medolinka Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Stariji sam osam godina od jedinog zenskog aktivnog clana foruma. jesi siguran da si dobro izracuonao? ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 koji smor jbt Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 jesi siguran da si dobro izracuonao? ;) Neka ti neko ko zna da racuna reze dekstera. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Преждеро сам се пице, боли ме стомак бтњ, ипробавам ћирилицу Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 na kom šanku radiš? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 stavi nas na spisak:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 omg jel mogu da dobijem backstage pass It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ja sam krukova devojka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 pojela sam punu kesu gumenih bombona i sad mi se povraca :/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 bla, treba da idem da spavam, pola 6 ujutru :\ ceo dan bio u bolnici, iznet sa terena.. sezona gotova za mene :((( sutra cu da okachim sliku kostobrana. jebeni crnci. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 zasto se svi isprimaju kad daki tovari :) pa znam da bg ima kej jbt ima i kanalizaciju kako nebi imo kej KRUKO OCU JA U BEK STEJDZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 aj buduci doktori : luxatio capitis radii sin corpus liberum cubitis sin fracture capituli humeri sin sutra operacija [:(][:(][:(] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 idbreupichkumaterinu!! pa jesi ti opet pao na taj isti lakat ili je tek sad snimak uzeo u ruke neko ko zna sta radi? zaboga miloga =o((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 @junkie: po ova zadnja 2 reda koja se zavrshavaju sa "sin", cenim da si postao ponosni otac, alal vera 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 smrshao 4 kila za 7 dana... idemo dalje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 brate hajli ovo nije smeshno... sin je leva strana naravno, a ovo ostalo je da mu je ischashena jedna od 3 kosti lakatnog zlgoba, da je okrajak druge kost u tom zglobu slomljen i, najchudnije, da u pazushnom zglobu ima "slobodno telo" as in i tamo se nesto slomilo pa sheta...s sve u svemu not funny one bit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mrzi me da idem do frizera... ostacu cu chupav bole me uvo... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 brate, mani se rolera. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 smrshao 4 kila za 7 dana... idemo dalje ;) kako?? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) brate hajli ovo nije smeshno... sin je leva strana naravno, a ovo ostalo je da mu je ischashena jedna od 3 kosti lakatnog zlgoba, da je okrajak druge kost u tom zglobu slomljen i, najchudnije, da u pazushnom zglobu ima "slobodno telo" as in i tamo se nesto slomilo pa sheta...s sve u svemu not funny one bit... otprilike mi je tako objasnjeno kolko je to ozbiljno za operisati.. i jesu moguce i koje posledice? da isti je lakat lol volem te cika kole Edited May 17, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 brate hajli ovo nije smeshno... sin je leva strana naravno, a ovo ostalo je da mu je ischashena jedna od 3 kosti lakatnog zlgoba, da je okrajak druge kost u tom zglobu slomljen i, najchudnije, da u pazushnom zglobu ima "slobodno telo" as in i tamo se nesto slomilo pa sheta...s sve u svemu not funny one bit... brate, bio sam na ircu kad je objasnjavao shta mu je, tako da bolje da napishem neshto barem malo duhovito, nego da ga plashim sa nekim prichama ko shto krenu ljudi "moj ortak je imao slichno, i bla bla bla bla". Junkie najbolje da ne mislish shta sve moze da bude, odesh 'ladne glave sutra i srecno, to je to. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 kako?? mislim da reche da pase travu vec 7 dana:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 evo vozio malo bajs, pauzirao 2 dana jbg zbog prehlade, danas samo sportske aktivnosti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 kako?? mislim da reche da pase travu vec 7 dana:) dijeta je zlo, narocito za mene koji ne volim da jedem brdo stvari, a ono shto volim da jedem je do jaja shtetno za organizam i goji poprilichno ;) uglavnom, poenta je: 1) 1.5l vode dnevno mora da se popije. 2) Dorucak mi je uglavnom sholja jogurta i pola parcheta crnog hleba (ne integralnog), ili sholja jogurta i banana 3) Rucak iskljucivo povrce (znaci tanjir nemasne supe + tanjir graska + pola parceta crnog hleba + pola paradajza) 4) vecera je sholja jogurta 5) nista slatko, nikakav shecer 6) voce dozvoljeno u neogranicenim kolicinama (tipa jagode, pomorandze, jabuke, mandarine itd..) Ja sam treci dan imao blage nesvestice, al' sad je sve ok :) To je to uglavnom, meni je danas 8 dan, posle 2 nedelje se pojachava ishrana i krece sa fizichkim aktivnostima (bajs, trchanje itd..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) Odgledao 22. epizodu H. Idem sad do opštine, moram da vadim pasoš... Papiri, papiri... @Sa1nt Druže, te iscprljujuće short-term dijete su živo sranje, čim počneš normalno da jedeš sve će ti se vratiti sa kamatom. Povrh svega, iscrpljuješ organizam a ustvari ne mršaviš nego izbacuješ vodu. Nemoguće je smršati ~600 grama dnevno, nije zdravo. Neka Kole the wizard da stručni komentar Ne može linija za leto da se nabaci za mesec dana. O tome treba misliti oko nove godine, dok bucaš pečenjce i rusku salaticu zavaljen u fotelju Edited May 17, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts