Demian Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Flashback New years Eve 2006 Snezana maybe? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 skroz sam zaboravila da sam drugarici nesto obecala za danas i sad su mi se poremetili svi planovi vezani za celodnevnu bleju : ( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Flashback New years Eve 2006 Snezana maybe? ;) JoJ beshe to vrlo veoma zanimljivo :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Napisao svoj CV i sad lagano uzivam u blagodetima poluprazne kancelarije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 za dobrojutro samo pu er imperijal :) jacobs monarch u nedostatku pristojnog espreso aparata, hvala lepo. :) nego, kad smo već kod jutarnjih tema, mrzim kad mi se pokvari mleko koje sam kupio pre par dana pa moram da izlazim do prodavnice pre doručka. na stranu što uvek bacim pola litra jer malo trošim. koji sam golf 2 dizel jee Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 koji promašaj od dana jbt! nisam odgovarao soc a trebao sam, nisam našao fizičarku da joj isqkam da me ne obori u 4-toj godini, zaboravio sam referat iz likovnog, i najgore od svega, jutros sam ostavio pauziran torrent futurame, tako da sada nemam šta da gledam. o bože. :( http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 pa kupi karton "kravica" od po' litra = svi sretjni =o) upravo zavrshio tekst sto ga duzhim vec nedeljama...jebote, ko da pokushavam mesecima da si odsechem jedini izvor prihoda koji imam =o( sacu rucham pa neka zuja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Vratio se sa faxa pa malo odkuntao ma ko nov jbt , sad tunjevinu sa lukom pa da onesvescujem ljude po gradu :))))) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 "spijuniram" profile ljudima na majspejsu,pratim razne svadje,skupljam traceve .... nemam druga posla dok se ne nakanim da pisem sastav za sutra :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Doso kuci, klopao, zalio cvece, sad malo bleja, pa posle valja ici do grada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 kakav sharen dan radio do pet ujutro, digao se u pola devet i otisao do studenjaka poslovno, u 12 na glavnoj autobuskoj docekao ortaka garija iz Novoga Sada pa sa njim otisao do slovenacke ambasade, pa onda jeo u tribeci u knezu, pa dobio honorar, pa se po najvecoj mogucoj sparini dovukao autobusom kuci i nakon hladnog tusha strovalio na 2 sata spavanja... veceras me opet ceka nocna seansa rada ali sam zato skinuo Lovca na Jelene i trecu sezonu Voyagera da mi pravi drustvo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 sutra prazna gajba, a treba da mi dodju neki mutavi smaraci sa faxa da radimo projektni..jebemumisa, opet mi se pokvarise svi planovi, u q I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 jel mogu ja da ti dođem da radim šta oćeš? lejm, aj nou :P privodim neki maratonski download kraju, nešto me boli glava, sad ću da legnem, ništa od učenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 koja kolicina retardiranih postova na ovom forumu ZOMG mrzi me citat to sve kul topic ovaj pricajte, nikad nicije postove ovde ne citam eventualno kad postujem pa procitam jedan iznad... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Evo sad sam chuo na dnevniku da je neki lik od 17 godina ubio druga iz razreda... O jebem ti sve... Bash sam se skenjao :((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 i drugi lik koji se udavio na ex-u. kako umeju vesti da smore... http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Gledam i psujem ovaj kraj sveta koji mi je pokvario sve planove za veceras....grrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ma šta vas bre boli kurac što je neki tamo ubio nekog. gledajte vi svoja posla bolje, i brinite se samo za ono što može i vas da ugrozi, a ne za tamo neke izolovane slučajeve. u protivnom, bensedin vas čeka. in other newz0rs, sa 27 stepeni na <10, gg no re. saću da gledam simpsonz0re a jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 dosao iz grada, sva sreca pa me nije uvatio ovaj pljusak..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 pljusak izgleda samo mene nije iznervirao :) sve sam pozavršavao što sam imao, i taman se vratio sa trčanja kad je počela kiša. i još me sačekao džek bauer srezan na dvd. klopanje na kauču dok džek na tv-u pwnuje teroriste, ihaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Opet naisao neki smoreni period.....uh kako me to nervira...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Danas gotovo novo kupatilo, napokon tusiranje kod svoje kuce :). In the otha' news: Jos 2 dana i mogu da izlazim napolje(prelezah boginje napokon)... The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Evo sad sam chuo na dnevniku da je neki lik od 17 godina ubio druga iz razreda... O jebem ti sve... Bash sam se skenjao :((( i drugi lik koji se udavio na ex-u. kako umeju vesti da smore... Vas dvojica prichate o istom dogadjaju inache Juche je nestao dechko, danas ga izvadili iz jezera i u izjavi tog drugara ima nekih neslaganja pa su ga priveli bla bla. Sabio sam rachunovodstvo \o/ Matematiku nisam... uopshte nisam... Ostavljam je za septembar. Preglup predmet realno, preglup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Say that again and you'll be sorry Realno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 pljusak? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts