gruja Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 gruja fan spidermana i heklanih miljea :P nego koja su ova tri superheroja? hulk? iron man? cyclop? pogledacu sledeci put kad budem bio kod njih :) ova dva manja su blizanci :)) i da,rasprava ko je jachi Betmen ili Spajdermen je konacno dobila pravi odgovor,posto je Vuk(spajdermen mali) rekao da je Betmen jachi,a nosi Spajdermenovu majcu,ima li objektivnijeg odgovora od toga:)) Onaj najstaiji sin s grbom Italije na majici je baš ružan. ;) pojesce te mrak u vojlovici u subotu :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 :)))) Pa Vojlovica je i ovako slabo osvetljena. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 :)))) Pa Vojlovica je i ovako slabo osvetljena. ;) Kad su dobili struju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kad su dobili struju? kad i ti mozga... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 lol reko ti da nemas struju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 kako je kul ovaj thread kad ne gledas neke 2 nedelje.. pa se izrokas slikama, i vristis od smeha na vec bradate prozivke. al svejedno ima dobrih Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ^Word Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 gruja fan spidermana i heklanih miljea :P nego koja su ova tri superheroja? hulk? iron man? cyclop? jel ovo nasha nezvachnichna kraljica fitnesa ili tako nesto :P mnogo lichi na tu ribu da to je ona :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 trebo si i ti da je uhvatis kao ona tebe ako ste rodjaci neki onda jbg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ma opet bi je uhvatio :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 kalimero, kol'ki ti taj vrat jebote :D zhirafa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 trebo si i ti da je uhvatis kao ona tebe ako ste rodjaci neki onda jbg :) to killi iz iskustva,vatao se sa karmen tako ,pa pomislili da mu je sestra od tetke :D Mitro kada igramo fudbal? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 kalimero, kol'ki ti taj vrat jebote :D zhirafa :D pa ne znam visok sam 2m :D sta bi ti da imam mali vrat :D aj nagruvacu trapeze :D pa cu smanjim vrat :D da ti ne smeta :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Kali :D ludak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 pa ne znam visok sam 2m :D sta bi ti da imam mali vrat :D aj nagruvacu trapeze :D pa cu smanjim vrat :D da ti ne smeta :D mojne :D ti :D tu :D meni :D 2 :D metra :D vec :D pod :D hitno :D da :D se :D gruvash :D da :D ne :D izgledash :D kao :D zhirafa :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Sad ne smem da kačim sliku, Draganče ne voli nas dugovrate. :( A meni baš lepo stoji moj vrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 chovek vishe ne sme ni da se zajebava ovde :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 lol kraljica fitnesa. ako je to ta koja mislim da jeste... SVAKA JOJ SE DALA! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 to killi iz iskustva,vatao se sa karmen tako ,pa pomislili da mu je sestra od tetke :D Mitro kada igramo fudbal? :D :P ma to ovi iz sheste igraju ozbiljno njih pitaj ja dodjem samo kad se igraju prijateljske ili kad falel ljudi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Kad sam bio mlad...Pre dve ipo god Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Sad si najebo kad te startuju forumski gejevi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 ^ evo, prvi se već javio :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 ae da predjemo malo sa lifta na wc : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 a gde ti je drugarica? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts