Mitch Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 duga je pricha i znam je celuauuu lave Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) @kjoot nije bas taj ali posluzice ;) komentar sa jednog amerskog foruma: no fair, he was camping and was using an aimbot Edited April 20, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 pesma dana : np: Iced Earth - Vengeance Is Mine "The Dark Saga" Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 sta bre pricam svasta -lik je otisao sa svojih osam godina u ameriku, tamo ziveo 15...ako ga to ne kvalifikuje kao amera onda ne znam sta bi moglo. kvalifikuje ga, kako ga ne kvalifikuje. decko je bio izuzetno socialan tip. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 ne kazem ja da su svi ameri takav nego samo da je on korejanac koliko je i mohi srbin Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 pesma dana : np: Iced Earth - Vengeance Is Mine "The Dark Saga" eto, kako su ljudi razliciti: iced earth - melancholy (holy martyr) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 lol nubs, op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 @Formica napisao sam to jer mi se penju na kurac priche kako samo u americi i samo amerikanci moge tako neshto da urade i nigde vishe. nisi me ukapirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 lol nubs, opšte je poznato da su valjani albumi iced eartha samo demo i prvi, ovo ostalo je za emo devojčice lol rofl :) i za emo decake isto!!!!one eh, dosta OT-a Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 imao je neku cavu na koju se lozhio i ona ga ispaljivala redovno. uleteo je na njen chas i prvo upucao nju u glavu, pa profesoricu koja mu se penjala na kurac. mislim, duga je pricha i znam je celu, poshto sam morao na chasu novinarstva da je obradjujem, al mi je pun kurac i ne mogu da kucam celu. od sad ne odbijam nijednu cavu kaoo aaaaa, nisi teo da me prcashhhhh aaaaa pljas... a ti cekash autobus, i dodje zhenski kreten i rokne te :D ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ovde je bash strashan show, shto se toga tiche... cela drzhava plache i to. prikazali su snimak od lika shto je snimao mobilnim.. kakva paranoja jebo te. poredjao ih je uza zid i streljao, bukvalno, tu prvu uchionicu. onda je izleteo na hodnik, pa pucao random i to. interjvuisali nekog lika, shatro heroj, blokirao je jednu uchionicu, pa je ovaj pucao kroz vrata. pogodio ga je u nogu, al ono, prezhiveo je barem. gledam taj snimak i kontam jebo te, kakvi su debili, njih 20ak da se zaletelo na njega, pa nema leba da bi ih sve pobio. josh prikazuje kako menja sharzher jedno 5 minuta, nema pojma lik otprilike.. beda :( metaka je bio pun inache.. u svakom sluchaju, lik pokushava da okrivi sve na drushtvo, kroz chitav snimak, kako ga niko nije voleo i to. a pricha je kako niko od uchenika vec duzhe vreme nije hteo da ide na chasove koje imaju sa njim, zato shto ga se boje... stalno ponavlja "You could have stopped this. It could have ended with only one death." u fazonu kako niej on kriv, nemam pojma... poslat je pre godinu dana na terapiju od shizofrenije, pa su ga pustili na kucno lechenje, koje ochigledno nije nishta uspelo. roditelji su juche prichali na tvu, strashno... kroz suze i sve to, ne mogu da veruju. @Mitch ju druzhe, zar stvarno mislish da cu da ti odgovorim na takvu jeftinu i totalno nepotrebnu prozivku ? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 pa ti si u prethodnom postu ispao smesan sa tim komentarom ^_^ no opusteno... i da, da neko reseta iz takvog oruzija, da li bi smeo sa 20 drugova da se zaletis, a znas da ce ~5-10 pogoditi. da li bi smeo da rizikujes na lupam ~25-50% sanse da taj metak zavrsi u tebi... ma daaaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ju druzhe, zar stvarno mislish da cu da ti odgovorim na takvu jeftinu i totalno nepotrebnu prozivku ?nema tu nikakvih prozivki,chist bakar... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) aman nek se poubijaju vishe i skrate svima muke sa malim zakasnjnjem..dabl vord^^ jebo im ja amerikan drim:P nema tu nikakvih prozivki,chist bakar... LEGENDOOOOO 15 do 6 a ja vristim od smeha..hahaha Edited April 28, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jebo im ja amerikan drim:P ajd da se ispravim, jer sam u onom svom postu izgleda dao arhaichne podatke (zomg!) od 2005te izgleda da je legalno posedovati i automatsko oruzhje (na saveznom nivou, lokalni i drzhavni zakoni may varry) tj zabrana koja je postojala pre podignuta je! u.s.a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 nije oruzhje to koje ubija... but i get your point ;] a i stvarno mi smeshno ovo "samo u americi", al da ne vadimo topik iz polu-mrtvih Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 mjok ne ubija oruzje, ubija onaj ko ga napravi i proda ja sam dosta propustio, gde se jos deshavalo u ovoj meri, pored SAD, da neki lik uzme pucu i resheta redom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 u kojoj to meri? :] to shto se jave 2-3 takva lika godishnje u drzhavi od 300 miliona? budite realni kad se vetj hvatate za primere... ako pljujete po loshim stranama, onda makar priznajte one dobre. a ja ovde netju da laprdam o dobrim stranama, prvo zato shto nisam spokesman za USA i netju da radim za dzabe :], a drugo zato shto me ne interesuje shta vi mislite o dotichnoj drzhavi (sve dok ne krene opshte pljuvanje koje ne podnosim). Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Ramirez-a placa CIA! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 damn, my cover is blown sting prijatelju, da mogu ja bih najradije srushio svaku jebenu tajnu drzhavnu sluzhbu poput DB-a ili CIA-e :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) hehe dzabe bi se trudio :). Uvek bilo i bice. Edited April 28, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 u kojoj to meri? :] to shto se jave 2-3 takva lika godishnje u drzhavi od 300 miliona? budite realni kad se vetj hvatate za primere... ako pljujete po loshim stranama, onda makar priznajte one dobre. a ja ovde netju da laprdam o dobrim stranama, prvo zato shto nisam spokesman za USA i netju da radim za dzabe :], a drugo zato shto me ne interesuje shta vi mislite o dotichnoj drzhavi (sve dok ne krene opshte pljuvanje koje ne podnosim). ja stvarno pitah, jer nisam chuo ni za jedan slichan inciednt van usa... kineza ima milijardu pa se ne deshava da godishnje 9 puta neki klinac pobije njih 30ak, ili se i desi ali su gubitci toliko maleni da nisu ravni ni statistickog gresci ;) ... dobre strane USA? ima ih, ali su duboko u senci onih loshih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 amerika je chudo.. i to ne mislim ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) ja stvarno pitah, jer nisam chuo ni za jedan slichan inciednt van usa... kineza ima milijardu pa se ne deshava da godishnje 9 puta neki klinac pobije njih 30ak, ili se i desi ali su gubitci toliko maleni da nisu ravni ni statistickog gresci ;) ... dobre strane USA? ima ih, ali su duboko u senci onih loshih... ha, nadao sam se ovome :] kako mozhesh da poredish negativnu stranu amerike sa pozitivnom* stranom kine? da, u americi tje se 2-3 puta godishnje desiti da neko uzme da puca random po ljudima, a u kini ne smesh da odesh iz sela u kome si se rodio osim ako ti drzhavna administracija da specijalno odobrenje... mislim, razmislite... te negativne stvari se i deshavaju u americi uglavnom jer je to drzhava u kojoj je skoro sve mogutje (i dobro i loshe). ljudi imaju neverovatnu slobodu da rade shta zhele sa svojim zhivotom. i da me neko ne napadne da sam idilichan, ne mislim bukvalno da imaju neogranichenu slobodu, ali u porodjenju sa ostatkom sveta... :] *to pozitivno je relativno, jer se do toga stizhe po cenu ozbiljnog ugnjetavanja i krshenja gradjanskih prava. a ja nisam bash pristalica "cilj opravdava sredstvo" Edited April 29, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts