VoOdoO_MaN Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) S'obzirom da cu svoj stari laptop zameniti novijim, hteo sam samo chisto pre nego shto uzmem bilo koji da chujem neka vasha mishljenja/iskustva. Moj budzhet: 900E Moja zhelja: Naci dobar laptop sa dosta rama, dovoljno velikim HDD, dobrom tastaturom, sa duplim jezgrom i sa dobrom zvuchnom (mada ovo poslednje nije toliko bitno, samo mi je vazhno da ima sve standardne ulaze/izlaze...). Moj plen : Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510 Procesor AMD Turion64 X2 Mobile Technology (1.6 GHz DualCore 64bit) Ekran 15.4” TFT WXGA, CrystalView Memorija 2x512MB DDR2 Hard disk 120GB SATA Optički uređaj DVD RW Grafička karta ATI Radeon Edited February 28, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Asus A6kt je best buy, samo da mu dodash 512 rama, i zamenish hard za veci. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 Zaista je dobar taj model ali ne mogu nigde da ga nadjem ffs :( Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Dan e otvaram novi topic Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Isplati se wide ekran svakako, mnogo je pogodniji i sto se dimenzija laptopa tice i sto se tice funkcionalnosti. Mada realno za 51.300 mozes da uzmes Hewlett Packard 510 koji ima iste karakteristike kao i ovo sto si naveo "osim" sto ima Pentium M 2.13 GHz procesor koji kida tog Celerona. Ako treba dacu ti link na PM da sad ne reklamiram. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts