Highl1 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 ovaj stalja me skroz iskopirao :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 PROZOR MI JE SA DRUGE STRANE!!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Ili vam po srpski vas sto sa kompom :) uuaaa statore, uaaa, ukrao si mi foru za podizanje visine 931bf iz proslog topica ovog tipa kada sam prezentovao upotrevnu vrednost zutih i belih strana ;) Ja vujakliju ipak nekada i koristim :) btw, kacim fotku samo dok prozujim malo forumom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 ja nemam 931BF nego 930BF tako da nista nije ukradeno btw za sve ostale koji zive u proslom veku :) http://www.vokabular.org/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Evo, kao sto rekoh :) Malo je u neredu, ali ne zamerite, ne stizhem da sve sredim. Inace ovaj veliki prazan prostor sa leve strane kojeg delimicno popunjavaju telefoni na punjenju predvidjen je za lap top, ali je njega jedan drugar forumas uzajmio na odredjeno vreme :) Sve ostalo je manje vise jasno ... Kad ovako covek pogleda, i nemam neke gadgete, u odnosu na stefana i drugare recimo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 ovde moze da se napravi neki biznis, sa stalcima za monitor;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 da, da, to je ta čuvena soba. slikaj sudoperu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Dual - optic \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 evo ga kanal soba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 loshe ti je svetlo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Do sada mi se najvise svidja laletov work-space :) ono cak i stolica ima naslon za glavu ffs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 omg nabavio sam zastavu Srbije. samo da smislim gde cu je i postavljam sliku novog deska. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 loshe ti je svetlo nije odlicno je taman da ne bude totalni mrak u sobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Malo je u neredu ali ovo je josh dobro, ume 3x gora da bude :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Statore, za intelli 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Coka burzuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 statore, daj mi intelija, ucinicu sve sto trazis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 Joj da znate u kakvom je stanju :) Ja sam ga 2004-te ako se ne varam kupio polovnog na nekom war3 turniru :) Od tada je pretrpao stvarno svasta :) Jest da je MS-ov ali po meni jedan od najboljih miseva ikada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ako radi skrol, dajem ti dusu za njega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 ovaj exile baš ima mnogo para, je l' da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Ja imam Intellija, radi mu skrol. Koliko nudiš? Edited February 22, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 da, da, to je ta čuvena soba. slikaj sudoperu. sudopera je, nazalost po ovaj trenutak, pre oko 3 meseca otisla u zasluzenu penziju a zamenila je druga, tako da to onda ne bi bilo to. A sto se sobe tice, jeste to ta soba, ali je definitivno sve ostalo, osim lamperije, u njoj promenjeno :) Dual - optic \o/ pa naravno, sta drugo :) Do sada mi se najvise svidja laletov work-space :) ono cak i stolica ima naslon za glavu ffs :) zahvaljujem stefane, zahvaljujem :) a naslon je kul stvar, posebno kad nesto duzhe radis pa hoces da malo odmoris, a i mozes stolicu dosta da "oboris" pa gledas nesto (ako neces da se zavalis u krevet) tako da je bas kul :) btw, da odgovorim drugarima koji su se raspitivali, iako ono levo od monitora jeste kontroler za xbox 360, ono skroz levo na slici nije nije Xbox 360 vec kuvalo za chaj :)) Tako da ne, to nije neobicni skin, vec obican uredjaj za grejanje vode koji kosta 1000 dinara :) ovaj exile baš ima mnogo para, je l' da? jedino bih voleo da znam sta ce mu onaj samsung monitor :) Kao fora? :) Jeli ex1le? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 A sto se sobe tice, jeste to ta soba, ali je definitivno sve ostalo, osim lamperije, u njoj promenjeno :) imao si i onu plutu za kačenje papira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 ako radi skrol, dajem ti dusu za njega! Ja dao ortaku ochuvanog intelija 3 za dz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 jedino bih voleo da znam sta ce mu onaj samsung monitor :) Kao fora? :) Jeli ex1le? :) Uskoro ide na prodaj, osh kupish ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts