voodoo_ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Pričao mi rod rođeni koji je bio u vojsci! Ja planiram da se provlačim do 2010. kada su najavili ukidanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Voodoo, mislio sam da imash bar neku granicu, ali da je ista 2010.?! Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Bezi bre voodoo_, prvi dan nosis svu opremu od magacina do kasarne a sledeci put imas jedno 20-30 kila opreme kad ides na vezbe. A neko da te tera usiljene marseve sa svom opremo, e to su price i pricice. Stvari na koje mozes da racunas su napusavanja od strane rezervista koji su mentoli to ti garantujem. A cisto da se zna, kad ides u rat nisi u treger majci nego u full opremi pa ako neko od tebe ocekuje da istu mozes da obuces i budes mobilan je sasvim normalno. Da sam ja vlast, vojna obuka bi bila obavezna. Jedno 2-3 meseca i mozes kuci. Duze samo ljudi koji jure vojnu karijeru. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ah taj stari srpski fetis "da sam ja vlast" :)) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 "da sam ja predsednik/selektor reprezentacije/komentator/novinar" je puna verzija srpskog fetisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 A popravljamo se, ranije je bilo "da sam ja Bog". Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Cell said: A popravljamo se, ranije je bilo "da sam ja Bog". mislis da sam ja tito/sloba/etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 @cell Seres za medalju sa tim tvojim random "Srbi govna" h8-om. Cisto da se nesto kaze iz frustracije. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Bash se ne razuememo ovih dana?! Ne razumem te podele Srbi,Hrvati i ostalo.Kad kazhem "mi" ja mislim na ljudska bica. Pogledaj malo forume i diskusije ljudi iz drugih zemalja uzorak je identichan ovom ovde.I kod njih ima egoista,fasista,liberala,levichara i ostalih grupacija. Tako da ovo vazhi za u buduce kad kazhem "mi" mislim na homo sapiense.Ok? Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ovaj Seth je skroz prknuo chovek. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Rece covek koji koristi "prknuo" :P Mozda, nocni rad ubija zivce koje imam, a po prirodi sam kreten pa u svemu vidim napad. E sad, to "mi" kao homo sapiens. Razumem ja tebe i mesto na kojem se nalazis i pogled na svet sa istog je i meni poznat. Smatras da ljudi treba da zive u miru i slozi, da svi problemi mogu da se rese razgovorom i da pravda, logika i istina svima nesto znace. A onda dune neki zli vetar u tvom pravcu pa te sa tog mesta pomeri ili jedan olujni oblak baci senku na stvari oko tebe pa onda vidis svet onakav kakav jeste. Pun ljudi kojima pravda, logika i istina znace koliko prljavstina ispod nokta. Gde se razgovorom nista ne postize, jer za razgovor je potreban sagovornik. Pun ljudi sa predrasudama koji se odnose direktno na tebe ili ljude koji su oko tebe. A sa takvima je tesko pricati. Vidis ljude kojima su licni interesi na prvome mestu. Vidis grozne stvari. I dok tako gledas, desavaju se promene u tebi. Od smirene i razumne osobe koja mrzi konflikt pretvaras se u besnog i nervoznog kretena koja u svakome vidi protivnika i svaku rec napisanu smatra napadom na njega samog. I ta osoba u koju si se pretvorio nema vise zivaca da mirno prica sa ljudima jer smatra da ga ljudi ne slusaju a nema snage da se bori za stvari koje smatra vrednim borbe jer ga bes gusu i muti mu razum. Laku noc. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Want a cookie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 got cookie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 got life? ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 got funny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 got predci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 GOT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 got MILF? ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Mene jos nisu zvali ni na regrutaciju ni na nista . ada je to bilo u srednjoj ja nisam tada bio u skoli pa nisam ni isao pa me ni nemaju u evidenciji :) A kada bih se zagovnalo 80% ludi tj maldih ne bih islo u rat ( dobro osim radikala koji su gloopi ko kurac :DD ) i maloumnih ljudi kojima mozes da prodas koju hoces pricu . Icicu u vojsku kada Politicari posalju svoje sinove i rodjake i oni sami odu urat onda ja sledim , ja mislim daj e to posteno ali posto to nema sanse da se desi tako necu ici :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 I ja cu ici, urat jer ja sledim i mislim daj e to poshto i tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Ija ću ići urat čim mepozovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 E u redu je , tek sam sa tusa sisao pa sam kucao nisam , nisam ni vodio racuna o slovima o bozeee stvarno ste nemam reci [smajli3] [smajli3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 i da, another one bites the dust... RUR xyz+1 : others 0 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Nego, chizrac, shta bi sa tim nozh-pvo-civil kombo? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts