1kac-shlm^chlm Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) Danas smo skupli cintu da uplatimo...i sada se razmisljam da li da uplacujem...zato sto ne znam da li ce biti uopste turnira?? Pa,Janco....ako mozes ovako:Da mi javis na MSN-bez obzira koliko se ekipa prijavilo,da li ce biti turnira? A i cuo sam da me je dark.O trazio u IGS.... Znaci ne zelim nikakvu frku....izvinjavam se decku....pogresio sam ,i voleo bih da sve ipadne cool..... Usput sjebo sam prst! Ali nema veze...igracu i bez njega..... Pa dark.O sorry brate....ako sam te nesto prozvo ili tako nesto...... Pozdrav. Edited April 3, 2007 by 1kac-shlm^chlm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BunnY Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 joj kakvi ste ludaci sad zbog vas necu smeti da dodjem na tur. mozda i mene neko zgazi Ne brini se sevalice ne dolazi kobrica ovim obaveshtavam organizatore da cemo doneti novac za vortex na dan turnira (ako je moguce) poshto su nam sponzori neshto otkazali moracemo sami da se finansiramo ali dolazimo 10000% znate nas <3 NISH i pozdrav iz dzagodine (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. vF is the best fuck all the rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kac-shlm^chlm Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ma doslo je do nesporazuma.....dolazi te bice loodnica... Ja posle ture.vodim na VOPI Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0sta Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ekipa iz cuprije m0m je uplatila ucesce,''NE STAVLJAJ JAKOG PROTIVNIKA'' moze Vf Contrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 nista onda se nastavlja da hiljade ljudi igraju na serverima a kad dodje turnir onda nista... Nadam se da ce sve ispasti dobro i da ce se odrzati turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0sta Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kakvi su misevi i sluske u igraonoci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kakvi su misevi i sluske u igraonoci? mislim da si bolje trebao da pitas jagodince kakvi su monitori hahahahaahahahaa Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.O. Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kakvi su misevi i sluske u igraonoci? Pa brate onako,imas kao dva mala zvucnika sa sundjerima preko i povezuje ih nekakva plastika,kao most i ide preko glave,a sto se monitora tice vidi se slika na njima sto ide iz kucista od kompjutera Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kac-shlm^chlm Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Pa brate onako,imas kao dva mala zvucnika sa sundjerima preko i povezuje ih nekakva plastika,kao most i ide preko glave,a sto se monitora tice vidi se slika na njima sto ide iz kucista od kompjutera Hahahahahahahhahahaha.....LOL! A misevi su kozni.....tj.od pravih miseva.....iz kanalizacije.....mnogo lepsi feeling imas.....ne boj se nece te ujesti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 U jbt,kako ste svi vickasti...Ajde i mene naucite da budem takav?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0sta Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Pa to sam hteo da pitam,jer mi igramo samo ako su misevi svezi i iz kanalizacije,i ako su sluske povezane medjusobno.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 misevi a4tech kuglichni sluske a4tech Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kac-shlm^chlm Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Moja preporuka....ne dolazite bez vase opereme.....znaci misevi i sluske....i po mogucnosti tastature Ne pricaj te gloryancima mozda izgube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) Ko josh ide na turnir bez svoje opreme ? Prema tome sta se tripujete oko opreme. /edit Pocho skapirao sam tvoje izlaganje i /agree u svakom pogledu ;) ja lichno kao organizator nekih deshavanja u ovom smrdljivom gradu znam kako izgleda cimati se oko drugih ne zahvalnih maminih i tatinih sinova ;) i da ne spominjem josh neka zvuchnija imena jer kontam da ce neko pogine zbog dugachkog jezika =)) sve se shvata stravichno lichno ;) - - smeshno i veeeoooma zalosno ;) Edited April 4, 2007 by Eskimo Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0sta Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Ja nemam ni misa ni tastaturi a ni sluske zato i pitam da bih pozajmio.thx na odgovoru!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 Epa ovako drugari... Kao shto Pocha kazhe, inache ne kazhe to on nego je dechko u obavezi da to napishe, igraonica se ogradjuje od turnira. Sa time dolazi i jedan troshak. Igraonica trazhi da se igraonica zakupi za taj dan kada se odrzhava turnir, ali isto tako trazhe novchanu naknadu ukoliko mi (organizatori) zhelimo da se rachunari srede pre odrzhavanja turnira. Samo ljudi koji su se cimali samnom znaju da sam pokushao da nadjem sponzore za turnir kako bi bilo dovoljno novca da se pokriju troshkovi igraonice a i da ima kinte i za nagrade. Sa ovim zhelim da vam saopshtim da ne kupujete karte za nish josh, isto tako nemojte da uplatjujete novac na zhiro rachun. Ukoliko se neko od sponzora javi do sutra turnir tje biti odrzhan. Takodje molim vas da poshaljete SMS Poruku sa brojem telefona, poshaljite mi na PM ili ostavite vash kontakt telefon na MSN-u. Trenutno sam u teshkom bedaku zbog skoronastale situacije, netju imati telefon do sutra popodne, zhelim da skochim u bazen pun govana jer se osetjam kao jedno... NADAM se da tje neko da bude dobre volje i da pomogne u ovakvo kratkom periodu. aj pa tako ! SAMO OSTAVITE BROJEVE TELEFONA KAKO BIH MOGAO DA NADJEM LJUDE I DA IM KAZHEM SHTA SE DESHAVA. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 situacija uvek ista kad je cs u pitanju ;/ bedak kad morate da zakupljujete igraonu.... prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 Shta da kazhem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kac-shlm^chlm Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Shta da kazhem... Brate,ti si dao sve od sebe....bar ja znam kolko si se cimao oko Ture.....OPUSTENO.....imam neki osecaj da ce sve biti OKE Ajd u zdravlje... Ceka me RIBA.....a ti znas kakva je CYA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Ako neko zna broj od makedonaca da mi da... ili MSN nekog od njih... bilo bi lepo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 HA HA Toliko o turniru... shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanMimi Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ne vidim da je ishta smeshno ovde !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kac-shlm^chlm Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ako neko zna broj od makedonaca da mi da... ili MSN nekog od njih... bilo bi lepo :) Imam ja msn od L1nka......on ih sigurno znam...ako oces evo ti pa probaj.... igorstojanovski89@hotmail.com,pitaj njega mozda on zna.....mada mislim da sigurno zna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Dajte ljudi jel zna neko sta ce biti sa turom ? Moramo da kupimo karte danas ne znam da li privtanici rade sutra P0z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Vecheras idem do igraonice, da vidim dali mogu neshto ipak da izkombinujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts