Nikola thc Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Spiro pa ti si zhiv ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Spiro pa ti si zhiv ! Ne dam se ^^ Pa evo reche mi Tasa da se pravi turnir pa rekoh da pogledam na forumu sto se chini oko toga.. Zanimljivo, odavno nije bilo ovako nesto u Nishu .. lepo lepo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.O. Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ne dam se ^^ Pa evo reche mi Tasa da se pravi turnir pa rekoh da pogledam na forumu sto se chini oko toga.. Zanimljivo, odavno nije bilo ovako nesto u Nishu .. lepo lepo .. Opet hoces da se slihtash za klan?Barem da imam neku korist od tebe pa da te pustim ili si mozda dobio neko nasledstvo?:)De si bre ti ludaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 joj kakvi ste ludaci sad zbog vas necu smeti da dodjem na tur. mozda i mene neko zgazi NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Opet hoces da se slihtash za klan?Barem da imam neku korist od tebe pa da te pustim ili si mozda dobio neko nasledstvo?:)De si bre ti ludaku? Nikada .. znam ja da ti volish da igras samnom, da ne bi plakao kako igras sam i da su te svi prodali .. Evo studira se -.-' edit: joj kakvi ste ludaci sad zbog vas necu smeti da dodjem na tur. mozda i mene neko zgazi Mo jock BE samo se ti opushti i putuj arane.. prosli tur su se najvise smejali Novosadjani .. Edited March 16, 2007 by SpiRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ma ne shlihta se Spiro nikom u klan... njega ljudi sami zovu da igra za njih kao mi na proshlom turniru. I mogu samo da pohvalim njegovu tadashnju igru. Uzgred moci cete o5 da rachunate na moju ekipicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nikada .. znam ja da ti volish da igras samnom, da ne bi plakao kako igras sam i da su te svi prodali .. Evo studira se -.-' edit: Mo jock BE samo se ti opushti i putuj arane.. prosli tur su se najvise smejali Novosadjani .. true !! dobio na cpu 13 11 na bble, prskali smo se kolom i hajnikenom i ostali 3 dana u nish :) gl sa turom ! :) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 ne ne ne ne ne ne ne.... CHEKAJ ! STANI ! Ne dolazite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 fudbal... :/ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 ne razumem... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Ma ne shlihta se Spiro nikom u klan... njega ljudi sami zovu da igra za njih kao mi na proshlom turniru. I mogu samo da pohvalim njegovu tadashnju igru. Uzgred moci cete o5 da rachunate na moju ekipicu. Sta da kazem .. cale, tata, otac, roditelj, mentor, tutor :) Edited March 16, 2007 by SpiRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 De de... nemoj sad mnogo da se zanosish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 jel ce biti tog turnira ? 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 gavra sad pun para pa oce da ide na sve moguce turnire :D bolje sacuvaj te pare pa uplati CPL Dallas lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 gavra sad pun para pa oce da ide na sve moguce turnire :D bolje sacuvaj te pare pa uplati CPL Dallas da pun sam para (neam za pola sata da uplatim,sve sam prokockao :DD) a za dallas ce DRASKO JOVIC nesto da sredi 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 gavro idem sa vama na cpl makar nosio torbe lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 pa sad,i to mora da se zasluzi,javi mi se na pm,da ne spamujemo ovde :D 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Ajde bre grob1 ne loz se pls... :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 naravno da tje da bude turnira... dovlachite guzice ovamo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) sta sam ja bogu zgresio kada me ovaj lesinar smara na svakom je*enom topicu ??? p.s.docicemo valjda nidzo :DDD Edited March 19, 2007 by gavra 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojaN* Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 sta sam ja bogu zgresio kada me ovaj lesinar smara na svakom je*enom topicu ??? p.s.docicemo valjda nidzo :DDD Bez tog "valjda" molicu lepo,nego svi lepo da se organizujete pa na put,pogotovo ovaj gavrinjo ,turnira ce itekako biti prema tome mogli biste i da potvrdjujete ucesca i tako to . . pa neka bude veselo i debelo . . ,a ovaj gospodin nikola ce u najskorije vreme da objavi kako je i sta je . .prema tome pozuriteeee !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 Chika Bojane ! Ako si im reko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.O. Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Bez tog "valjda" molicu lepo,nego svi lepo da se organizujete pa na put,pogotovo ovaj gavrinjo ,turnira ce itekako biti prema tome mogli biste i da potvrdjujete ucesca i tako to . . pa neka bude veselo i debelo . . ,a ovaj gospodin nikola ce u najskorije vreme da objavi kako je i sta je . .prema tome pozuriteeee !! Zadnje vreme doslo plagi kad ja i ti postujemo....A Jancha ima administrator da postane ako ovako nastavi,jos ako popusi nekom kao sto se ponudio....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
username Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 sve same lozane i ... [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 sve same lozane i ... [:(!] Ne mogu svi da budu gangsteri i t3h 1337 hax0r-i kao ti .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts