VoOdoO_MaN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Najgore je shto pored njih, ima dosta tako debilskih firmi gde su ljudi potpuno nestruchni i nekvalifikovani za rad u toj oblasti... Samo se iznervirash za dz... Pravim limunadu, secerim jagode i bacam se u krevet da gledam neki film Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 firme poput artista treba zabraniti nekom poveljom, a vlasnika obesiti. doći će to vremenom, kada se razvije potrošački mentalitet ovde. za sada ljudi još uvek kapiraju da je opasna privilegija kada nađeš da kupiš nešto što ti treba, kao da smo tunguzija. kada ih većina odjebe i kupi kod ovih drugih, kao što si ti uradio, propašće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 lal, uzhiva se malko iako sam umoran uzhiva se :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Trpam neku muziku na ipod i palim na fax. Divan dan al' neshto nisam spavao kako treba :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 @kruko : pa jel ta firma kakovec radi vele ili naloprodaju. Mislim nebitno jer su evidentni sabani, al ako su VP aj bar 1 posto da ih razumemo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 fax kafa.. otpao.. nisam dovoljno spavao videcu da sad zabodem bar sat vremena :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ^Pelivan. Nema te poslasticharnice u gradu za koju ja ne znam. Shto se tiche shiptara, i to shto kazesh, stvarno je tako. Al` shto jes` jes`, dobri su u tome... jbt kultna poslasticarnica u Pancevu je bila pelivan...isto covek bio siptar,morao da je zatvori kad su krenuli ovi kurchevi palchevi,cesto su mu urnisali izlog...sad je tu neka pekara "hermes" ili jos bolje "herpes" :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Dadoh danas krv krvopijama, s toga sutra i prekosutra bleya gajbi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 smor smor lepo vreme smor smor..idem veceras da slusam drugare, a jako mi se ne ide u dangubu : (( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 bio sa ortakom do skole da prijavim ispit i tek kad sam dosao kuci sam se setio da sam pogresio ime profesora kod koga polazem valjda niko nece primetiti inace sam bacio 500 dinara :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 bio sa ortakom do skole da prijavim ispit i tek kad sam dosao kuci sam se setio da sam pogresio ime profesora kod koga polazem valjda niko nece primetiti inace sam bacio 500 dinara :/ skole ili faxa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 idem u visu poslovnu zovem skola zato sto to nije fax Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 to je istina koje si god? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 pise mi u profilu 88 zavrsio sam 3 godinje srednje skole pa idem ovde :) ne znam zasto je tesko ljudima da pogledaju profile :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 konachno sam malo ustala iz kreveta i doshla da radim... ubi me ovaj vikend... shetala sajmom 5 sati kao blesava i nashla novu ljubav svog zivota... alfa spider je neshto najlepshe shto su moje ochi videle i to u plavoj boji... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 jbg svi lazu nego 3 godine srednje skole pa na visu? :O keve mi nisam znao da to moze... jel ucis ti te ispite, jel dajes ti to? ^_^ ili samo treses wow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 vata me frx0r zbog zubara... znam ja da ce on meni da krkne anastaciu, ali svejedno... vadjenje zivca mi zvuci nekako looseee... a i par puta mi se desilo da jedna ana. nije bila dovoljna... hardkor jebote... cenim da cu izblejati tamo minimum pun sat... bemti zube :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 jbg svi lazu nego 3 godine srednje skole pa na visu? :O keve mi nisam znao da to moze... jel ucis ti te ispite, jel dajes ti to? ^_^ ili samo treses wow? moze ^^ slabo ide to ucenje :p tacnije bio sam prva 2 meseca na predavanjima i smorio se :D polako ima vremena da zavrsim jos 5 godina ^_^ ponavljanje godine nije skupo tako da opusteno : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 pa na predavanja na fax se i ne treba ici sednes kuci i naucis ^_^ to je tr00 st00dent :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 vata me frx0r zbog zubara... znam ja da ce on meni da krkne anastaciu, ali svejedno... vadjenje zivca mi zvuci nekako looseee... a i par puta mi se desilo da jedna ana. nije bila dovoljna... hardkor jebote... a no0b you are don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Bio sam danas u pomenutoj poslastičarnici u Prizrenskoj ulici i utisci su odlični. Green, hvala na preporuci. Ko tamo ne proba tiramisu, magarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 -cekaj cekaj... chega je premijera sutra.. -mogao bi u petak da izadjem negde.. A DA!!!11 -NISAM TU!!!11 ^_^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 iju sto je fin ovaj digital force sto ga laki spomenu na nekom topiksu... gadgeti... extra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 danas ceo dan po gradu, prvo u skolu da prijavim ispite pa do ortaka na kafu onda do metro pa gajbi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 bio na sajmu sa drugovima nagledo se imbalance ribi i tako :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts