu pa je obrijala noge od koncept arta do animacije. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) lol scione pa jel ti chitash malo strane forume? kad wh40k frikovi dodju i krenu sa hejtovanjem blizza za plagiranje, ko sto i classic WH fanovi to rade za WC =o))) Ma znam ... ali iako i sam wolim warhammer 40k univerzum mogu oni samo da kenjaju koliko hoce .. blizard i sto pokupi od drugih on to podigne 10xlvla iznad onoga sto je bilo ... Jedina igra koja moze da prismrdi starcraftu jeste bio dawnofwar i to je to . Elem ovaj baja iz filmica na kraju kada kaze ono hell its about time neodoljivo me podeca na onog drugog lika Batoua iz GITSa ko je gledao seriju :P ( sto je vishe nego pozitivno ) . @lex realno ZERTUL > SARU > EVERYTHING ELSE ... Edited May 19, 2007 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ko kaze da je ono na artwork-u Zarathul ?! Ne lici na njega, ocigledno je mladji a.k.a agilniji i ne izgleda kao ni jedan protos na ostalim crtezima. Sta je bilo, zaboravila stara garda bonus nivo iz SC:BW a ? Sta rade godine ;) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 a jes' l' ti bio jedan od prvih potchinjenih overminda/sare kerigan? zar ti izgleda da bi zerg/toss hibrid izgledao potpuno kao protos i nosio protoski oklop dark templara? i kakve veze ima godiste sa okretnoshtju protosa? =o)) i pre je imao skoro 700 pa je tokom misija tepao ki veliki + pobio je 3 tvoja drugara tokom vrood wara ;oP godine su divna stvar, kao i iskustvo =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Mislim ljudi, sta se bre zale nije OMG grafa, pa pre neki dan sasm iskrvario 800e za C2D i 8800 kofu i opet me zabole sto SC2 nece da trazi DX10 i sranja. Dobra igra je dobra igra je dobra igra. Jebes grafiku. I dajte ljudi nemojte da baksuzirate sa 2010 i sl. ako je vec cetiri godine rade ima nade da bude Christmas 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ti se samo to tesis zato sto si biblija. I dalje tvrdim da to nije Zarat. A mozda nije ni hibrid glavni, bilo je vise verzija. A mozda nije ni hibrid vec onaj drugi sto je sa Zartom aktivirao hram. HA! Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 brate, znaci, zakuco mi trejler na 99% i nece da mrdne tipa pola sata, sad ne znam sta da radim:( :))) valjda nece da bude zahtevno, nikad nisam mogao da ispratim nove igre hardverski... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts