Jump to content

Bezi brate...

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zasto si tako siguran da nisu? Ne znam hrvate koji su u tom periodu ziveli u srbiji da bih kenjao o tome ali znajuci ovaj narod i gledajuci sta je sve radio mogu sigurno da kazhem da je bilo velike netrepeljivosti ako ne i ugnjetavanja hrvata kao sto je bilo i sa crnogorcima, a klanja ...

Mohi, opet kenja

Jeste netrpeljivost izražena kod Srba, ali su Srbi, za razliku od komšiluka, "salonski ratnici". Dok gledaju Dnevnik, svima bi jebali milosnu majku, a kad izađu iz kuće, posle dva piva svako im je brat najrođeniji pa makar se zvao i Abdulah Šabanadze.

Ovo je je**** tačno.

Zasto si tako siguran da nisu? Ne znam hrvate koji su u tom periodu ziveli u srbiji da bih kenjao o tome ali znajuci ovaj narod i gledajuci sta je sve radio mogu sigurno da kazhem da je bilo velike netrepeljivosti ako ne i ugnjetavanja hrvata kao sto je bilo i sa crnogorcima, a klanja ... pa jebiga i ti preterujes sad. Ako u blokovima imas 80% sanse da dobijes batine samo zato sto prolazis tuda ne vidim gde je problem u prebijanju kineza iz nekih razloga kao sto su ovi navedeni na forumu tipa ubijanje male privrede, otimanje leba iz nasih usta i sl.

ugnjetavanje crnogoroca? ja sam crnogorac i niko me nije dirao. Evo jutros sam bio do maksija i niko me nije popreko gledao ni trazio da zashijem nesto za rever da bi me na ulici lakshe identifikovali kao crnogorca.

opet preterujesh i opet izvlachish pogreshne i tendenciozne zakljuchke. To sto,prema tvom mishljenju, postoji 80% sanse da te neko prebije u blokovima sto je sulud stav, nema nikakve veze sa nashim mentalitetom nego sa ekonomskom situacijom i iste sanse za prebijanjem imao bi u nekim slichnim krajevima pariza, berlina, amsterdama....

i kao sto su neki rekli, jedno su postovi na internetu a drugo su realni dogadjaji. Ako su sonja BIserko i natasha kandica, mogli da nadju za 9 godina ratovanja, kao jedini primer zlostavljanja Hrvata u gradu od 2 000 000 ljudi, nezakonito prisvajanje stana porodice Barovic u Zemunu, onda zaista nemash nikakve osnove da ostrascene i priglupe zakljuchke

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Jel tebi na chelu pishe da si crnogorac?

Pricaj malo sa average-joe-srbinom o crnogorcima ... ako nista drugo uskratice im nacionalnost pored toga sto ce reci da su kopilad albanaca i ne znam cega ....

Ne znam sta vi smatrate pod "falila dlaka sa glave". Ako je jedini vid ugnjetavanja fizicki onda ste predugo ziveli u ovom govnetu od zemlje. Meni je dovoljno da svaki drugi gradjanin zheli da me zakolje da se osecam grozno, a to sto su ti isti pichke pa svoje zhelje ne smeju da sprovedu u delo je druga prica.

A sto se tice komentara o blokovima ... tako je kako ja sam izneo statistike mojih peshachkih poseta blokovima od cega je nekoliko bilo u ja i riba tandemu i nije navodjeno kao primer potenciranja srpske naravi vetj kao primer mogucnosti dobijanja batina u ovoj divnoj zemlji posto su neki ovde tvrdili da je to malo verovatno. Znachi niko nije rekao da je gore nego u harlemu vetj je opovrgnuta izjava da je malo verovatno da je mali zhuti dobio batine.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

A sto se tice komentara o blokovima ... tako je kako ja sam izneo statistike mojih peshachkih poseta blokovima od cega je nekoliko bilo u ja i riba tandemu i nije navodjeno kao primer potenciranja srpske naravi vetj kao primer mogucnosti dobijanja batina u ovoj divnoj zemlji....

Ne verujem da neko u blokovima sme kalija da dira.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

mohi, sa tobom voditi bilo kakav smislen razgovor je, od sada, apsurdno ...

A do sada nije bilo? Sta se promenilo?

Enihu ja stojim pored chinjenice da srbi u najmanju ruku sebe smatraju boljim od crnogoraca. Glavna stvar koju ja zameram srbima u odnosu prema crnogorcima je sto im uskracuju nacionalnost za koju mene realno zabole k ali svako ima pravo da se izjasni kako zheli. S druge strane ima dosta srba koji crnogorske liberale smatraju albancima i sl, a eto ja znam brdo istih koji tu zhive vishe nego sto pola ljudi sa foruma zna unazad svoje stablo.

Ne mora te neko tutji da bi se osetio ugnjetavanim. Razmisli malo.

Ne znam sta vi smatrate pod "falila dlaka sa glave". Ako je jedini vid ugnjetavanja fizicki onda ste predugo ziveli u ovom govnetu od zemlje. Meni je dovoljno da svaki drugi gradjanin zheli da me zakolje da se osecam grozno, a to sto su ti isti pichke pa svoje zhelje ne smeju da sprovedu u delo je druga prica.

I

ma eno ti vudu pa sa njime polemishi...ti kao da zivish u nekoj tvojoj verziji Mein Kampf-a

Jest u Mohikaner Kampf.

I šta sad, treba da uvedemo mind control i apsimo svakog ko ima nepoželjne misli. Jel te to podseća na nešto, fašizam možda?

A drugo, otkud ti znaš da li je neko nekog hteo da zakolje ili ne? Recimo ovim hrvatima što ih znam niko za to vreme sranja nije opsovao ni hrvatsku majku u afektu, a kamoli nešto drugo. E sad što se to ne slaže sa tvojom fikcijom, šta da ti radim. Nego idi ti lepo u npr. Sarajevo pa tamo sa istomišljenicima izmišljaj teorije o vekovnoj sklonosti Srba da kolju, ubijaju i mrze.

Eo vetj sam kreno pishem kad stignem.

A sto se tice komentara o blokovima ... tako je kako ja sam izneo statistike mojih peshachkih poseta blokovima od cega je nekoliko bilo u ja i riba tandemu i nije navodjeno kao primer potenciranja srpske naravi vetj kao primer mogucnosti dobijanja batina u ovoj divnoj zemlji posto su neki ovde tvrdili da je to malo verovatno. Znachi niko nije rekao da je gore nego u harlemu vetj je opovrgnuta izjava da je malo verovatno da je mali zhuti dobio batine.

mohi je talenat da prisustvom izvuche na videlo ono najgore u ljudima [:D]

btw u poslednjih 6 godina jedini put kad je neko ozbiljno hteo da me gankuje, to je bilo 100m od palata albanije

ne rachunamo ivanove, mohijeve i kjootove gankove [;)]

chekaj a zasto se svi vi pogadjate ichim sto mohi pricha?

kad ja sa njim komuniciram, mislim da je od oktobra preprosle godine nastupila poptpuna revizija pristupa choveku, zamisljam da vodim dijalog sa fiktivnim likom iz nekog stripa i uopste nemam problema =o)

jednom i ovaj kole da kaže nešto pametno. ćebe, odlepio si, al znamo to odavno :)

ne rachunamo ivanove, mohijeve i kjootove gankove [;)]

huh?

verovatno bih kapirao foru da znam šta je "gank".