Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Преждеро сам се пице, боли ме стомак

бтњ, ипробавам ћирилицу [blue]

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

@junkie:

po ova zadnja 2 reda koja se zavrshavaju sa "sin", cenim da si postao ponosni otac, alal vera [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

brate hajli ovo nije smeshno...

sin je leva strana naravno, a ovo ostalo je da mu je ischashena jedna od 3 kosti lakatnog zlgoba, da je okrajak druge kost u tom zglobu slomljen i, najchudnije, da u pazushnom zglobu ima "slobodno telo" as in i tamo se nesto slomilo pa sheta...s

sve u svemu not funny one bit...

sin je leva strana naravno, a ovo ostalo je da mu je ischashena jedna od 3 kosti lakatnog zlgoba, da je okrajak druge kost u tom zglobu slomljen i, najchudnije, da u pazushnom zglobu ima "slobodno telo" as in i tamo se nesto slomilo pa sheta...s

otprilike mi je tako objasnjeno

kolko je to ozbiljno za operisati.. i jesu moguce i koje posledice?

da isti je lakat lol

volem te cika kole

Edited by Junkie

brate, bio sam na ircu kad je objasnjavao shta mu je, tako da bolje da napishem neshto barem malo duhovito, nego da ga plashim sa nekim prichama ko shto krenu ljudi "moj ortak je imao slichno, i bla bla bla bla". Junkie najbolje da ne mislish shta sve moze da bude, odesh 'ladne glave sutra i srecno, to je to.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kako??

mislim da reche da pase travu vec 7 dana:)

dijeta je zlo, narocito za mene koji ne volim da jedem brdo stvari, a ono shto volim da jedem je do jaja shtetno za organizam i goji poprilichno ;) uglavnom, poenta je:

1) 1.5l vode dnevno mora da se popije.

2) Dorucak mi je uglavnom sholja jogurta i pola parcheta crnog hleba (ne integralnog), ili sholja jogurta i banana

3) Rucak iskljucivo povrce (znaci tanjir nemasne supe + tanjir graska + pola parceta crnog hleba + pola paradajza)

4) vecera je sholja jogurta

5) nista slatko, nikakav shecer

6) voce dozvoljeno u neogranicenim kolicinama (tipa jagode, pomorandze, jabuke, mandarine itd..)

Ja sam treci dan imao blage nesvestice, al' sad je sve ok :) To je to uglavnom, meni je danas 8 dan, posle 2 nedelje se pojachava ishrana i krece sa fizichkim aktivnostima (bajs, trchanje itd..)

Odgledao 22. epizodu H.

Idem sad do opštine, moram da vadim pasoš... Papiri, papiri...

@Sa1nt

Druže, te iscprljujuće short-term dijete su živo sranje, čim počneš normalno da jedeš sve će ti se vratiti sa kamatom. [:)] Povrh svega, iscrpljuješ organizam a ustvari ne mršaviš nego izbacuješ vodu. Nemoguće je smršati ~600 grama dnevno, nije zdravo. Neka Kole the wizard da stručni komentar [:)]

Ne može linija za leto da se nabaci za mesec dana. O tome treba misliti oko nove godine, dok bucaš pečenjce i rusku salaticu zavaljen u fotelju [:D]

Edited by Tauruss

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...