faq2 Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) haha koj sam srecnik-prijavio sam ispit iz ekonomije, medjutim nisam stigo da naucim pa nisam danas ni izaso,kad ono ispit pomeren za maj :D Edited April 13, 2007 by bojinho u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 kuca mi puna alkohola, slatkisha i kojekakvih mesnih poslastica a ne smem nista da pipnem jer je to sve "za goste"a kontam da si ti oko bacio na alkohol;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ne, nema nista za mene - samo dzinovi, viski i tekile....ja sam vishe bacio oko na neko rolovano meso It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ne, nema nista za mene - samo dzinovi, viski i tekile....ja sam vishe bacio oko na neko rolovano meso hehe probudio se. vreme krs ponovo. za neki dan do compusa i tako... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 suncam se ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 matorom rodjendan.. puna kuca naroda.. smorio sam se, jedva cekam vece da pobegnem negde na pivo... sutra neka svirka :woohoo: Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ^OMG, i mom caletu je danas rodjendan . Pazarili smo mu lep sat onako porodichno sestra, burazer, keva i ja. Sedim u radnji, dopisujem se sa nekim Germanom koji jedva nabada engleski, al` ajde, i to je neshto. Devojchici prazna gajba, pa je vecheras bleja...i sutra uveche. Josh je sutra kumi mojoj rodjendan, pa utoliko bolje, donosi razne zanimljive poroke Bice dobro u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Idem na tushiranje, pa posle idem da pijem :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 jebale vas pushkice:)...btw, evo vratih se kuci, jutros od 6 sam na nogama...majstor ispeglao haubu i izgitovao, jos samo da se prefarba sutra i teraj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ololo pegla haubu lol nube vrati dozvolu ako ne zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 OMG green, da nismo rod o_O ??!?!?111eleven ;] lagano spremanje, pa palim do drugarice, da castim malo za desetku... pivvchuugaaaaa \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 chizrac iz chega 10? @topic bah, danas samo skice za neku prezentaciju. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 divan dan :P posao bleja u bashtici, pa fuzbal pa basket pa bajk ::D sad idem da se oletvam od 2 piva i da jurim neke brkate r00fles! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 OMG green, da nismo rod o_O ??!?!?111eleven ;] lagano spremanje, pa palim do drugarice, da castim malo za desetku... pivvchuugaaaaa \m/ kako Dzoni Dep moze da bude rod sa grinom? :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ipak ću malo do grada, bleji mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 OMFG cale je pozvao vodoinstalatere iz oglasa koji su naplatili SEDAM HILJADA DINARA POSAO OD 15MINUTA I ZAMENU JEDNOG DELA ALO WTF kevi nije dobro ceo dan zbog toga a iznapusavao sam caleta sto je zvao random ljude iz oglasa mutavac ... sto je najgore ta 2 lika koja su bila znam iz vidjenja iz igronice sa medaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) OMFG cale je pozvao vodoinstalatere iz oglasa koji su naplatili SEDAM HILJADA DINARA POSAO OD 15MINUTA I ZAMENU JEDNOG DELA ALO WTF kevi nije dobro ceo dan zbog toga a iznapusavao sam caleta sto je zvao random ljude iz oglasa mutavac ... sto je najgore ta 2 lika koja su bila znam iz vidjenja iz igronice sa medaka sada ces sve pare da daju u igraonicu ^^ Killy sponzorishesh vodoinstalatere... :D Snimio sam te pre neki dan na krstu valjda si ulazio u zgradu... prestani da igrash wow... :D Edited April 13, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 smorila se ko puzh golatj.. jedva chekam da dodje sledetji petak.. tako posle podne.. taman da zavrshim i poslednji ispit u aprilskom roq.. nervira me citologija.. a moleqlarna mi se penje na .. levu sisu!!! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 sada ces sve pare da daju u igraonicu ^^ Killy sponzorishesh vodoinstalatere... :D Snimio sam te pre neki dan na krstu valjda si ulazio u zgradu... prestani da igrash wow... :D pa ne placam ja :p hm da zivim tu prestajem da igram wow kad prekine blizzard da ulaze u njega :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 evo me kod ortaka, vezbali nesto za sutrasnji ispit, sad krecem gabaji i tako...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 blah izbedacio sam se kad sam shvatio da necu sutra izaci na ispit... u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Bio na klizanju i hasao u duff-u... Lepo veche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 @ banman, racunarsko projektovanje, AutoCAD @ starbak, kvl :] @ thread, iznapusavao se sa bivsom preko smsova za sve pare... sad blejim po netu, i zajebavam se sa mikom Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Popioa san malo, sad jedem krekre :) Ubo sam smajli Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Stig'o mi konachno fon, do jaja 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts