Kole Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Uglavnom radi se o staklenoj platformi podignutoj 1.2 km iznad grand kanjona, na Eagle pointu u rezervatu plemena Hualapai, zapadni deo Grand kanjona, cenim da je to Arizona. Nista specijalno o celoj stvari, ali 100 dolara imate savrsheno bezbedno okruzhenje da se izborite sa svojom akrofobijom =o) Platforma je dizajnirana da mozhe da podnese do 800 ljudi, iako ne pustaju vishe od 200 at any given time, a da ne bi izgrebali staklo tj pleksiglas u podu koji omogucuje sumanuti vidik posetioci dobijaju "disposable" kaljache za operativne sale =o) Ljudi koji se proshetaju kazhu da iako su 100% bezbedni, svaki shum im se chini kad da nesto ispod njih krcka, funny stuff =o) Skywalk je otvorio Buzz Aldrin, chovek kome sve veze njegovog caleta ipak nisu uspele da omoguce da izadje na povrshinu meseca pre Armstronga, mada je zato on sigurno medijski exponiraniji od Nila. chek it aut @ http://www.grandcanyonskywalk.com/home.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Da . Ja odgovorno tvrdim da se po ovom ne bih prosetao ni za karton vinjaka. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ako im je sajt onako kvalitetan, mogu zamisliti kakava je tek terasa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Video sam ovo u novinama, perverzija.Ali čisto sumnjam da bi zakoračio na to ikada, preveliki strah od visine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Najbolji i ako se ne odradi kako treba i najbolniji nachin za prevazilazenje straha od visine je skakanje sa desetke na bazenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 vrh, voleo bih da probam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Nisam pristalica geshtalt pristupa u psihoterapiji. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdose Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 dojaja :)) samo sam ja mislio da su to neke razapete zice preko kanjona pa da vidis nesto a ovo uz liticu nije ovo nista strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ma ja bi to proterao tuda da se ja pitam !!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts