kuchk1c4 Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 zivot ce mi biti mnogo lepsi kad prodju petak i subota \o/ a do tad cu da umreeem. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Izgleda da mi neko brise postove!!!!!11 ;) Bio sam ubedjen da sam postovao nesto ovde, kad ono, nema ga. Al' nije da sam nesto pametno napisao, samo da imam danas posla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 idem malo do grada, da vidim da li radi neka prodavnica patika, da se ponovim It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Otisao jutros pa se naj'o bureka, mozda i previse, ali je to bilo pre tri sata pa mi je sada ynatno lakse. Stigao u kanc i sada blejim na netu, a posle kad stignem u stan treba da obradim neke ankete. Edited April 9, 2007 by VEGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 koje je vreme doslo, dolaze matorci kod tebe da te upoznaju, boli te kurac Znaci kakvi dani jebote :D "A sto ti zivis sam?" "Jesi mozda u svadji sa roditeljima?" "Mali je ovo stan za nesto ozbiljnije" "Zasto si menjao poslove?Ne mozes da se ustalis na jednom?" Ipak sve je dobro proslo na kraju.Par preciznih, pravilno odmerenih recenica su ih vratili na mesto na kojem su.Oni su njeni roditelji u mom zivotu nikako drugacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Otisao jutros pa se naj'o bureka, mozda i previse, ali je to bilo pre tri sata pa mi je sada ynatno lakse. Stigao u kanc i sada blejim na netu, a posle kad stignem u stan treba da obradim neke ankete. tako je vec bolje ... @topic.. jbt spavao sam od 5 popodne juce do nekih 6 jutros ... osecam se kao iz kome da sam ustao .. sad moram nekako do matoratja na "rucak" ... al mrzi me da se dignem iz stolice a kamoli da se bakcem s babama i dedama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Demian.. hahaha.. prezhiveo si.. @topiK.. jedem tortu i razmishljam kako da busom proshetam 15tak kilometara do drugarke na nbgd.. mogla biH uZput da shkljocnem neshto.. Edited April 9, 2007 by MaRuShKa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 "A sto ti zivis sam?" "Jesi mozda u svadji sa roditeljima?" "Mali je ovo stan za nesto ozbiljnije" "Zasto si menjao poslove?Ne mozes da se ustalis na jednom?" Nadam se da su odgovori bili 1. "A sto ti zivis sam?" - Lakse mi je tako da rasturam drogu nego kad je jos neko tu. 2. "Jesi mozda u svadji sa roditeljima?" - Ne, nisam u svadji, ubio sam ih prosle godine, ali psssst. 3. "Mali je ovo stan za nesto ozbiljnije" Mali? Pa samo u spajz mi stane 10 ukrajinki kad ih shibamo do Italije, a kamoli ceo stan za mene i vasu cerku. 4. "Zasto si menjao poslove?Ne mozes da se ustalis na jednom?" - Ne, nego mi je to samo cover up za dilovanje droge i trafiking, pa cesto zaboravim i da odem na posao, pa mi daju otkaz. Bio na pijaci, nema nigde nicega, al' sam nasao barem ono sto sam trazio, nekako. Sad gledam reprizu Utiska nedelje, Nole, Filip i ortaci, pa me zanima sta pricaju, a pride pisem tekstove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 hoho, ko bi reko da postoji HL za PS2, i da je zapravo potpuno igriv, posle minut-dva privikavanja na kontrolu palicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Hm, Demiane svaka cast ako nisi izbacio ljude kad su te to pitali. Vudu druze, crna mecavo, kralju pompeje, vidi lepog li vremena vani, ajde malo juri cice :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Eh, mora Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Hm, Demiane svaka cast ako nisi izbacio ljude kad su te to pitali. a koji roditelj to ne bi pitao? oke.. ima izuzetaka.. al vetjina je takva.. e bash je lepo vreme.. :shkljoc: \o/ bitje photografiJa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 svinapoljeomasadaoma! znachi koliko utegnute detetine na 2 ili 8 tochkova...chudo jedno znachi ceo kajblo izash'o na savu nerealni prizori =o)) in a good way sto volem proletje =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 znachi koliko utegnute detetine na 2 ili 8 tochkova...chudo jedno :] idem.. qd me noge nose.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Prvi put da dozivim da jebeno pada sneg u APRILU... Da li je to moguce? Hladnije je nego u januaru... Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Pa šta ćeš pred kompjutorom lol? lol pa bio sam napolju od 12 do 3...pa tushiranje pa klopa pa opet vanka ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Upravo izvalio da je ovde u kancelariji protok 2gb. Ali je zato limit 5gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 .... nesto sam nervozan ;) Ne bre razumem ja njih.Oni zive u Italiji, cerku vidjaju 3-4 puta godisnje, mozes da zamislis sta im je sve u glavi.U strahu su velike oci, ali njihova "devojcica" ima 26 godina i sposobna je da odlucuje za sebe.To sto oni zele da za 7 dana koliko su ovde udju u njen zivot posmatrajuci ga kroz svoje stavove jednostavno nije moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Koliko ti bese ono imas godina 21 ako me secanje sluzi ,a ona 26 pa lepo :) Slatka tora potice :) Inace ustao u 7.00 radio ko stoka i oko 15.00 zakuntao do sada mogu ti reci da mi je prijalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nisam ni imao pojma do sad da na b92 pochinje milioner opet, sad sa vishe kesha. Osecam da ce neko vecheras da uzme 5 milki, il da bude na jedno-dva pitanja plafon od istih, kako bi se ljudi nalozili. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 kada to pochinje u 8? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ^Zar ti nije bilo lakshe da sam odesh na sajt i vidish? :) 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 sredio malo neku muziku sto sam poskidao ovih dana... potrpao po odgovarajucim folderima, rinejmovao foldere, sredio tagove, rinejmovao pesme u moj omiljeni format "track artist - song" i tako.. sad cu da djavolam malo... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 bio do babe u kucevu, kod majdanpeka...malo da posetium vlashki kraj i tako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts