Jump to content

Bob Sinclar

Recommended Posts

• 1 month later...

Ja mogu samo da kazhem da ne pamtim,kada sam sam u zhivotu bio na boljoj zhurci,znachi bilo je toliko dobro... da nemam rechi... chovek je objasnio neke stvari... IZUO JE, 3:30 MIN TOTALNOG OTKIDANJA! Chovek je car!!! Samo mi je MNOGO zhao shto crncu ovi nashi glodari MRTVI nisu dali vizu... onda bi tek bilo ludilo! Bilo brda ljudi.... ali zato sam se toliko oznojio.... u zhivotu se vishe nisam oznojio,ako nisam 2kg-a skinuo onda ne znam.... ZNACHI BILO JE FENOMENALNO!!!! Ko nije bio,propustio je dosta...

Kali shto muva corave ribe :D

KALI(L)

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Stvarno, ne znam da li sam se ikada onoliko oznojio... ni na treningu po ovoj vrućini nisam bio onako mokar.

Žurka je bila vrh, prostor, osvetljenje, OZVUČENJE, fantastično.

A što se one vrućine tiče, istripovano mi je bilo.... moglo da se diše ali voda samo izbija iz tebe.

Ako neko ima set listu neka napiše, ima par stvari koje su mi se baš svidele a ne znam ih.

Sperminator - zaštitnik materice

Bash je bilo do jaja. Sinclar je prebio, realno. Samo sam se bio malo smorio kad je onaj nash (Acim ?) pre njega pushtao, al kad je Bob doshao, dizao sam ruke OMG :) Samo mi je zhao shto smo morali da odemo oko 3 i 20 da bi smo stigli na voz... :(

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.