Phobia Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 sta je Margi, pobeda, a? a kako si bio samo defetistican oko ovoga... ALI NEMA VEZE, RADUJ SE, TREBA TI MALO RADOSTI, RADIKALU NIJEDAN!!! SRBIJA BRALE!!!!!!!!!!!!!! mnogo losa stvar je sto je presudjeno da je genocida u Srebrenici ipak bilo i da je odgovorna VRS. al' ne moz' sve, pogotovo posle tolikih godina medijske histerije o genocidu... ipak, mala je to uteha Balijama. Mohi, brate, ti samoinicijativno kreni da odvajas 10% mesecne plate i uplacuj na racun Harisa Silajdzica... toliko sam hepi iako sam ocekivao ovakvu presudu, pogotovo posle curenja onih infoa, ali opet, kad je ovako sve bas gotovo... napicu se veceras!!! jel bese tebe kao srpskog nacionalistu najvise bole srpski zlocini? Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 go us! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 mohi, tvoja iovako slabasha teorija, pada u vodu cinjenicom da bi odstetu koja se meri milijardama placali svi a ne vecina.... Ah moja slabashna teorija reche igi sa dozom nipodashtavanja. Evo recimo hipotetichki u osnovnoj skoli razbije neko prozor i taj neko je baja i niko ne sme da kazhe da je on to uradio ili ga svi vole pa nece da kazhu i celo odeljenje biva kazhnjeno. Zar nije tako i u pravom zhivotu? Eh da... mohi je pomenuo većinu gradjana. To je relativno i zavisi da li se posmatraju ljudi sa pravom glasa ili ukupan broj stanovnika (pošto govorimo o žigosanju jednog naroda). 1990. je na izborima za Slobu glasalo 3.285.799 glasača što jeste apsolutna većina glasačkog tela ali ne i celog naroda. Ne znam je li pravedno žigosati ostalih 5,6 miliona, možda jeste... 1992., kada je haos već bio u punom jeku Sloba je dobio 2.515.047 što iznosi oko 30% ukupnog stanovništva Srbije tada. Izneti podaci su sa Wikipedie Aj daj link do toga interesuju me te statistike bash posto je meni wikipedija izbacila praznu stranicu za izbore 90te i 92ge, a ono sam izvukao sa stranice o slobi i po tome ako je imao preko 80%, a glasachko telo je 6 i kusur miliona to dodje vishe osim ako izlaznost nije bila mala u shta sumnjam za taj period. I ne znam jeli pravedno ili nije ali sam jedno 10 puta do sad rekao iz koje najbolje namere bi to mozda trebalo uraditi(za one sa jeftinijim ulaznicama ne mislim na platjanje odshtete bosni vetj na zhigosanje naroda krivicom za odrzavanje ljudi koji su to uradili na vlasti) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 (edited) samo da razjasnimo neke stvari a to je da se wikipedia ne PRIZNAJE nigde (npr.fakulteti na zapadu )kao 100% validan izvor jer informacije mogu da dodju od raznoraznih mentola..............zato batali wiki EDIT: i to sto si izvukao o slobi je pitanje ko je pisao i kakve informacije je imao............ Edited February 27, 2007 by marxus Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 go united states !?!?!!? wtf? Izdaljico :) jel bese tebe kao srpskog nacionalistu najvise bole srpski zlocini? njega kao srpskog ekonomistu najvise boli nas kolektivni novcanik koji je ionako pun svacijih prstiju :) dobro ti znash na sta sam mislio kada sam rekao svi... napaceni narod koga pokradose tajkuni a koji u sustini nije kriv ni za sta drugo sem za to sto ne ume da uzme govnjivu motku? Sta bi sa "Svako ima vlast kakvu zasluzuje" ? :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 OH NOES! I AM BUSTED! Sa druge strane, Mohi raduj se! \o/ Bez obzira da li smo krivi ili ne, ova presuda nikako ne moze da bude losha . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 mohi, da skratimo prichu i teoretisanje, da je optuzba proshla, kaznu bi placao i ti... jel ti sada jasno o kakvoj se nepravednoj generalizaciji radi? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 ma ja bi reko 'jel moze za pojas na licu mesta?':))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Dobro Dra Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 (edited) Za mohija http://sr.wikipedia.org/sr-el/Иk...12;е_1990. http://sr.wikipedia.org/sr-el/Иk...12;е_1992. U pravu si za glasačko telo. Bilo je 80+% 1990. godine, kasnije dosta manje. Samo imaj u vidu da je veliki broj tih glasača bio u penzionim redovima i da sada veliki broj nije medju živima a naša generacija treba da ispašta zbog njih samo da razjasnimo neke stvari a to je da se wikipedia ne PRIZNAJE nigde (npr.fakulteti na zapadu )kao 100% validan izvor jer informacije mogu da dodju od raznoraznih mentola..............zato batali wiki EDIT: i to sto si izvukao o slobi je pitanje ko je pisao i kakve informacije je imao............ U pravu si. Možda podaci nisu potpuno precizni ali daju neku okvirnu sliku po kojoj se može dosta toga zaključiti. Edited February 27, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Poenta je da ne plaćamo njihovim budalama ono Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 mohi, da skratimo prichu i teoretisanje, da je optuzba proshla, kaznu bi placao i ti... jel ti sada jasno o kakvoj se nepravednoj generalizaciji radi? Small price to pay ako to pomogne da se ovaj narod opameti zar ne mislis? Pritom sam rekao vetj 10 puta da ne mislim da bi trebalo platiti ovo ali da treba kriviti narod za sve sto se desilo. Za mohija http://sr.wikipedia.org/sr-el/Иk...12;е_1990. http://sr.wikipedia.org/sr-el/Иk...12;е_1992. U pravu si za glasačko telo. Bilo je 80+% 1990. godine, kasnije dosta manje. Samo imaj u vidu da je veliki broj tih glasača bio u penzionim redovima i da sada veliki broj nije medju živima a naša generacija treba da ispašta zbog njih U pravu si. Možda podaci nisu potpuno precizni ali daju neku okvirnu sliku po kojoj se može dosta toga zaključiti. Meni su te dve strane prazne bem li ga ... Enivej da tad su za njega glasali penzosi, a ko glasa za radikale sad? Jako malo su se stvari poboljshale po tom pitanju. Narod isto rezonuje tj ne rezonuje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Ja mislim da sam objasnio sve . Ne vredi vise pricati u prazno jel tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 (edited) Mislim da je problem bio u linku, nedostaje tačka na kraju, ne znam zašto je browser preskače kad je ima u linku. @Dino Sopstvena signa ti je dala odgovor na tvoj poslednji post edit.typo Edited February 27, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Btw zaboravio sam da dodam. I treba da ispastamo za greske nasih matoraca pa da makar nesto naucimo iz njihovih gresaka i da ne pravimo iste! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Small price to pay ako to pomogne da se ovaj narod opameti zar ne mislis? Pritom sam rekao vetj 10 puta da ne mislim da bi trebalo platiti ovo ali da treba kriviti narod za sve sto se desilo. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 E da,hvala Tauruss za podatke,to je bila poenta mog posta,ipak me secanje nije izdalo,racunaj da u ovoj cifri 300000 glasova iz albanskih delova Kosova (naravno po prici TV Dnevnika,oni su glasali za Slobu,yeah right),jos tada su bojkotovali izbore,ipak sam malo stariji pa se bolje secam tih vremena Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Blah, Sloba nije dosao zato sto ga je narod toliko voleo vec zato sto je tu postavljen, njega su odredjeni ljudi postavili al dzabe nekome objasnjavati kad ne razumeju kako stvari funkcionisu. Ram za nekog poput Slobodana Milosevica je odavno napravljen samo je bilo pitanje ko ce uci u taj ram, da li je to Sloba ili neka druga budala pitanje je ali cilj je to da su Slobi namestili igru a da je on bio budaletina pa igrao kako mu drugi kazu... Zato nas je taj moron unazadio 300 godina, pa kolika budala trebas biti da udjes drugima na teritoriju bez jakog razloga i legitimiteta u ocima sveta, trebao je samo da saceka, pa da su Hrvati ubili 5-6 Srba on bi imao legitimitet da udje i da pocisti sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Opusti se De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 (edited) Ma problem je sto ljudi koji razumeju sve i poznaju odlicno politiku rade po fakultetima i nemaju nameru da se bave politikom, a kod nas se politikom bavi samo olos, imamo oligarhiju najgore vrste, bas ono sto je Aristotel govorio pokvarena demokratija gde vlada odredjena politicka elita koja dere kozu narodu. Demokratija je vladavina u korist naroda a oligarhija vladavina u korist politicke-ekonomske elite a to mi imamo ovde. Edited February 27, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Mislim da je problem bio u linku, nedostaje tačka na kraju, ne znam za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 more.. mooore.. MORE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 evo, oni majmuni umesto da osude srebrenicu i da kazu da ce da poapse odgovorne, pa da krenu da kontraju sa bratuncima i kompanijom, oni sad seru uopsteno ko i uvek 'jeste srebrenica kao levo desno, ali brate zato i bratunac, krajina brate brate brate', reci ko covek mamu ti jebem 'jeste srebrenica, iskopacemo ratka' TACKA, NOVI RED, DVA PRSTA OD MARGINE 'ocemo odgovorne za bratunac jebanje zezanje' a ne ovo 'ja eventualno bih ako njega eliminisete' preseravanje, u stvari, sta se ja nerviram, kad znam kakvi su i sta ce da kazu nekoliko meseci pre nego sto to kazu... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 ja cu samo da dodam svoje laichko mishljenje, a to je: da je jugoslovenska vlast htela da sprovede genocid u bosni 1992. to ne bi bilo na skali srebrenice. brutalna vojna nadmoc jugoslavije bi mogla da napravi takav pokolj da bi u poredjenju sa njim srebrenica bila jutarnje zagrevanje. covek vam je lepo objasnio. word. Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 @Dino Zezanje, što se primaš odmah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts