Sting Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Znao sam da je Mazzola nekako ukljucen u sve ovo ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 vratite mi 5 minuta zivota plz. kktnxbye Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 hehe meni sbb od kad sam ga uveo pre 1 godinu radi savrseno (niti mi puca veza niti mi pada brzina neta, jedino sto mi je lokal pucao dosta ali to se popravilo) a zato ortako 1 zgradu ispod mene radi ocajno, puca mu net svaki dan nekoliko puta itd... ko bi ga znao zasto :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) jbj Kali aj nadjemo uciteljicu da nam drka. Meni levom tebi desnom. JC dentone, opusti se. Kenjao/ne kenjao covek ima pravo da za svoje pare ocekuje uslugu. A sto se tice neta i slicno sa mohijem i geekzorom nisi kompetentan da se raspravljas :) Edited March 10, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) Mozda je SBB sranje (ne znam, poshto nisam u Srbiji vec 6 godina), ali moram priznati da: a. Kuzmanovic mnogo sere, malo zna geografiju i koristi engleske rechi nepotrebno u srpskom chasopisu b. To radi vec dugi niz godina i time unishtava mlade narashtaje uz Grand, Pink i ostala nasha sranja... Edited March 10, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 izmedju ostalog... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Zasto dozvoljavate da vas Kuzmanovic nervira.Ja moram priznam lik nije nesto ekstra zabavan ali na neki nacin ti njegovi tekstovi su smesni.Pa ja na to gledam kao na odeljak "Humor" u nekom porodicnom casopisu. Prestao sam da kupujem SK pre odprilike godinu dana kad su vec neznam koji put povecali cene a casopis u povecali tako sto su ubacivali reklame za brijace i zilete preko cele jedne stranice. Ali ako vidim kod nekog SK uzecu makar samo da procitam odeljak sa Kuzmom jer znam da ce mi biti smesno makar za tih 5 min dok ih citam. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Jebem li ga, meni sbb radi stvarno dobro, ljudi se chude... desi se da nestane signal nekad, ali kad radi, onda radi i ne shtuca, a delim jedan pishljivi 256/128 flat paket na 3 kompa kod mene kuci. Kuzma ih je opljuvao s pravom, samo kasno, pogotovo sto su sada i snizili cene ponovo (: pricao juce s likom.. 24mbit flat, 30 eur u portugalu.... kaze lik da do pre par godina nije moglo nista jace od 1,2mb da se nadje u portugalu za smeshno velike pare ali je konkurencija posle postala toliko jaka da su snizili cene na pristojne cifre i poboljsali drasticno kvalitet usluge. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 maki brate ovolika rasprava i nerviranje ni zbog chega =o) smorio te komshija iz neoplante pa si reshio da ga pljunesh na forumu koji on ne posecuje? dooobro =o) (koldor ti je dao link na sk forum) qukie je neka varijanta srpskog howrda sterna, pola ljudi ga voli, pola ga mrzi, ali svi chitaju njegove textove "da vidi sta ce sledece da kazhe" =o) ako se slazhete sa njim to nije razlog da se nepotrebno hiper-razdushevljavate, ali i ako se ne slazhete to nije razlog za padanje u bes...samo opusteno =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) o chemu se pricha u ovom topiku? btw gladan sam Edited March 10, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 kole, ja se nekad slazem sa njim, nekad, ne, moje padanje u bes nije povezano sa tim faktorom, kao sto sam i obrazlozio vec na topiku:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nije kul: pljuvati neprofesionalnog provajdera koji sebi sme da dozvoli svašta jer je monopolista/bipolista kul: pljuvati novinara zato što je izneo mišljenje u kolumni get your facts straight, boy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) Kakva ti je to wi-fi oprema od 300 e ? Antena najbolja od hiperlink 24 db koja je keva kosta oko 70 e, ap sa aterosovim chipom kosta 50 max, neka su i kablovi 30 e (a nisu) to ti je 150 e za totalno cool opremu. Aj mi pokazi ti tu tvoju racunicu od 300 e majketi. Mo Edited March 10, 2007 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nije kul: pljuvati neprofesionalnog provajdera koji sebi sme da dozvoli svašta jer je monopolista/bipolista kul: pljuvati novinara zato što je izneo mišljenje u kolumni get your facts straight, boy. jel sad i tebi treba da objasnjavam da moje pljuvanje po gospodinu k. nema veze sa njegovim temama, stavovima, pljuvanjima, a kamoli sa odredjenom konkretnom kolumnom doticnog...evo, slazem se sa njegovim stavovima u poslednjoj kolumni. jel ga to cini kul likom, sta? mislim, to su vrlo razdvojive stvari jebem li ga... jedino mozes da mi kazes da sam OT, sto je i tacno, ali svako pominjanje gospodina k. tako utice na mene. jebiga, upraznjavacu neki autogeni trening, pa necu reagovati... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 iam beotelov adsl, 2-3 puta dnevno "ruchno" moram da resetujem modem, jbga deshava se, al nista nije savrsheno. Iam 256/64k konekciju, za koju pucam 1350 din mesechno, da imam 1mbit/512k, i da placam po 12soma dinara mesechno (ili koliko vec kosta), kontam, ne bi morao ni da prilazim modemu :p al tako stvari stoje, koliko para toliko i muzike :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 vratite mi 5 minuta zivota plz. kktnxbye zolo kralju, kako je u hrvaSkoj :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Citam sve vase postove i razmisljam kako se usluge SBB-a razlikuju od lokacije do lokacije. Ja recimo vec 14 meseci imam kablovski net preko SBB-a i radi super (pu pu pu da ga na ureknem ;)). A to da su oni retardi i da imaju jedan salter na ceo grad, to stoji. I da su jako neljubazni i neposlovni. Ali kapiram da im se moze, jer kome se ne svidja nek menja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ali o5, to shto im se moze, to ne znachi da treba da budu takvi... Eh, Srbijo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ti bi 10mbita za 10 jura, kao u dzerilendu, e pa NE MOZE!1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Kada bude konkurencije , bice i ljubaznosti i nizih cena i trudice se da bude sto kvalitetnija usluga za manje pare jer tako ce da zadrze sto vise musterija i da privuku potecijalne . Dakle dokle god bude monopola bice i toga sto kazete , neljubazno osoblje , velika cena i nekvalitetna usluga . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 [...] odgovarao sam liku koji je otvorio diskusiju. tvoj odgovor nisam ni video, iskren da budem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) @dino Pa nema sbb monopol. Edited March 10, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nisam korisnik sbb-a bio, niti ću biti. Ali, kuzma u poslednje vreme zbog nedostatka materijala za pisanje baca loš hejt na mnoge stvari, pri tom pokušava da upotrebi barem dve stručne ili engleske reči u rečenici.Podseća me na par učenika iz moje škole koji tako pametuju sa nekim terminima a ni sami nisu sigurni šta tačno znače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 @dino Pa nema sbb monopol. Nadam se da je ovo bila ironija ... ako nije reci pa da opletemo strucnu i upucenu diskusiju. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 SBB je vukao kablove ispod zita, cela infrastruktura im je ilegalna, nacuo sam da je Telekom vukao kablove ispod zemlje i za kablovsku televiziju, videcemo da li ce ista biti od toga, u svakom slucaju taj SBB je meshetarska firma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts