Lex Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Posle mesec dana pauze, danas u 14h se vozi Catalunya. 4 bitna vozaca su se opet plasirala na prva 4 mesta i to sledecim redosledom: Massa, Alonso, Kimi, Hamilton Kimi je davao neke izjave da zeli pobedu i kao naostren je, pa se mozda mozemo nadati da ce pokusati da pretekne nekoga i na stazi. McLareni ce svakako napasti na pocetku, a narocito Alonso koji bi po nekim procenama trebalo da ima najmanje goriva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 masa, hamilton, alonso...kimi ispao, gogo hamilton:)...btw, 8. mesto i bod za nasheg omiljenog takumu sata i super aguri hondu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 sve u svemu dosadna trka kao i obicno... a takodje dosta odustajanja je bilo kao i gresaka,npr ona sa bmw-ovim mehanicarima. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Jos su uspeli i bolid coveku da zapale......a ko je onaj mucenik sto nije startovao? Nisam uspeo da vidim sve posto sam morao da idem dalje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 uzasno dosadna trka :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Truli nije startovao kada se izbagovao semafor... Trka je bila smooor. Svaka chast Massi, Hamiltonu i Alonsu za apsolutno profesionalnu voznju. I ko jebe Kimija koji je opet uspeo da sjebe bolid... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Meklaren pwnovao Ferari danas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 uber smor trka. do prosle sezone sam navijao za meklaren, jer mi je to omiljeni tim josh od crveno belog marlboro bolida meklaren-honde sa senom za volanom, ali ove godine zaista ne mogu da navijam za tim u kojem vozi Alonso koji mi je najsmor, lichno, vozach u poslednjih 10 godina. FOrza ferrari Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 hamilton ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 meni je kul što konačno mogu da navijam za ferari, jer je otišla njasvi a svakako sam navikao da navijam za neki tim koji je do jaja brz ali im do kraja trke otpadnu točkovi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_or_Bid Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 meni je kul što konačno mogu da navijam za ferari, jer je otišla njasvi a svakako sam navikao da navijam za neki tim koji je do jaja brz ali im do kraja trke otpadnu točkovi :) Seconded. Quote DOPEFISH LIVES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ne znam jel ovo pravi topic za to, deluje da jeste, pa me interesuje sta su se isprimali ovi komentatori na b92? Ne pratim formulu 1, ali koliko sam uspeo da pohvatam bilo je svakakvih sranja, onaj Kubica umal' ne poginu, no medjutim, pred kraj su ovi komentatori spominjali da "ne mogu da veruju", da su u "skrivenoj kameri" i slicno, kad je jedan lik neki japanac recimo pretekao recimo rajkonena ... jel to neki "stari dug" ili su se ovi samo primili bez potrebe, ili sta? edit: A cisto da budem od neke pomoci, pobedio je Hamilton, i kako rekose, prva pobeda u karijeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Luis vinz. Trku zanimljivom uchinili problemi vozacha sa ulaskom i izlaskom iz boksa. :D Highlihg svakako Sato koji pretiche Alonsa 3 kruga pre kraja u borbi za 6. mesto. Kimi razocharenje sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 jebote kakva trka...triput izlazio safety car, kubica polomio nogu...dobro da je sacuvao glavu kako se slupao...hamilton, hajdfeld, wurc, kovaleinen, kimi, sato, alonso i ralf...i da laki, nije to neki lik japanac, nego jebeni takuma sato koji je u poslednjih nekoliko krugova pretekao ralfa i alonsa, nije mala stvar, slozices se:)...svaka cast za wurca i kovaleinena koji su sa zacelja stigli do vrha...i za hamiltona i hajfelda naravno koji su odvezli ekstra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Najzanimljivija trka ove sezone... Jedino mi je zao sto je ferafi popusio masnu karinu ovoga puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 bilo je zanimljivo jer je safety car izasao 5 puta na stazu fazon... :) i drago mi je za sato-a,volim kad vidim tako neka manja imena da obilaze velikane :) inace od kad sam poceo da pratim moto gp,formula je sve samo ne zanimljiva.iako je ovo bila najuzbudljivija trka u sezoni,velika ''zasluga'' ide izletanjima i izlasku safety cara na stazu.a ako planiraju da formula i dalje ostane vrh moto sporta morace da se potrude da promene nesto,jer postaje sve dosadnije iz trke u trku,sa izuzetkom danasnje borbe,ako je tako mogu nazvati... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Sato je apsolutni heroj ove trke. Sa Super Agurijem obici prvo Ferrari a onda i Meklaren... Mada mozda su se svi sklanjali kad su ga videli , imajuci u vidu njegovu staru reputaciju Kubica je izgleda prosao samo sa prelomom noge, mozda cak i bez toga, jos se nista ne zna zasigurno , sem da se ovakav udes dogodio pre jedno 10-15 godina, ne bi njemu bila slomljena noga , nego vrat. I za ono sto se desilo Kubici kolko sam ja video kriv je Truli. Hamilton je Sumaherov naslednik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Sato je apsolutni heroj ove trke. Sa Super Agurijem obici prvo Ferrari a onda i Meklaren... Mada mozda su se svi sklanjali kad su ga videli , imajuci u vidu njegovu staru reputaciju taj rad:)...oni blesavi komentatori:"gospode boze, sato napada alonsa...sato uvek napada"...kamikaze ftw:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 @lale pa tako ti ej to kad dovedesh choveka koji se iskljuchivo bavi fudbalom i koji je za formulu chuo pre godinu dana kada su ga stavili da radi sa veljkom. ovaj drugi lik je neki vanabe velja, rang chede brkica, tako neshto. a gde je velja, sad se mozda neko pita? pa velja prenosi neki shampionat gde se voze merdze (ne znam shta je to) na spotr+u i verovatno ne radi na b92 jer je rekao, jebesh pare, samo da ne vidim ovu budalu u zivotu:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ^^ haha :) moguce ... a moguce i da su se otvorili sa kojom nulom vise. Mada ovaj novi "strucni konsultant" mi ne deluje toliko lose iz razloga sto nema govorne mane kao ovaj stari. Ali opet deluje podjednako lud :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 lud i zbunjen, najgori kombo:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ma likovi u tandemu odvaljuju samo tako... znaci uspevaju i da me zasmeju u nekim trenucima :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 inache, ono je bilo strashno... ko nije video kako se kubica skrshio - klik ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 gad dem! daj spisak povreda nakon ovog tumbanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 mislim da je samo nogu polomio. Ja kada sam video reko to je to ovaj je vrt polomio 100% posle onoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts