Quake Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Kao da si meni napisao TT :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 naravno da nisam, nego crovaxu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Koji si ti jebeni mag :) Ne mogu da prestanem da se smejem. Aj neko okupljanje skoro da ti se smejem uzivo. Kod Greena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Moze, do subote svaki dan, kad hocete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Ovom grinu uvek otvorena kuca, ko govedo Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Moze, do subote svaki dan, kad hocete... .sign :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Cw izmedju HDx-a i 4gl-ja ovoga puta u wcip-u nece biti odigran i registrovan je rezultatom 5-0 za HDx.4gl nije izbachen iz lige i mocice da igra ostale mecheve, ukoliko budu hteli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 WCIP 2. kolo HDx vs BVG 2:3 repsi na www.hdx-gaming.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 danas bila 2 cw-a prvi vs vCts a drugi vs n!.Prvi smo prosli i nekako a drugi za sada nikako :) mada vrlo lako je moglo da bude i 3-0 za nas vs n! ali.... vCts 3:2 HDx n! 3:0 HDx Repsi ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Da smo imali malo vise srece, bili bi nesrecni ... nego eo malo off-a :) http://img98.imageshack.us/img98/5992/slaninakb1.jpg ... eto Vale mozda i tebi uspe da Ghost predje za mth za kilo chvaraka! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Da smo imali malo vise srece, bili bi nesrecni ... nego eo malo off-a :) http://img98.imageshack.us/img98/5992/slaninakb1.jpg ... eto Vale mozda i tebi uspe da Ghost predje za mth za kilo chvaraka! E ma ja cu mu dati i dve kile cvaraka ali ovaj put igra B-timu nema skila za A-tim tako da moze da sedi na klupi za rezerve [buck] a platu ce dobujati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 E ma ja cu mu dati i dve kile cvaraka ali ovaj put igra B-timu nema skila za A-tim tako da moze da sedi na klupi za rezerve [buck] a platu ce dobujati.. prodato :DDD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ako niste znali nas poznati igrac Goran Plavsic (Grinder)je proslog vikenda obisao malo selo kod NS-a Turiju povodom kobasicijade.Decko je bio podvrgnut raznim izazovim i dobro je to podneo.BIO JE PRIMORAN DA RADI RAZNE STVARI PROTIV SVOJE VOLJE np..Da igra dotu 10 sati jer nije imao gde da spava ja sam mu zauzeo mesto:D Ali ima tu i drugih bisera nije procitao knjigu koji se zove KAKO PITI ALKOHOL A DA NEMA NIKAKAV OPIJAJUCI I NEZELJENI EFEKAT PO MENE to vam svima preporucujem da procitate super stvar.Sledece godine ocekujemo pojacanje iz BG-a to je nas poznati igrac Ghost.Ako je mislio da cu ga primiti u klan odnosno u b-tim a da ne dokaze svoju lojalnost zajebo se mora prvo da prodje test opterecenja tako da Ghost jedana savet od mene:^Pocni sa pripremama iz ovih stopa mi samo primamo u klan izdrzljive momke^.I na kraju najbitnije posetili smo nasu bracu ruse u Vrbas i njihovog vodjucu Mizu(kralj medju kraljevima) i Vrbasani havalavam najjaci ste domacini(Krt,Acid,Milos hava momci na svemu na leto cela ekipa kod mene na prase:D i naravno moj brat ruski Miza protiv koga ja inace imam 5-0) i da ne zaboravi da se zahvalim mojim drugovima Sexy-ju i Im_goood-u Hvala momci!!!! Toliko od mene Ako niste znali nas poznati igrac Goran Plavsic (Grinder)je proslog vikenda obisao malo selo kod NS-a Turiju povodom kobasicijade.Decko je bio podvrgnut raznim izazovim i dobro je to podneo.BIO JE PRIMORAN DA RADI RAZNE STVARI PROTIV SVOJE VOLJE np..Da igra dotu 10 sati jer nije imao gde da spava ja sam mu zauzeo mesto:D Ali ima tu i drugih bisera nije procitao knjigu koji se zove KAKO PITI ALKOHOL A DA NEMA NIKAKAV OPIJAJUCI I NEZELJENI EFEKAT PO MENE to vam svima preporucujem da procitate super stvar.Sledece godine ocekujemo pojacanje iz BG-a to je nas poznati igrac Ghost.Ako je mislio da cu ga primiti u klan odnosno u b-tim a da ne dokaze svoju lojalnost zajebo se mora prvo da prodje test opterecenja tako da Ghost jedana savet od mene:^Pocni sa pripremama iz ovih stopa mi samo primamo u klan izdrzljive momke^.I na kraju najbitnije posetili smo nasu bracu ruse u Vrbas i njihovog vodjucu Mizu(kralj medju kraljevima) i Vrbasani havalavam najjaci ste domacini(Krt,Acid,Milos hava momci na svemu na leto cela ekipa kod mene na prase:D i naravno moj brat ruski Miza protiv koga ja inace imam 5-0) i da ne zaboravi da se zahvalim mojim drugovima Sexy-ju i Im_goood-u Hvala momci!!!! Toliko od mene E ljudi Imao sam iz pravopisa keca jbg ja sam MESAR :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Opa, znaci mogu u klan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Opa, znaci mogu u klan :D Naravno:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 hahahahaha a stvarno ljudi zamislite kad chovek od preko sto kila se rasprostre po malom krevetu, a meni bedak da ga budim, pa sam onda bio PRIMORAN da igram dotu celu noc! ... kakvo muchenje!!! [:D] E a da stvarno Miloshe, Acide i Krte fala na uvek do jaja gostoprimstvu mans! Kad god da smo dosli bilo je bruka zezanje, taman sam jos video pravi skill uzivo sa Akashom od strane Milosha! GJ! ... a onaj decko (ne secam mu se imena sorry) sto je morao da instalira drajvere u sred partije dote!! [:D] A Miza je realno prodao em mi sisa nikad ne odgovara na poruke, em ja dos'o da malo cepamo u lanu a on samo ladderuje! FU! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 WCIP cw vs thermaltake iliti egp 3:2 na kraju. repsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 WCIP cw vs thermaltake iliti egp 3:2 na kraju. repsi samo napred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Igraci HDx-a i spw3 su otputovali na offline finale BCL SII vise o tome mozete naci http://www.thegl.eu/?site=news&id=539 srecno svima a pogotovo HDxu! gogo aco orc ftw :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 nisu otputovali josh, tek za neke 3 chuke :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 nisu otputovali josh, tek za neke 3 chuke :) E jbga nisam hteo da spamujem da neko neshvati pogresno ali svima na msnu pise. At Bulgaria ,brb 3 days. :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ma to samo govedu, zabi ne pishe nishta, ne zna da stavi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 aca je najjachi napisao u prijavi za vizu da ce putovati vozom! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ma to samo govedu, zabi ne pishe nishta, ne zna da stavi Aci u Kulfu pise to a zaba je ipak druga prica isto kao i grinder :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Danas u 6h HDx igra vs Bugara sa inovativnim i vrlo originalnim nazivom Backstreetboys :D Kvali za WCL je u pitanju spw3 je vec upao a mi moramo da bijemo ove i teru da bi upali. GL HDx. replays Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts