kRiK u tAmI Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) gledaju da uvate neku za sisu :)) kako ide ona pJesmichica.. zhelim da.. diram.. tvoju sisu.. Edited March 31, 2007 by MaRuShKa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ja ne bi bio ja kad ne bih imao jos koje iznenadjenje za vas.... kratak video clip od sinoc (ton je zhasu...): http://users.hemo.net/fatboy/DOWNLOAD/GALL...tic30mart07.AVI Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ^ [roflmao] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 :))))) bilo super super super ! ! ! :)) trsha me je uveseljavala pola veceri i onda kad je zapalila ranije,smorila sam se ;( naravno,slika iz kluba mi je uzas ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 dang diggitty ove slike "sa dushama van tela" su vrh dobre! samo shteta (ili blagoslov) sto kamera ne mozhe da uhvati boleta na danceflooru ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 @snimak.. losh zvuk, slika extra.. :] samo mi nije jasno shto je tako losh zvuk.. ja nisam imala problema sa svojim photoaparatom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Joj bilo je bash mega mega, Krukotron OPRO totalno, mnogo mi se svidjao live act, onako bash :) Svaka chast tebra Pozdrav celoj ekipi, i konacno smo upoznali Trshu i Maru OMG Btw ste videli da je Kruko u jednom momentu od svog silnog vajba CHAK I DESNU OBRVU KRENUO DA MRDA :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Krule, fala ti! bilo odlicno... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 lepo si izmontirao:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 plur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 za pocetak SVE PRODAJ i uzmi MASAN LAP brate, nema leba od tegljenja pola gajbe u klub... Inace slike su sasvim fino ispale s obzirom da imam amsung dyldomatic 4mpx :) a sto se live acta tiche..... tu ci da ti bacim par svojih ideja pa mozda to jos doprinese shmeku celog act-a... :) ...posto isti ima ENORMUS potencijal da bude voznja veka za sve novostasale narko-generacije Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Bili mkdsl i filip u Indjiji u Extream klubu i ja se extra proveo...a u plastic cu josh da idem...znachi momci su stvarno super odradili i josh jednom best regards from Indjija!!! COME AGAIN!!! :D PS:AJMO POZADI IMAM JEDAN OPASAN SHTEKS ili VOLIM DA DIRAM TVOJE PEDU I SESI!!! :D RULLE!!!! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 nemoj taj hejt sa chillout-a, grujo, vidiš da je čoveku bilo do jaja. pri tom nije išao na zmiju ili trens, tako da stvarno nije zaslužio napuš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 PS:AJMO POZADI IMAM JEDAN OPASAN SHTEKS ili VOLIM DA DIRAM TVOJE PEDU I SESI!!! :D RULLE!!!! ne radi se o tome vec o ovome Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 chek shta ima loshe shto sam zgotivio ovde dve pesme shto je lik pushtao? :) Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 jebo mater sta ste me napali nije nista lose,niti je bilo kakav hejt,nit je napush,samo mi je bilo smesno reanimacija topika tvojim postom koji je vezan za Flipa i Mkdsla a ne za Kruka i jos + pedu i sise Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 matori izvini shto sam te iznervirao... izvinjavam se svojim postovima koji nisu imali veze sa krukom ali su imali veze sa mkdsl-om... Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts