RuS Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Ja trazih, ali ne nadjoh. Da li neko ima da mi preporuchi neku ozbiljnu firmu koja prodaje plotere ? Potreban mi je jedan za manje formate, dakle a3, ili eventualno a2, i jedan mnogo ozbiljniji, formata a1 ili vishe, sa rolnom, stojecji, ali da ne prelazi cenu od 2500 evra sa pdv-om( dobro, 50 evra tamo vamo nece praviti shtetu ). Hvala unapred. Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Tesko da ces ovo lako naci kod nas. Eventualno vidi dal' BS procesor ima nesto na taj fazon, ili mozda HP-ova centrala, sta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 (edited) Alphaset, newdeal...imas gomilu firmi kod nas koje se bave prodajom plotera Edited March 23, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 za A3 HP DeskJet 9800 - video sam da je dosta popularan kod nas taj je ispod 300e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts