bolkonski Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Bravo Mohi, pokrio si sve opcije! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 pet nedelja + 12 dana = tri meseca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) mohi jel ti ivan uradio ovo ??? Edited March 7, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 pet nedelja + 12 dana = tri meseca Super ti matematika .... 5 nedelja + 22dana +12dana opet nije tri meseca ali mislim da su odredjene struke sebi izdejstvovale duze odmore plus vidis da ova riba konkretno ima 8 nedelja + sve ovo ... A ja sam lupio tri meseca iz glave jer mi je taj broj ostao u glavi tj chini mi se da sam taj broj chuo na nekoj emisiji koju sam gledao. Eto pogreshih, u svakom slucaju poenta je da tlacheni zapadnjacki svet ima vremena da ode na odmor jer nisam ja zapoceo losu tvrdnju ja sam samo u ismevanju iste otisao mozda predaleko ali ne sa namerom da glorifikujem zapad vetj mi je ta brojka bila u glavi. A totalno je druga stvar sto je vama mrsko bilo koje dobro koje neko prica o zapadu pa ste mene stavili u isti kosh sa deijevom tvrdnjom dok je bole cak nasao za shodno da moj post prokomentarise a deijev ne ... gg u svakom slucaju ali pazite da ne odete predaleko u vasim mozgovima sa tim hejtovanjem zapada ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Super ti matematika .... 5 nedelja + 22dana +12dana opet nije tri meseca ali mislim da su odredjene struke sebi izdejstvovale duze odmore plus vidis da ova riba konkretno ima 8 nedelja + sve ovo ... A ja sam lupio tri meseca iz glave jer mi je taj broj ostao u glavi tj chini mi se da sam taj broj chuo na nekoj emisiji koju sam gledao. Eto pogreshih, u svakom slucaju poenta je da tlacheni zapadnjacki svet ima vremena da ode na odmor jer nisam ja zapoceo losu tvrdnju ja sam samo u ismevanju iste otisao mozda predaleko ali ne sa namerom da glorifikujem zapad vetj mi je ta brojka bila u glavi. A totalno je druga stvar sto je vama mrsko bilo koje dobro koje neko prica o zapadu pa ste mene stavili u isti kosh sa deijevom tvrdnjom dok je bole cak nasao za shodno da moj post prokomentarise a deijev ne ... gg u svakom slucaju ali pazite da ne odete predaleko u vasim mozgovima sa tim hejtovanjem zapada ... previse si se raspisao sve je to moglo da stane u ovu jednu recenicu koju si provukao kroz tekst misleci da cemo je prevideti HA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 E meni palo na pamet sad... jel ti kursevi postoje samo u IT sferi? Nikad nisam chuo da u nekoj drugoj struci postoje slicni uskospecijalizovani kursevi... (lol zamisljam sad sebe kako umesto na faks idem na kurs gde me uche kako da projektujem samo dvospratne kuce do 150 kvadrata :)))). ha.. da bachimo malo svetla i na arh.... How much do architects earn in the UK? In general, the average starting contract rate for an Architectural Technician, Architect or Draughtsperson who has just arrived in the UK with approximately 2 years relevant postgraduate experience is around 12 to 15 pounds per hour. For permanent positions with two to five years post graduate experience as a CAD Draughtsperson, Architectural Technician and Design Architect, new arrivals can expect a salary of between 19K to 27K pounds per annum. Design Architects would earn towards the higher end of that pay range. Senior Architects can earn in the 29 to 47K pounds per annum range depending on the depth of relevant experience. btw... sto se tiche zhalbe "na faksu se ne uchi uska specijalizacija nego moram pola/vecinu sam"... to je jebiga.. studiranje (: Mislim koji to dobar student sa tendencijom da bude dobar i u struci (i dobro placen) ne chita knjige, ne chita nauchne radove, nove tehnologije itd. Poenta u studiranju nije da ti neko servira nesto sto ti treba da naucis i kao baja si... nego da naucis osnove + da se specijalizujes kolko god je to moguce. Sad cu malo da lupim jbg... ali nije li IT grana gde se nonstop menja neshto, non stop se apgrejduje itd?... to naime znachi da IT struchnjak sam sebe uvek update-uje i edukuje izucavajuci nove stvari, stoga se moze reci da se studiranje sastoji iz vishe od jednog kursa ili vise od 5 godina fakulteta. i za kraj.. dvinitiju.. savet, nemoj da batalis faks. (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ^ Ista pricha vazi i za medicinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Arhitekta mi je za projekat kuće uzeo 6k evra. Tako da... Shut up archi-boys! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pa shta si ti gradio. Com Trade-ovo predstavnishtvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 previse si se raspisao sve je to moglo da stane u ovu jednu recenicu koju si provukao kroz tekst misleci da cemo je prevideti HA Bio sam delimichno u pravu. Riba koja za sebe kazhe da ima relativno regularan odmor tj nishta povladjen ima 8 nedelja + 22 dana + 12~ dana sto mu dodje na 13 nedelja sto je vishe od tri meseca, tako da je jedina greska u 5 umesto 8 nedelja i na kraju sa tom mojom greskom sam omasio za 0.5 meseca tj ja sam rekao 4 meseca a u stvari je 2.5 meseci sto je u svakom slucaju blize od svih ostalih tako da kad svi redom koji su kenjali na topiku kazhu ok pogreshili smo onda cu mozda i ja. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 zavisi ako si izbacivac u nocnom klubu radis samo petak i subotu lol to je jedan primer jedne devojke govori se u celosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Mohi, nemoj da se srdis, deia, nazalost, vise niko ne uzima za ozbiljno, tebe, na tvoju srecu, jos uvek neko uzima ozbiljno, ali ako nastavis to nece potrajati, a odrzava se samo zato sto te dosta nas zna licno. Poenta je da je tvoj primer potpuno neodgovarajuci. Moja drugarica se zaposlila u Americi, inzinjer za water resources, 2 nedelje odmora + 8 dana koji su praznici u godini. I ne, ne mozes da kazes da je to Amerika jer upravo ti forsiras pojam "zli zapad". I sad mi mozemo navoditi primere iz ovih ili onih zivota. Ako zelis da tvoj post ima validnost onda se pozovi na zvanicna istrazivanja ovih ili onih statistickih zavoda koje ima svaka zemlja, pokazi nam te podatke, pa cemo tek onda da govorimo o "zlu/dobru". Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 U francuskoj zakonom propisano 2.5 meseca godishnje? Zar nisam to rekao sad malopre, a pre toga sam rekao 3 i omashio sam za dve nedelje i u svakom slucaju sam blize nego bilo ko drugi na topiku sto je bio kad je u pitanju zakonom propisani odmor u francuskoj. Druga stvar je sto svi identifikuju zapad sa amerikom ali ja kad kazhem zapad uopshte ne mislim na istu jer je izuzetak u svakom pogledu. A poenta topika je kako bi neko zhiveo u nekoj struci da zapali iz zemlje tj ovaj deo rasprave je vezan za to, a nadam se da niko pri zdravom razumu nece izabrati ameriku pre neke druge zapadnoevropske zemlje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 pazi mohi, ne mozes da poredis francusku sa ostatkom evrope, ipak je u fr radna nedelja 35sati generalno u evropi, zapadnoj naravno, je neki prosek 4-6 nedelja odmor mada koliko je sad prica o odmoru vezana za temu :) covek jos nije ni poceo da radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) http://www.google.com/search?hl=en&q=V...G=Google+Search "France: 5 weeks + 2 weeks of RTT (Reduction du Temps de Travail, in English : Reduction of Working Time) = 7 weeks. The most significant vacation time of any country in the world." cisto reda radi, al molim vas, nemojte vise o odmorima ... topic je vezan za curse-seve :) Edited March 8, 2007 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 pazi mohi, ne mozes da poredis francusku sa ostatkom evrope, ipak je u fr radna nedelja 35sati generalno u evropi, zapadnoj naravno, je neki prosek 4-6 nedelja odmor mada koliko je sad prica o odmoru vezana za temu :) covek jos nije ni poceo da radi :) mislim da je 36 sati kad smo vec precizni :P i zale se da treba povecati na 38 jer postaju sve manje konkurenti britancima i nemcima tako mi bar rece biznis partner iz fr :) ... me baja, vodim francuze po srpskim kafanama Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pa shta si ti gradio. Com Trade-ovo predstavnishtvo? chak i u beogradu arhitekte mogu da dobiju i 25 evra po kvadratu projekta izgradjene kuce. you do the math. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 chak i u beogradu arhitekte mogu da dobiju i 25 evra po kvadratu projekta izgradjene kuce. you do the math. Sto bi to bilo nemoguce? mada ne znam... moj tjale uzime 20 do 25 po kvadratu ali on je arhitekta s 30 godina xp-a. Staljo... za 6000k dobijes gajbu 250 - 400 kvadrata (: Comtrade predstavnistvo bi bilo kapiram neka poslovna zgrada a takve imaju 1000,2000 i vishe kvadrata zavisno od velicine kompanije i potreba. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ne kazem da je nemoguce...samo kazem da nije samo IT jedini put ka dobrom zivotu, ako gledash samo pare kao merilo srece Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Uh, pa ja sam onda dobro prošao... Kuća je 600+ kvadrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Mohi, nemoj da se srdis, deia, nazalost, vise niko ne uzima za ozbiljno, tebe, na tvoju srecu, jos uvek neko uzima ozbiljno, ali ako nastavis to nece potrajati, a odrzava se samo zato sto te dosta nas zna licno. Bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Uh, pa ja sam onda dobro pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Nemam trenutno, imaću do leta. Ako gradjevinci odrade svoj deo posla kako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) fax ftw da,uvek i zauvek!!! Edited March 8, 2007 by Sx Mchn Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Nemam trenutno, imaću do leta. Ako gradjevinci odrade svoj deo posla kako treba da, sad kad te je neko direktno pitao, onda kao "nemam brate, nije moje itd". Pusti nas tih pricha. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts